Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moc pěkné fotky a jistě i příjemně prožití den. Jen se zeptám, Budvar, kdy dostojíš svého jména a přijedeš ke zdroji svého jména BUDVAR do Českých Budějovic a projdeš mimo jiné např. Masné krámy, nebo podnikovou prodejnu Budvaru, ale i výrobní závod atd.. To je nejméně na dva dny:myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Možná příští měsíc... Všechno je o penězích, pokud by to bylo o chuti, kdykoli :)

Počkej, až bude tepleji !!! Venku ti bude chutnat líp. A co Pardála? Dáš také??;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Petra: zas to nemusíš brát úplně doslova ;) - i když, na každém šprochu... :aut

Ale kdyť jooo, já to beru........každej jsme holt nějakej a u Tebe se mi líbí, že vím co můžu čekat ;)

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Ale kdyť jooo, já to beru........každej jsme holt nějakej a u Tebe se mi líbí, že vím co můžu čekat ;)

Víš, co můžeš čekat? To jako, že jsem tak průhlednej, jó? A sakra, to bych s tím měl něco dělat, a udělat se sebe nějak tajemnýho, to se prej ženským líbí :D

Odesláno

Oddie Oddie, ze to bylo pro me vid? :D mam ted neco rikat? :aut

sem dojela ze skoly v osm domu a podle idosu by mi to na dzban trvalo jeste hodinu....tak sem vam dala kosem :)

Odesláno

Víš, co můžeš čekat? To jako, že jsem tak průhlednej, jó? A sakra, to bych s tím měl něco dělat, a udělat se sebe nějak tajemnýho, to se prej ženským líbí :D

Na tajemno se vykašli........taky se totiž říká, že ženský ani nevědí co chtějí:aut........a to, že tady do kde koho šiješ, to není složitý si všimnout:aut Tak proč bych právě já měla bejt vyjímka.....

Odesláno

Na tajemno se vykašli........taky se totiž říká, že ženský ani nevědí co chtějí:aut........a to, že tady do kde koho šiješ, to není složitý si všimnout:aut Tak proč bych právě já měla bejt vyjímka.....

Že ženský nevědí co chtějí (a nedaj´pokoj, dokud to nedostanou) je svatá pravda.

Myslím si, že věčně tu do lidí šijou úplně jiné nicky než zrovna Oddie (třeba jeden třípísmennej nick je mnohem, mnohem profláknutější) - když někoho Oddie \"usměrní\", má to většinou hlavu i patu (a dá se o tom třeba i polemizovat), zatímco u některých jiných se těžko hledá byť jen myšlenka, co kerom \"rytí\" nám onen \"kritik\" chtěl sdělit.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Že ženský nevědí co chtějí (a nedaj´pokoj, dokud to nedostanou) je svatá pravda.

Myslím si, že věčně tu do lidí šijou úplně jiné nicky než zrovna Oddie (třeba jeden třípísmennej nick je mnohem, mnohem profláknutější) - když někoho Oddie \"usměrní\", má to většinou hlavu i patu (a dá se o tom třeba i polemizovat), zatímco u některých jiných se těžko hledá byť jen myšlenka, co kerom \"rytí\" nám onen \"kritik\" chtěl sdělit.

Ty se tady do mě takhle pouštíš......a to jsem Ti chtěla popřát k svátku:bacha

Písemnej projev má to \"kouzlo\", že někdy čitatel správně nepochopí co tím chtěl pisatel říci, tak se raději rozepíšu, aby nedošlo k dalšímu nedorozumění. Proti Oddiemu vůbec nic nemám a ani proti jeho rejpání do mé osoby. Asi si jeho existence na fóru víc všímám, protože ho znám osobně, má zajímavý názory a i když s nimi někdy nesouhlasím, musím uznat, že jeho argumenty jak si psal mají vždy hlavu a patu. Zároveň si nelze nevšimnout, že někdy dost razantně prosazuje svůj názor a s někým si vjede do vlasů, ale do toho mi nic není a nemíchám se do toho.

Zkrácená verze by byla: Méďo neber mě tak vážně, já si dělala jen srandu, Oddieho jen pošťuchuju......

PS: Všechno nejlepší k svátku, hodně štěstí, zdraví, lásky a ať se Vám hezky bydlí :papa

Odesláno

Jak, jenom říká, to se jen tak pro nic za nic neříká, to je přímo podstata ženského bytí, že nevědí co chtějí :P

Hele, já jsem asi chlap...........já bych furt něco chtěla:D:aut

Odesláno

Jak, jenom říká, to se jen tak pro nic za nic neříká, to je přímo podstata ženského bytí, že nevědí co chtějí :P

No jo, to každá ženská, v tom to není. Vtip je v tom, že by každá furt něco chtěla, ale každou chvilku by chtěla něco jinýho, a s ničím není spokojená :P

Jo, a pak se také říká - v každé správné ženě je kus chlapa ;)

Odesláno

No jo, to každá ženská, v tom to není. Vtip je v tom, že by každá furt něco chtěla, ale každou chvilku by chtěla něco jinýho, a s ničím není spokojená :P

Jo, a pak se také říká - v každé správné ženě je kus chlapa ;)

Nečekáš ode mě doufám jinou odpověď než, že.............. se považuju za tu správnou ženu:aut

Odesláno
Původně zaslal: aka

Kazda furt neco chce? a porad neco jinyho? ale noo tak oddie....koukej to \"kazda\" vzit zpatky :)

Vendulko a nezdá se Ti, že toho chceš na Oddiem příliš:D:D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...