Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek Peugeoťáci. Dlouho jsem tady nebyl taky jsem nic nepotřeboval,ale už je to jinak. Zničeho nic mi v pravém rohu dole prasklo předni sklo. Mám ho s dešťovým senzorem a chťěl jsem se zeptat za kolik ho seženu a kde. Dík za odpověď, Číža.:papa

Odesláno

jj, bud domluva s nejakym kamionakem / nakladakem a pres pojistovnu, nebo nove sklo vyjde cca na 3800 ( neznackove ) az 5500 ( znackove AGC nebo Pilkington ) + nejaka prace a montazni material

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jj, bud domluva s nejakym kamionakem / nakladakem a pres pojistovnu, nebo nove sklo vyjde cca na 3800 ( neznackove ) az 5500 ( znackove AGC nebo Pilkington ) + nejaka prace a montazni material

hlavně ať nedopadneš jako já,mám evidentního viníka dva svědky značku auta i firmy,ale ty svině si prej nejsou ničeho vědomy !! Zvažuju to hnát přes advokáta.....:bacha:bacha

Odesláno

Niektore autoskla dokonca poskytuju sluzby v takom rozsaku, ze ti vinnika najdu. Len skratka podskrabnes papier a zadara odides s novym sklom. Jasne ze potom za nejaky cas budes robit vinnika ty, ale nestoji ta to zas nic. Ja uz som menil sklo dva krat a vzdy zadara.....:roker

Odesláno

Pokud ho máš připojištěné tak na bonus ti nesáhnou. Ja jsem myslel když si ho necháš vymněnit za dara (když nemáš připojištěné), a firma ti sežene viníka abys nic neplatil, a podškrábneš jim papír že budeš v budoucnu taky viník že ti odletěl třeba kamínek. V tomto případě si myslím že mužeš přijít o bonus.

Odesláno

Nezoberu a aj tak aky bonus? Ved kazdy rok sa menia tie poistenie... Ja mam teraz dvojlite HDi poisteny za 3990SK a platil som 5700. A to len preto, ze som im pred koncom povedal, ze idem inde, ze su drahy...... Hned sa o dve tisicovky dala cena zlepsit........ na bonus ser najlepsie je im sa vyhrazat zmenou poistovne :D

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Nezoberu a aj tak aky bonus? Ved kazdy rok sa menia tie poistenie... Ja mam teraz dvojlite HDi poisteny za 3990SK a platil som 5700.

To mas u koho a s jakym bonusem jsi zacal?? Ja jsem bez bonusu a caluju necelych 7000Kc.

Odesláno

ja platim 3800sk a minuly rok som platil o liter viac, na buduci to stiahne este o liter ak nie, tak tiez pojdem od nich het.... netreba sa nechat uchlacholit hned na prvy krat

Odesláno

no tak mě znova včera prasklo opět čelní sklo.... :grr a to tak blbě že byla zprvu jen asi cca 10cm prasklina přímo v zorném poli řidiče,a po dojetí domů byla přes půlku čelního skla :bacha:bacha takže mrsk,naštěstí ho mám připojištěné takže to neřeším,ale jen dotaz... loni mi tam zhruba do stejného místa vletěl kamen od auta SMJ.... není tam něco blbě že to takhle zase prasklo ???

[upravil dne 9/3/09 Burisek]

post-0-14109605187403_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

no tak mě znova včera prasklo opět čelní sklo.... :grr a to tak blbě že byla zprvu jen asi cca 10cm prasklina přímo v zorném poli řidiče,a po dojetí domů byla přes půlku čelního skla :bacha:bacha takže mrsk,naštěstí ho mám připojištěné takže to neřeším,ale jen dotaz... loni mi tam zhruba do stejného místa vletěl kamen od auta SMJ.... není tam něco blbě že to takhle zase prasklo ???

jdi s tim na reklamaci, me takhle prasklo sklo deset minut pote, co jsem odjel ze skloservisu, tohle je spatne odvedena prace a spatne prilepene sklo, jednoznacne vina servisu, ja se vratil do servisu, nejdrive zkouseli neco jako, ze bych si to zaplatil ze sveho povinneho ruceni, ale trval jsem na reklamaci a bez vetsich vytacek na ni pristoupili, druhy den uz jsem mel sklo jine a od te doby drzi

viz zde

[upravil dne 9/3/09 Ferry]

Odesláno

no ale bylo to v pohodě,lepili mi to loni posledního Října po kamenu od služeb města tak nevím jestli by mi to vzali ?? :myslim

a navíc už jsem to nahlásil na pojišťovně..... mám to už připojištěné.....

edit dne:11.3.09 - sklo vyměnění 3x hurá..... plus protisluneční folie.....

[upravil dne 11/3/09 Burisek]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Když už jsme u toho čelního skla.. Jelikož mam zatmavené všecny okna mimo čelního skla.. otázka zní.. Existuje na starý model tónované sklo?? Eventuelně jak moc se tváří policie na folii na prednim skle?? Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...