agresssor Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Mam prosbicku spis dotazek muzete mi nekdo rici jak se to jmenuje?? a popr esli se to da sehnat nove?? Vim ze to mam neco spolecneho z naftou..... Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 ze spoda mi totiz prlina nafta... a kdyz napumpuju pumpickou tak uz i tece.... Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 dle knizky bych odhadoval ze je to zasobnil paliva pro jeho tlakovou regulaci bo neco takoveho...... Citovat
yaris1 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 A nebude to náhodou odlučovač vody z nafty??? Citovat
Dave_k Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 A není v tom taky náhodou naftovej filtr? Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 jj koukam na to je v tom palivovej filtr no... Hold budu muset sehnat novou tu nadrzku bo co to je... Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 tezko rici.... proste zezpoda mi po napumpovani docela dosti tece palivo... Ted este by me zajimalo jak je to pridelany k motoru... Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Na spodku zvykne byť odkaľovacia skrutka na vypustenie vody. Možno ju stačí pritiahnuť. Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 hmmm to se mi nezda to by teklo od toho sroubu tohle tece primo odspoda z jako by z ty priruby motoru bo co to je... Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Takže je to těleso palivovýho filtru a když Ti tam tudy teče nafta, tak to koukej rychle vyměnit, nebo nechat někde zalepit, nebo Ti může auto krásně zůstat někde viset (když se ti tam bude dostávat vzduch). Zkus Dundeeho, jedno jsem u něj viděl, ale nevim, jestli OK, nebo KO ... A je to přišroubovaný šroubem (nebo matkou - už nevim) zevnitř tělesa ... EDIT: jo a na nový zapomeň ... vloni, když jsem to potřeboval na ropise, tak za to chtěli něco kolem dva a půl -> znám jiný způsoby, jak investovat peníze ... [upravil dne 21/2/2009 Neon] Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Neon Takže je to těleso palivovýho filtru a když Ti tam tudy teče nafta, tak to koukej rychle vyměnit, nebo nechat někde zalepit, nebo Ti může auto krásně zůstat někde viset (když se ti tam bude dostávat vzduch). Zkus Dundeeho, jedno jsem u něj viděl, ale nevim, jestli OK, nebo KO ... A je to přišroubovaný šroubem (nebo matkou - už nevim) zevnitř tělesa ... No este nastesti sem doma jako jinak bych byl uplne v pi....... A da se to popr sehnat novy??? Prave premejslim kde by se to dalo nejak behem zejtrka sehnat no.. hold bych musel v pondeli nekam na vrakac no:( Citovat
bubakkaja Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Mozna bude jen spatne tesneni nejdriv to rozeber a potom shanej. Jak pise neon taky radeji strkam penize detem do pokladnicky nez do auta. Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: bubakkaja Mozna bude jen spatne tesneni nejdriv to rozeber a potom shanej. Jak pise neon taky radeji strkam penize detem do pokladnicky nez do auta. praskly to bylo tam zepredu tak uz sme to nejak zalepili a asi budu schanet jiny.. jinak tesneni je tam zatim oka Deti nemam .) a jezdit potrebuju:super Citovat
bubakkaja Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ja taky potrebuju jezdit ale vzdycky se snazim najit jinou cestu nez neco hned kupovat nove.Nove nebo jine pokud uz neni jina cesta. Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: bubakkaja Ja taky potrebuju jezdit ale vzdycky se snazim najit jinou cestu nez neco hned kupovat nove.Nove nebo jine pokud uz neni jina cesta. Ja nerikal ze to budu kupovat, zatim sme to slepili, udelam zejtra jeste jednu vrstvu a pak se uvidi.. az potom bych zacal schanet jinej no... Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Na tvym místě bych obvovlal vrakáče a chtěl bych \"těleso palivovýho filtru\" zjisti si v serviceboxu, jestli je to stejny i se 405/306/xantia a spol. od pohledu to působí, že jo... a kdyby Ti to prodávali do pětikila, talk bych to vzal. Nebo druhá varianta (nevim, jak moc to máš ruplý) slepit to něčim (mě to lepil Dundee nějakým epoxidmetylenem, nebo tak nějak). Každopádně, když budeš kontaktovat Dundeeho, tak Tim nic neuzkazíš. Možná od něj zchrastíš i ten, co se u něj doma válel, jestli je OK. Bohužel jako druhovýroba se to nedělá, takže chceš-li nový, jedině origo -> rozbít hubu prasátku Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Neon Na tvym místě bych obvovlal vrakáče a chtěl bych \"těleso palivovýho filtru\" zjisti si v serviceboxu, jestli je to stejny i se 405/306/xantia a spol. od pohledu to působí, že jo... a kdyby Ti to prodávali do pětikila, talk bych to vzal. Nebo druhá varianta (nevim, jak moc to máš ruplý) slepit to něčim (mě to lepil Dundee nějakým epoxidmetylenem, nebo tak nějak). Každopádně, když budeš kontaktovat Dundeeho, tak Tim nic neuzkazíš. Možná od něj zchrastíš i ten, co se u něj doma válel, jestli je OK. Bohužel jako druhovýroba se to nedělá, takže chceš-li nový, jedině origo -> rozbít hubu prasátku no my sme to lepili nejakym dvouslozkovym lepidlem no.. v pondeli mam v pondeli volno tak sjedu tady k nam do jednoho vrakace a uvidi se popr zkusim kamose co ma na zahrade par aut.... Citovat
bubakkaja Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Jo maj to i xantie zx 306.dokonce i moje 2.1 to ma stejne. Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 tak sem tam prave dodal druhou vrstvu necham pres noc zatvrdnout a zejtra ozkousim m. Snad to bude oka max objedu par vrakacu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.