Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

v 18.oo mi zacina atrakce na jarove, tudiz se mi to zrejme kryje :myslim

...ale jednou mi to urcite vyjde :super

zalezi do kdy ta atrakce, at uz je to cokoli, bude :)

Odesláno

Praho těš se :papa Bůďa tě de omrknout, když má teď tu dálniční známku, chce to křest ohněm :) Akorát sem s Frantou zatím jel přes Prahu jen do Mnichova a to sem si moc toho velkoměsta neužil :)

http://www.mapy.cz/#x=132871552@y=135983360@z=14@mm=ZP@sa=r@st=sr@ssq=praha,%20d%C5%BEb%C3%A1n@sss=1@ssp=119898112_127385600_141131776_145588224@srq=route(fast,toll):brno,%20%C5%BEeb%C4%9Bt%C3%ADnsk%C3%A1%3ENad%20l%C3%A1vkou%20672/5,%20Praha-Vokovice,%20Praha%206

Kde přesně na tom Džbáně \"nás\" najdu ? :mrk

[upravil dne 4/3/09 budvar]

Odesláno

Fakt to nechceš o DEN posunout??? Myslím si, že bys byl určitě na Džbáně vítán (a prej bys dostal i kartičku ...)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Fakt to nechceš o DEN posunout??? Myslím si, že bys byl určitě na Džbáně vítán (a prej bys dostal i kartičku ...)

Dyť 47. minisraz Džbán 5.3.2009 a zítra je 5. ;) nebo to nějak nechápu :aut

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Dyť 47. minisraz Džbán 5.3.2009 a zítra je 5. ;) nebo to nějak nechápu :aut

O.K. - mám to pomotaný já. Takže zítra Tě čekáme na Džbáně

Odesláno

Jasný... :) Nevíš jestli funguje Petřínská rozhledna, potažmo dojedu po 12. a do 18. nějakej program - nějaký vyhlídkový místo nejlíp dosažitelný autem neznáte ? :) Já už mám mapu Prahy pro jistotu, tak to tam vyzkoumám, ale tipy bych uvítal :papa

Odesláno

tak i já po delší době dorazím:papa

Budvar: Petřínská rozhledna je sice otevřená,ale autem se tam asi moc nedostaneš.Jo na Petřín jo? Že Ty tam nejdeš na rozhlednu:D:D:D

[upravil dne 4/3/09 adraj]

Odesláno

Jasný... :) Nevíš jestli funguje Petřínská rozhledna, potažmo dojedu po 12. a do 18. nějakej program - nějaký vyhlídkový místo nejlíp dosažitelný autem neznáte ? :) Já už mám mapu Prahy pro jistotu, tak to tam vyzkoumám, ale tipy bych uvítal :papa

Vyhlídkový místečko dosažitelný autem je na Žižkově (televizní vysílač) - prý se tam dá jít na kávu, jejíž cena Tě katapultuje ještě mnohem výš.

Odesláno

:) Petřín dáme lanovkou :mrk Snad :P

Nooo asi Tě zklamu, ale myslím, že lanovka přes zimu nefachá:myslim

Na žižkovském vysílači jsme byli jednou i na jídle a drahý to tam opravdu je........ inu platí se asi i za tu nadmořskou výšku a výhled:roll

Odesláno

Petro - proč by lanovka na Petřín nejezdila???

http://www.petrinska-rozhledna.cz/jizdni-rad.php

jinak pokud chce Budvar s přítulkou navštívit Petřín, nezapomeňte na zrcadlové bludiště a rozhlednu - v tom případě ale doporučuju auto zaparkovat někde na Strahově a dojít tam pěšky, v okolí Újezda (spodní stanice lanovky) to se zaparkováním bude hodně složité - pro nepražáka bych řekl až nemožné.

Odesláno

No - Budvare - parkování v centru Prahy je pro mimopražské reálné pouze na hlídaných (placených) parkovištích nebo kdekoli, ale s vysokou šancí nazutí Tvého auta do slušivé obuvi.

Odesláno

Petro - proč by lanovka na Petřín nejezdila???

http://www.petrinska-rozhledna.cz/jizdni-rad.php

jinak pokud chce Budvar s přítulkou navštívit Petřín, nezapomeňte na zrcadlové bludiště a rozhlednu - v tom případě ale doporučuju auto zaparkovat někde na Strahově a dojít tam pěšky, v okolí Újezda (spodní stanice lanovky) to se zaparkováním bude hodně složité - pro nepražáka bych řekl až nemožné.

Tak to se omlouvám, že mystifikuju:mad: Myslela jsem, že se opravuje, nebo nějaká revize.....ale to už bylo asi minulý rok/y.

Jinak s tím parkováním máš pravdu, kousek od Petřína jsem chodila na střední a fakt mě nenapadá kde by mohl v poho zaparkovat......nejde to u mostu Legií?

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...