Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže je to těleso palivovýho filtru a když Ti tam tudy teče nafta, tak to koukej rychle vyměnit, nebo nechat někde zalepit, nebo Ti může auto krásně zůstat někde viset (když se ti tam bude dostávat vzduch). Zkus Dundeeho, jedno jsem u něj viděl, ale nevim, jestli OK, nebo KO ... A je to přišroubovaný šroubem (nebo matkou - už nevim) zevnitř tělesa ...

EDIT: jo a na nový zapomeň ... vloni, když jsem to potřeboval na ropise, tak za to chtěli něco kolem dva a půl -> znám jiný způsoby, jak investovat peníze ... :roker

[upravil dne 21/2/2009 Neon]

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Takže je to těleso palivovýho filtru a když Ti tam tudy teče nafta, tak to koukej rychle vyměnit, nebo nechat někde zalepit, nebo Ti může auto krásně zůstat někde viset (když se ti tam bude dostávat vzduch). Zkus Dundeeho, jedno jsem u něj viděl, ale nevim, jestli OK, nebo KO ... A je to přišroubovaný šroubem (nebo matkou - už nevim) zevnitř tělesa ...

No este nastesti sem doma jako jinak bych byl uplne v pi....... A da se to popr sehnat novy??? Prave premejslim kde by se to dalo nejak behem zejtrka sehnat no.. hold bych musel v pondeli nekam na vrakac no:(

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Mozna bude jen spatne tesneni nejdriv to rozeber a potom shanej.

Jak pise neon taky radeji strkam penize detem do pokladnicky nez do auta.:super

praskly to bylo tam zepredu tak uz sme to nejak zalepili a asi budu schanet jiny.. jinak tesneni je tam zatim oka

Deti nemam .) a jezdit potrebuju:super

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Ja taky potrebuju jezdit ale vzdycky se snazim najit jinou cestu nez neco hned kupovat nove.Nove nebo jine pokud uz neni jina cesta.

Ja nerikal ze to budu kupovat, zatim sme to slepili, udelam zejtra jeste jednu vrstvu a pak se uvidi.. az potom bych zacal schanet jinej no...

Odesláno

Na tvym místě bych obvovlal vrakáče a chtěl bych \"těleso palivovýho filtru\" zjisti si v serviceboxu, jestli je to stejny i se 405/306/xantia a spol. od pohledu to působí, že jo... a kdyby Ti to prodávali do pětikila, talk bych to vzal. Nebo druhá varianta (nevim, jak moc to máš ruplý) slepit to něčim (mě to lepil Dundee nějakým epoxidmetylenem, nebo tak nějak). Každopádně, když budeš kontaktovat Dundeeho, tak Tim nic neuzkazíš. Možná od něj zchrastíš i ten, co se u něj doma válel, jestli je OK. Bohužel jako druhovýroba se to nedělá, takže chceš-li nový, jedině origo :roker -> rozbít hubu prasátku :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Na tvym místě bych obvovlal vrakáče a chtěl bych \"těleso palivovýho filtru\" zjisti si v serviceboxu, jestli je to stejny i se 405/306/xantia a spol. od pohledu to působí, že jo... a kdyby Ti to prodávali do pětikila, talk bych to vzal. Nebo druhá varianta (nevim, jak moc to máš ruplý) slepit to něčim (mě to lepil Dundee nějakým epoxidmetylenem, nebo tak nějak). Každopádně, když budeš kontaktovat Dundeeho, tak Tim nic neuzkazíš. Možná od něj zchrastíš i ten, co se u něj doma válel, jestli je OK. Bohužel jako druhovýroba se to nedělá, takže chceš-li nový, jedině origo :roker -> rozbít hubu prasátku :cool:

no my sme to lepili nejakym dvouslozkovym lepidlem no.. v pondeli mam v pondeli volno tak sjedu tady k nam do jednoho vrakace a uvidi se popr zkusim kamose co ma na zahrade par aut....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...