Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

Odesláno

pěkně si to dáváš:papa k váze auta:všechno co nemuíš mít tak vyhoď pryč,on i blbý vrchní kastlík před spolijezdcem celkem něco váží a pak jedině lamináty a lexan místo skel pokut ti to propozice dovolují

Odesláno

no stym lexanem sem uvazoval jen podle predpísu musí byt o min. hrubke 4mm a to se mi moc neoplatí kdyz 1m2 4mm polykarbonatu ma pres 5kg... momentalne ma auto 1020Kg s jednou sedackou....ale kdyby nebyl ram tak by to bylo asi 975Kg :mrk

uz sem uvazoval aj o lamino dverach i kufru ale ja jezdim s autem na zavody a to by nebilo moc dobre....ale kufr z lamina asi dam :)

[upravil dne 16/1/13 16:51 od 306gti6]

Odesláno

kufrové okno má něco kolem 10kil jestli si to dobře pamatuju,kolik váží samotný plech nevím ten už sem měl poupravený ale lamino váží udajně 4,5kg a to by mělo něco hodit dolů, můj kufr má s lexan oknem(2mm) asi 7kg a oproti serii kdy sme měli ve dvou lidech co dělat aby sme je sundali je to poznat

Odesláno
Len taká otázka čo ma zaujíma že prečo meníš ten (AMA) výfuk ? :myslim

lebo tento vyfuk bol robeny na bezne/tuningove jazdenie sice ajtak pridal 15Ps co je dost...

ale teraz mam auto zasa v (AMA) a tentoraz mi robia aj nove zvody 4-2-1 + komplet cely novy vyfuk s priemerom potrubia az 70mm...tento vyuk uz bude cisto zavodny na dosiahnutie MAX vykonu a krutiaceho momentu...ale samozrejme je tam aj ina cena :nevim

[upravil dne 16/1/13 19:45 od 306gti6]

Odesláno
kufrové okno má něco kolem 10kil jestli si to dobře pamatuju,kolik váží samotný plech nevím ten už sem měl poupravený ale lamino váží udajně 4,5kg a to by mělo něco hodit dolů, můj kufr má s lexan oknem(2mm) asi 7kg a oproti serii kdy sme měli ve dvou lidech co dělat aby sme je sundali je to poznat

ja ratam ze seriovy kufr ma cca 20-25Kg aj sa to chystam zvazit-ked bude cas...cca 10kg komplet by mal mat lamino + polykarbonat 4mm...sak uvidíme...a chcem aj zvazit kolik maju dvere a soferove okno nato sem zvedavy... kamos co robi z almino tak za kufr chce 110€ a az jedny dvera 130€..

kapotu uz mam z laminatu ma 5,3Kg seriova s tlmicama mjela 18Kg...mam tam i druhu baterku z moto 5,5Kg oproti puvodnej 11,5Kg

• O 2 týdny později...
Odesláno

vykonovo ro uz moc nepujde ale bude jina charakteristika vykonu...pujde lepe v celem rozemzí otacek...a hlavne sem to daval delat proto ze ze seriovíma zvodama sa neda dostat cez 200Ps..takze by mne brzdili...na brzdu pujdem ale az bude vse hotove....zítra taham ven motor a prevodovku-budem neco meni hlavne v prevodovce... jinak vyfuk vysel 950€ :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...