oddie Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Bohouš Že bych vytáhl na sraz naposledy téčko ???? Nepovídej, že ho někdo koupí
Miss Scratch Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Zase nedorazíme.-)) užívejte si to i za Scratchovu rodinku:-)
kveton Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Bohouš Že bych vytáhl na sraz naposledy téčko ???? neváhej a provětrej
Bohouš Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: oddie Nepovídej, že ho někdo koupí jj zatím to tak vypadá a navíc neprohloupí :roker
aka Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: .mycTD v 18.oo mi zacina atrakce na jarove, tudiz se mi to zrejme kryje ...ale jednou mi to urcite vyjde zalezi do kdy ta atrakce, at uz je to cokoli, bude
budvar Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Praho těš se Bůďa tě de omrknout, když má teď tu dálniční známku, chce to křest ohněm Akorát sem s Frantou zatím jel přes Prahu jen do Mnichova a to sem si moc toho velkoměsta neužil http://www.mapy.cz/#x=132871552@y=135983360@z=14@mm=ZP@sa=r@st=sr@ssq=praha,%20d%C5%BEb%C3%A1n@sss=1@ssp=119898112_127385600_141131776_145588224@srq=route(fast,toll):brno,%20%C5%BEeb%C4%9Bt%C3%ADnsk%C3%A1%3ENad%20l%C3%A1vkou%20672/5,%20Praha-Vokovice,%20Praha%206 Kde přesně na tom Džbáně \"nás\" najdu ? [upravil dne 4/3/09 budvar]
budvar Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Si udělám výletek zítra, máte nějaký tipy na zkouknutí, kde nechat káru ideálně a kam zajít na točenýho Birella a dobrý papu ? Na oběd to vidím, sem http://www.restaurace-peugeot.cz/ [upravil dne 4/3/09 budvar]
Medvěd Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Fakt to nechceš o DEN posunout??? Myslím si, že bys byl určitě na Džbáně vítán (a prej bys dostal i kartičku ...)
budvar Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Fakt to nechceš o DEN posunout??? Myslím si, že bys byl určitě na Džbáně vítán (a prej bys dostal i kartičku ...) Dyť 47. minisraz Džbán 5.3.2009 a zítra je 5. nebo to nějak nechápu
Medvěd Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: budvar Původně zaslal: Medvěd Fakt to nechceš o DEN posunout??? Myslím si, že bys byl určitě na Džbáně vítán (a prej bys dostal i kartičku ...) Dyť 47. minisraz Džbán 5.3.2009 a zítra je 5. nebo to nějak nechápu O.K. - mám to pomotaný já. Takže zítra Tě čekáme na Džbáně
budvar Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Jasný... Nevíš jestli funguje Petřínská rozhledna, potažmo dojedu po 12. a do 18. nějakej program - nějaký vyhlídkový místo nejlíp dosažitelný autem neznáte ? Já už mám mapu Prahy pro jistotu, tak to tam vyzkoumám, ale tipy bych uvítal
adraj Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 tak i já po delší době dorazím:papa Budvar: Petřínská rozhledna je sice otevřená,ale autem se tam asi moc nedostaneš.Jo na Petřín jo? Že Ty tam nejdeš na rozhlednu:D:D:D [upravil dne 4/3/09 adraj]
Medvěd Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: budvar Jasný... Nevíš jestli funguje Petřínská rozhledna, potažmo dojedu po 12. a do 18. nějakej program - nějaký vyhlídkový místo nejlíp dosažitelný autem neznáte ? Já už mám mapu Prahy pro jistotu, tak to tam vyzkoumám, ale tipy bych uvítal Vyhlídkový místečko dosažitelný autem je na Žižkově (televizní vysílač) - prý se tam dá jít na kávu, jejíž cena Tě katapultuje ještě mnohem výš.
Petra XSI Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: budvar Petřín dáme lanovkou Snad Nooo asi Tě zklamu, ale myslím, že lanovka přes zimu nefachá Na žižkovském vysílači jsme byli jednou i na jídle a drahý to tam opravdu je........ inu platí se asi i za tu nadmořskou výšku a výhled:roll
budvar Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 No to tuším, proto to snad - no uvidím Za chvílu vyrážím...
Medvěd Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Petro - proč by lanovka na Petřín nejezdila??? http://www.petrinska-rozhledna.cz/jizdni-rad.php jinak pokud chce Budvar s přítulkou navštívit Petřín, nezapomeňte na zrcadlové bludiště a rozhlednu - v tom případě ale doporučuju auto zaparkovat někde na Strahově a dojít tam pěšky, v okolí Újezda (spodní stanice lanovky) to se zaparkováním bude hodně složité - pro nepražáka bych řekl až nemožné.
Medvěd Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 No - Budvare - parkování v centru Prahy je pro mimopražské reálné pouze na hlídaných (placených) parkovištích nebo kdekoli, ale s vysokou šancí nazutí Tvého auta do slušivé obuvi.
Petra XSI Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Petro - proč by lanovka na Petřín nejezdila??? http://www.petrinska-rozhledna.cz/jizdni-rad.php jinak pokud chce Budvar s přítulkou navštívit Petřín, nezapomeňte na zrcadlové bludiště a rozhlednu - v tom případě ale doporučuju auto zaparkovat někde na Strahově a dojít tam pěšky, v okolí Újezda (spodní stanice lanovky) to se zaparkováním bude hodně složité - pro nepražáka bych řekl až nemožné. Tak to se omlouvám, že mystifikuju:mad: Myslela jsem, že se opravuje, nebo nějaká revize.....ale to už bylo asi minulý rok/y. Jinak s tím parkováním máš pravdu, kousek od Petřína jsem chodila na střední a fakt mě nenapadá kde by mohl v poho zaparkovat......nejde to u mostu Legií?
Recommended Posts