oddie Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Petra: zas to nemusíš brát úplně doslova - i když, na každém šprochu...
OK406 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Moc pěkné fotky a jistě i příjemně prožití den. Jen se zeptám, Budvar, kdy dostojíš svého jména a přijedeš ke zdroji svého jména BUDVAR do Českých Budějovic a projdeš mimo jiné např. Masné krámy, nebo podnikovou prodejnu Budvaru, ale i výrobní závod atd.. To je nejméně na dva dny:myslim:D
budvar Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Možná příští měsíc... Všechno je o penězích, pokud by to bylo o chuti, kdykoli
OK406 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: budvar Možná příští měsíc... Všechno je o penězích, pokud by to bylo o chuti, kdykoli Počkej, až bude tepleji !!! Venku ti bude chutnat líp. A co Pardála? Dáš také??
Petra XSI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: oddie Petra: zas to nemusíš brát úplně doslova - i když, na každém šprochu... Ale kdyť jooo, já to beru........každej jsme holt nějakej a u Tebe se mi líbí, že vím co můžu čekat
budvar Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Ten mě (soudě podle lahváče) ani trošku nechutnal...
oddie Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Petra: zas to nemusíš brát úplně doslova - i když, na každém šprochu... Ale kdyť jooo, já to beru........každej jsme holt nějakej a u Tebe se mi líbí, že vím co můžu čekat Víš, co můžeš čekat? To jako, že jsem tak průhlednej, jó? A sakra, to bych s tím měl něco dělat, a udělat se sebe nějak tajemnýho, to se prej ženským líbí
aka Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Oddie Oddie, ze to bylo pro me vid? mam ted neco rikat? sem dojela ze skoly v osm domu a podle idosu by mi to na dzban trvalo jeste hodinu....tak sem vam dala kosem
budvar Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Škoda, těšil sem, že uvidím pražský \"lvice\" v hojným zastoupení [upravil dne 6/3/09 budvar]
oddie Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 S tou slepičí prdelkou? Ale ne, to bylo na někoho jiného, zúčastnění vědí
Petra XSI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Petra: zas to nemusíš brát úplně doslova - i když, na každém šprochu... Ale kdyť jooo, já to beru........každej jsme holt nějakej a u Tebe se mi líbí, že vím co můžu čekat Víš, co můžeš čekat? To jako, že jsem tak průhlednej, jó? A sakra, to bych s tím měl něco dělat, a udělat se sebe nějak tajemnýho, to se prej ženským líbí Na tajemno se vykašli........taky se totiž říká, že ženský ani nevědí co chtějí........a to, že tady do kde koho šiješ, to není složitý si všimnout:aut Tak proč bych právě já měla bejt vyjímka.....
Medvěd Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Na tajemno se vykašli........taky se totiž říká, že ženský ani nevědí co chtějí........a to, že tady do kde koho šiješ, to není složitý si všimnout:aut Tak proč bych právě já měla bejt vyjímka..... Že ženský nevědí co chtějí (a nedaj´pokoj, dokud to nedostanou) je svatá pravda. Myslím si, že věčně tu do lidí šijou úplně jiné nicky než zrovna Oddie (třeba jeden třípísmennej nick je mnohem, mnohem profláknutější) - když někoho Oddie \"usměrní\", má to většinou hlavu i patu (a dá se o tom třeba i polemizovat), zatímco u některých jiných se těžko hledá byť jen myšlenka, co kerom \"rytí\" nám onen \"kritik\" chtěl sdělit.
oddie Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Jak, jenom říká, to se jen tak pro nic za nic neříká, to je přímo podstata ženského bytí, že nevědí co chtějí
Petra XSI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Petra XSI Na tajemno se vykašli........taky se totiž říká, že ženský ani nevědí co chtějí........a to, že tady do kde koho šiješ, to není složitý si všimnout:aut Tak proč bych právě já měla bejt vyjímka..... Že ženský nevědí co chtějí (a nedaj´pokoj, dokud to nedostanou) je svatá pravda. Myslím si, že věčně tu do lidí šijou úplně jiné nicky než zrovna Oddie (třeba jeden třípísmennej nick je mnohem, mnohem profláknutější) - když někoho Oddie \"usměrní\", má to většinou hlavu i patu (a dá se o tom třeba i polemizovat), zatímco u některých jiných se těžko hledá byť jen myšlenka, co kerom \"rytí\" nám onen \"kritik\" chtěl sdělit. Ty se tady do mě takhle pouštíš......a to jsem Ti chtěla popřát k svátku:bacha Písemnej projev má to \"kouzlo\", že někdy čitatel správně nepochopí co tím chtěl pisatel říci, tak se raději rozepíšu, aby nedošlo k dalšímu nedorozumění. Proti Oddiemu vůbec nic nemám a ani proti jeho rejpání do mé osoby. Asi si jeho existence na fóru víc všímám, protože ho znám osobně, má zajímavý názory a i když s nimi někdy nesouhlasím, musím uznat, že jeho argumenty jak si psal mají vždy hlavu a patu. Zároveň si nelze nevšimnout, že někdy dost razantně prosazuje svůj názor a s někým si vjede do vlasů, ale do toho mi nic není a nemíchám se do toho. Zkrácená verze by byla: Méďo neber mě tak vážně, já si dělala jen srandu, Oddieho jen pošťuchuju...... PS: Všechno nejlepší k svátku, hodně štěstí, zdraví, lásky a ať se Vám hezky bydlí
Petra XSI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: oddie Jak, jenom říká, to se jen tak pro nic za nic neříká, to je přímo podstata ženského bytí, že nevědí co chtějí Hele, já jsem asi chlap...........já bych furt něco chtěla:D:aut
oddie Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Jak, jenom říká, to se jen tak pro nic za nic neříká, to je přímo podstata ženského bytí, že nevědí co chtějí Hele, já jsem asi chlap...........já bych furt něco chtěla:D:aut No jo, to každá ženská, v tom to není. Vtip je v tom, že by každá furt něco chtěla, ale každou chvilku by chtěla něco jinýho, a s ničím není spokojená Jo, a pak se také říká - v každé správné ženě je kus chlapa
Petra XSI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Jak, jenom říká, to se jen tak pro nic za nic neříká, to je přímo podstata ženského bytí, že nevědí co chtějí Hele, já jsem asi chlap...........já bych furt něco chtěla:D:aut No jo, to každá ženská, v tom to není. Vtip je v tom, že by každá furt něco chtěla, ale každou chvilku by chtěla něco jinýho, a s ničím není spokojená Jo, a pak se také říká - v každé správné ženě je kus chlapa Nečekáš ode mě doufám jinou odpověď než, že.............. se považuju za tu správnou ženu:aut
aka Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Kazda furt neco chce? a porad neco jinyho? ale noo tak oddie....koukej to \"kazda\" vzit zpatky
Petra XSI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: aka Kazda furt neco chce? a porad neco jinyho? ale noo tak oddie....koukej to \"kazda\" vzit zpatky Vendulko a nezdá se Ti, že toho chceš na Oddiem příliš:D
Recommended Posts