invalida Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Je tomu asi hodinka co jsem se stal majitelem malé dírky na čelním skle.Je asi do1.5cm dlouhá do 2mm široká a hluboká cca 1mm.Prosím o radu jak ji opravit.Na internetu jsem našel opravné sady svépomocí do 400kč u kterých ale není návod na použití.Varianta 2 je oprava ve firmně kde se zabývají výměnami skel.Poraďte z vlastních zkušeností co je lepší,popřípadě co stojí taková oprava v servisu a kde najdu někde ve čtverci Prostějov,Olomouc,Litovel ,Konice někoho kdo se tím zabývá.Budu vděčný za jakoukoliv radu,jen mi netvrďte,že to mám za to že jsem si nepřipojistil čelní sklo. Citovat
georgegg Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 čau, taky sem měl tu smůlu že se potkalo moje čelní sklo s kamenem, jak říkáš koukal sem na internetu na ty opravný sady a pak sem si byl nechat vyvážit kola a byl tam jeden kluk co má firmu která se zabývá výměnou skel tak řikal at se s tim stavim, tak sem druhý den odpoledne přijel on na to kouknul a řek že za 500 to opraví že to nebude vidět, hodil mě domu protože řikal že to musí být v úplný tmě aspon 12 hodin, ráno sem si pro auto přišel a sklo je jako nový, takže se na ty sady vykašli a zkus se poptat po firmách co mění skla:papa Citovat
gedu Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 súhlasím s georgeggom. tiež som mal takto opravované sklo a je to za pár korún a nie je to vidieť. pohľadaj niejakú firmu ktorá sa tým zaoberá a určite neoľutuješ. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 No Na punte mi ji spravili za 300 SK ... Vydet to ostalo, ale nic sa nerozsirovalo ... Citovat
gedu Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Lubk0 čo viem tak teraz to vyjde zhruba na 20€, aspoň čo mi kamarát spomínal, len neviem akú veľkú mal tú jamku. Citovat
BV406 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 a co takhle si pripojistit sklo v povinnem ruceni ..... Citovat
gedu Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 už keď má dierku tak je neskoro pripoisťovať. Citovat
invalida Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Nějak tak ,já potřebuju vyřešit problém a ne tvrdit mi co jsem měl udělat byť by to byla sebevětší pravda Citovat
antal Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: gedu už keď má dierku tak je neskoro pripoisťovať. Nesuhlasím:) ja som si pripoistil až ked som chytil kamen a ostala mi 15cm pavučina.Inak tiež si myslim že radšej skusit tu firmu Citovat
ajven Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: antal Původně zaslal: gedu už keď má dierku tak je neskoro pripoisťovať. Nesuhlasím:) ja som si pripoistil až ked som chytil kamen a ostala mi 15cm pavučina.Inak tiež si myslim že radšej skusit tu firmu tiež si myslím, že sa to dá aj dodatočne. Len to pripraviť poriadne. Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Nevím jak na Slovensku, ale v ČR nikdo sklo s prasklinou nepojistí (aspoň ne legálně) - proto bych to řešil opravou ve firmě (ale co nejdříve, aby se do praskliny nedostal bordel nebo aby se to nerozlezlo víc). Jinak - abys nebyl překvapen - prasklinu Ti firma opraví takříkajíc \"na Tvé riziko\" (může se totiž stát, že při opravě to sklo křupne víc a bude nutná jeho výměna - a to servis přece nebude riskovat). Ještě jsem ale neslyšel o nikom, komu by sklo při opravě křuplo - nicméně opravdu po mně v servisu chtěli podepsat \"revers\", že souhlasím s rizikovou opravou. [upravil dne 22/2/2009 Medvěd] Citovat
punkac Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 souhlas s Medvědem, taky chtěli revers ale na oplátku nalepili atest, který se hodí ukázat hluchavkám, když dělaj problémy při kontrole mám velice dobré zkušenosti s touto firmou lepili mi dírku v předním skle po koupi vozu a teď před Vánoci mi přelepovali zadní sklo s dírou na stěrač, dokonce použili i stávající bauset, protože u peugetu byl dlouhodobě nedostupný (přišel den po úspěšné montáži) myslím, že tam dělají dost šikovní lidé [upravil dne 22/2/09 punkac] Citovat
