Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spíše hodně peněz za málo muziky... :D

A jsem zvědavý na reakce, protože ten kdo zná, určitě nepoví ...

... jinak doporučuju tržnice - Adihaš rozpozná málokdo, a navíc, navíc přece platí: \"Čím víc proužků, tím víc...\" :D

P.S.: Máme tu sekci (možná) někde sekci \"Vrakoviště\" :D

Odesláno

Přítelkyně má pár oblíbených, posledně jsem tam byl s ní, a docela sranda, žádné hrabando v olezlých hadrech, ale vše hezky vyprané, vyžehlené, roztříděné a pověšené na ramínkách, prakticky vše nové, co kde zákazníci vrátili do krámu a vzali si jiné. Nevím, jestli tohle splňuje definici \"značkové\", ale nakupovat je tam docela sranda.

Odesláno

jo, výhoda těchle sekáčů - značkové prodejny zlevnit nesmějí (nemohou) a prodávat \"zmetky\" taky nemohou - bo to se u nich nenosí :D

(takže věci z výloh apod. skončí ... mno, hádejte kde)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Přítelkyně má pár oblíbených, posledně jsem tam byl s ní, a docela sranda, žádné hrabando v olezlých hadrech, ale vše hezky vyprané, vyžehlené, roztříděné a pověšené na ramínkách, prakticky vše nové, co kde zákazníci vrátili do krámu a vzali si jiné. Nevím, jestli tohle splňuje definici \"značkové\", ale nakupovat je tam docela sranda.

myslíš takovej ten outlet štěrboholy? Tam jsem byl vše nové navoněné a na ramínkách, ale né v normální velikosti! Buď na liliputána (aneb lili popelka řecky or lilikurva italsky) nebo na obra

na mě normálně vypadajícího (181cm a 98 cm v pase) nic

Koupil jsem si aspoň bágl, když hadry neměli, ale už se tam z UL nepotáhnu :D bágl místo litru stál 500, ale nafta tam a z5 no ehmm, aneb nechci slevu zadarmo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...