číža Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Nazdárek Peugeoťáci. Dlouho jsem tady nebyl taky jsem nic nepotřeboval,ale už je to jinak. Zničeho nic mi v pravém rohu dole prasklo předni sklo. Mám ho s dešťovým senzorem a chťěl jsem se zeptat za kolik ho seženu a kde. Dík za odpověď, Číža. Citovat
ladosak Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Pokud ho nemáš připojištěné, tak si skus najít viníka přes pojišťovnu. To je nejlevnější- zadara:D Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 jj, bud domluva s nejakym kamionakem / nakladakem a pres pojistovnu, nebo nove sklo vyjde cca na 3800 ( neznackove ) az 5500 ( znackove AGC nebo Pilkington ) + nejaka prace a montazni material Citovat
Burisek Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Ferry jj, bud domluva s nejakym kamionakem / nakladakem a pres pojistovnu, nebo nove sklo vyjde cca na 3800 ( neznackove ) az 5500 ( znackove AGC nebo Pilkington ) + nejaka prace a montazni material hlavně ať nedopadneš jako já,mám evidentního viníka dva svědky značku auta i firmy,ale ty svině si prej nejsou ničeho vědomy !! Zvažuju to hnát přes advokáta.....:bacha Citovat
El-Chio Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Niektore autoskla dokonca poskytuju sluzby v takom rozsaku, ze ti vinnika najdu. Len skratka podskrabnes papier a zadara odides s novym sklom. Jasne ze potom za nejaky cas budes robit vinnika ty, ale nestoji ta to zas nic. Ja uz som menil sklo dva krat a vzdy zadara..... Citovat
ladosak Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 No jo, ale nepřídeš tak náhodou o bonus? Citovat
enikybeniky Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 By mě taky zajímalo, když mám připojištěný čelní sklo a nechám ho vyměnit kvůli šrámům od kamínků, jestli mi sáhnou na bonus... Citovat
ladosak Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Pokud ho máš připojištěné tak na bonus ti nesáhnou. Ja jsem myslel když si ho necháš vymněnit za dara (když nemáš připojištěné), a firma ti sežene viníka abys nic neplatil, a podškrábneš jim papír že budeš v budoucnu taky viník že ti odletěl třeba kamínek. V tomto případě si myslím že mužeš přijít o bonus. Citovat
El-Chio Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Nezoberu a aj tak aky bonus? Ved kazdy rok sa menia tie poistenie... Ja mam teraz dvojlite HDi poisteny za 3990SK a platil som 5700. A to len preto, ze som im pred koncom povedal, ze idem inde, ze su drahy...... Hned sa o dve tisicovky dala cena zlepsit........ na bonus ser najlepsie je im sa vyhrazat zmenou poistovne Citovat
ChodeC Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: El-Chio Nezoberu a aj tak aky bonus? Ved kazdy rok sa menia tie poistenie... Ja mam teraz dvojlite HDi poisteny za 3990SK a platil som 5700. To mas u koho a s jakym bonusem jsi zacal?? Ja jsem bez bonusu a caluju necelych 7000Kc. Citovat
ladosak Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Já Česká 6400,- i s připojištěním čelního skla. bonus nevím kolik procent, ale bez nehody 9let. Citovat
vdacny Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 ja platim 3800sk a minuly rok som platil o liter viac, na buduci to stiahne este o liter ak nie, tak tiez pojdem od nich het.... netreba sa nechat uchlacholit hned na prvy krat Citovat
Burisek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 no tak mě znova včera prasklo opět čelní sklo.... a to tak blbě že byla zprvu jen asi cca 10cm prasklina přímo v zorném poli řidiče,a po dojetí domů byla přes půlku čelního skla :bacha takže mrsk,naštěstí ho mám připojištěné takže to neřeším,ale jen dotaz... loni mi tam zhruba do stejného místa vletěl kamen od auta SMJ.... není tam něco blbě že to takhle zase prasklo ??? [upravil dne 9/3/09 Burisek] Citovat
marko306 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 robia to auta po buracke alebo ked ti zle nasadia okno tak sponuje a po case praskne ako sa kruti kasna Citovat
Burisek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 po bouračce to není,asi holt to blbě teda nasadili...... :myslim Citovat
Ferry Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: Burisek no tak mě znova včera prasklo opět čelní sklo.... a to tak blbě že byla zprvu jen asi cca 10cm prasklina přímo v zorném poli řidiče,a po dojetí domů byla přes půlku čelního skla :bacha takže mrsk,naštěstí ho mám připojištěné takže to neřeším,ale jen dotaz... loni mi tam zhruba do stejného místa vletěl kamen od auta SMJ.... není tam něco blbě že to takhle zase prasklo ??? [upravil dne 9/3/09 Burisek] jdi s tim na reklamaci, me takhle prasklo sklo deset minut pote, co jsem odjel ze skloservisu, tohle je spatne odvedena prace a spatne prilepene sklo, jednoznacne vina servisu, ja se vratil do servisu, nejdrive zkouseli neco jako, ze bych si to zaplatil ze sveho povinneho ruceni, ale trval jsem na reklamaci a bez vetsich vytacek na ni pristoupili, druhy den uz jsem mel sklo jine a od te doby drzi viz zde [upravil dne 9/3/09 Ferry] Citovat
marko306 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 ak to nebolo burane tak ako pise Ferry tak zle nalepene Citovat
Burisek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 no ale bylo to v pohodě,lepili mi to loni posledního Října po kamenu od služeb města tak nevím jestli by mi to vzali ?? a navíc už jsem to nahlásil na pojišťovně..... mám to už připojištěné..... [upravil dne 9/3/09 Burisek] edit dne:11.3.09 - sklo vyměnění 3x hurá..... plus protisluneční folie..... [upravil dne 11/3/09 Burisek] Citovat
stalmik Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Když už jsme u toho čelního skla.. Jelikož mam zatmavené všecny okna mimo čelního skla.. otázka zní.. Existuje na starý model tónované sklo?? Eventuelně jak moc se tváří policie na folii na prednim skle?? Děkuji Citovat
barmann Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Na folii na předním skle se netváří nijak, rovnou bere techničák Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.