georgegg Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Nevím jak na Slovensku, ale v ČR nikdo sklo s prasklinou nepojistí (aspoň ne legálně)... [upravil dne 22/2/2009 Medvěd] to je sice pravda že legálně ne ale co mam zkušenosti tak je to běžná praxe pojištovat prasklá skla, viz bazary vybereš si auto s prasklým sklem a zrovna se tě ptaj jestli ho maj pojistit, a i když se ti to stane po nějaké době co vlastníš auto, už si viděl někoho z pojištovny že chce vidět sklo než ho pojistí já teda ne:roker a z toho vyplývá že když už je nejhůř a nejde to spravit tak si můžeš pojistit Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: georgegg Původně zaslal: Medvěd Nevím jak na Slovensku, ale v ČR nikdo sklo s prasklinou nepojistí (aspoň ne legálně)... [upravil dne 22/2/2009 Medvěd] ..... už si viděl někoho z pojištovny že chce vidět sklo než ho pojistí já teda ne:roker a z toho vyplývá že když už je nejhůř a nejde to spravit tak si můžeš pojistit Asi mám tu smůlu právě já, ale mám právě tu zkušenost, že se na mé auto při žádosti o připojištění vždycky šla paní z kanclu podívat (a 2x mi sklo neuznala právě kvůli ďubce - poprvé jsem o ní ani nevěděl) Citovat
georgegg Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 tak to jo, to si měl celkem smůlu, znám spoustu lidí co si ho takhle pojištovali, a ani se nedivim taky bych to udělal, platíš pojistku jak mourovatej, nebouráš tak at ti aspon něco zatáhnou, i když vlastně jednou když si ho kámoš pojištoval tak slečna prej chtěla jít taky s nim aby ho viděla, ale řek ji že stojí asi 400m daleko, blíž nebylo místo pršelo jak z konve tak se procházka nekonala:D, ale jinak snad o jinym případu nevim, a v těch bazarech už ti to řikaj když se na auto koukáš a má prasklý sklo že není problém pojistit Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: georgegg tak to jo, to si měl celkem smůlu, znám spoustu lidí co si ho takhle pojištovali, a ani se nedivim taky bych to udělal, platíš pojistku jak mourovatej, nebouráš tak at ti aspon něco zatáhnou, i když vlastně jednou když si ho kámoš pojištoval tak slečna prej chtěla jít taky s nim aby ho viděla, ale řek ji že stojí asi 400m daleko, blíž nebylo místo pršelo jak z konve tak se procházka nekonala:D, ale jinak snad o jinym případu nevim, a v těch bazarech už ti to řikaj když se na auto koukáš a má prasklý sklo že není problém pojistit Nejsem zaměstnanec ani majitel autobazaru, abych měl s pojišťovnou tak výhodnou smlouvu. Já prostě mám tuto zkušenost a protože mám sklo po 9 letech provozu poškrábané až hrůza, nezbude mi nic jiného, než vzít sklo jiné, které mi tu na fóru i někdo nabízel (a pak si ho i pojistím). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: gedu Lubk0 čo viem tak teraz to vyjde zhruba na 20€, aspoň čo mi kamarát spomínal, len neviem akú veľkú mal tú jamku. Mne to robili vtedy na rybnikovej, prisiel som tam, opytal som sa ci sa da, oni ze hej, a normalne som iba povedal, ze blocik nepotrebujem Tak my to spravil za 300 bez papiera... Ale aj keby to stalo 6 00, tak sa to oplati viac ako samopravovacia sada s netu Popripade si najdy kamarada, ktoreho nahlasis ze ty strelil kaminkem do okne, podpise sa to, a mas nove okno Citovat
dýzl Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 To Invalida-prasklinu ,pokud jezdíš přelep isolepou-aby se tam nedostala špína,voda nevadí.I kydž jsem prostějovák tak nevím kde.V JH na ČSAD (nyní ICOM) to opravují na ibize mne to stálo asi 400 a dostal jsem i atest,kdyby mi dělali poliši či na STK problémy.Trvalo to asi půl hodiny a zůstala na okně jen takový malý bodík.Kdybych to nevěděl,tak bych si toho ani nevšiml.Opravují prskliny do asi 15cm délky Citovat
gedu Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Souhlas s Medvědem. Nevieš na koho natrafíš, no a zrovna to môže byť nejaký aktivista a si v p... to Lubk0:kamarát si to dával robiť na Zavarskej, ale máš pravdu že aj 20€ nieje veľa oproti novému sklu:) Citovat
antal Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Nevím jak na Slovensku, ale v ČR nikdo sklo s prasklinou nepojistí (aspoň ne legálně) - proto bych to řešil opravou ve firmě (ale co nejdříve, aby se do praskliny nedostal bordel nebo aby se to nerozlezlo víc). Jinak - abys nebyl překvapen - prasklinu Ti firma opraví takříkajíc \"na Tvé riziko\" (může se totiž stát, že při opravě to sklo křupne víc a bude nutná jeho výměna - a to servis přece nebude riskovat). Ještě jsem ale neslyšel o nikom, komu by sklo při opravě křuplo - nicméně opravdu po mně v servisu chtěli podepsat \"revers\", že souhlasím s rizikovou opravou. [upravil dne 22/2/2009 Medvěd] Neviem ako na Slovensku ale v Čechach som si sklo pripoistil v kooperative až po praskline a to cez email.Napisal som že mam zaujem ženska mi poslala nabídku ja som si vybral a poslal jej to spet.Par dní na to prišla zmluva ale psssst... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.