Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,dnes jsem si všiml,že se mi na několika místech jakoby odlupoval lak,ale nejsou vidět přechody,udělaly se takové šedé fleky,jsou úplně hladké,bez jakého koliv přechodu mezi lakem a šedým flekem.podotýkám že auto nabylo bourané ani stčíkané , koukal jsem na to jak blázen,tohle jsem ještě neviděl.máte stím někdo zkušenosti-vada laku???:myslim(1,6hdi,2006)

post-0-14109604907825_thumb.jpg

Odesláno

Já mám to same. na zadnim narazniku. loupe se jakoby jen takova ta prvni pruhledná folie. Zrovna sem to sem chtel tady dat. Loupe se to na dvou rouznych mistech.......

auto mam nebouradny a ani nebylo v tom miste nejak odrene nebo tak neco. Ale ted jak se pod to dostava mrkte vody, jak to vsechno taje, tak se to pomalicku zacina zvetsovat. tak budu rad, kdyz nekdo poradi co stim. Nebo jak by to slo vyřešit popr. co by ta sranda stala.

Odesláno

jo taky to mám na dvou místech,ne jenom na blatníku ale i na dveřích,máš pravdu že to jako sloupnutý povrch,je to fakt jak vada laku,ještě jsem se stím nesetkal,ani u stare felicie:bacha:grr

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

že to bylo ťuknutý soudím podle tohohle místa :myslim

[upravil dne 24.2.2009 Blizzard]

Jj, taky mi to hned tak přišlo. Navíc eště kus nad tím je takovej dlouhej rovnej \"žlábek\", jak kdyby to tam bylo ohlý, či co.

Odesláno
Původně zaslal: zborda

záruka tam na to opravdu je,ale na dovoz z Francie?:myslim

To sem nějak nepochopil.

Nevšim sem si, že by dovoz natolik škodil laku, že by na něho měla být výluka.

Pokuds ho teda netáhnul po střeše. :D

Odesláno
Původně zaslal: zborda

jenom se ptám,nikdy jsem auto nereklamoval,myslel jsem že musí serviska,reklamovace jenom v místě prodeje atd....:(

Jseš v EU. ;)

Záruka je celoevropská, uplatňovat ji můžeš v jakýmkoliv autorizovaným servisu. I klidně s cizí SPZ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...