Francouz_407 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Nevíte o nějakém velmi dobrém značkovém sekáči v Praze? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Francouz_407 Nevíte o nějakém velmi dobrém značkovém sekáči v Praze? myslíš majzlík ??? Citovat
vix Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 spíše hodně peněz za málo muziky... A jsem zvědavý na reakce, protože ten kdo zná, určitě nepoví ... ... jinak doporučuju tržnice - Adihaš rozpozná málokdo, a navíc, navíc přece platí: \"Čím víc proužků, tím víc...\" P.S.: Máme tu sekci (možná) někde sekci \"Vrakoviště\" Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Přítelkyně má pár oblíbených, posledně jsem tam byl s ní, a docela sranda, žádné hrabando v olezlých hadrech, ale vše hezky vyprané, vyžehlené, roztříděné a pověšené na ramínkách, prakticky vše nové, co kde zákazníci vrátili do krámu a vzali si jiné. Nevím, jestli tohle splňuje definici \"značkové\", ale nakupovat je tam docela sranda. Citovat
vix Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 jo, výhoda těchle sekáčů - značkové prodejny zlevnit nesmějí (nemohou) a prodávat \"zmetky\" taky nemohou - bo to se u nich nenosí (takže věci z výloh apod. skončí ... mno, hádejte kde) Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: oddie Přítelkyně má pár oblíbených, posledně jsem tam byl s ní, a docela sranda, žádné hrabando v olezlých hadrech, ale vše hezky vyprané, vyžehlené, roztříděné a pověšené na ramínkách, prakticky vše nové, co kde zákazníci vrátili do krámu a vzali si jiné. Nevím, jestli tohle splňuje definici \"značkové\", ale nakupovat je tam docela sranda. myslíš takovej ten outlet štěrboholy? Tam jsem byl vše nové navoněné a na ramínkách, ale né v normální velikosti! Buď na liliputána (aneb lili popelka řecky or lilikurva italsky) nebo na obra na mě normálně vypadajícího (181cm a 98 cm v pase) nic Koupil jsem si aspoň bágl, když hadry neměli, ale už se tam z UL nepotáhnu bágl místo litru stál 500, ale nafta tam a z5 no ehmm, aneb nechci slevu zadarmo Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: oddie Ne. krátké, jasné stručné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.