Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviem ci to tu uz nebolo rozoberane alebo nie(aspon na 306 mi nenaslo) ake mate skusenosti s diodovimi parkovackami. Ja som mal a mne ich roztopilo od halogenov. Vrch zostal ale ten umeli spodok klakol:( halogenky mam 55w klasika

[upravil dne 19/2/09 marko306]

post-0-14109604815525_thumb.jpg

Odesláno

Me odchazeji nevim proc :( Klasicka parkovacka drzi a nepraska ale jakmile dam diodu tak nevydrzi dyl jak mesic.. jeste mam jedny v zasobe tak uvidim na jare jak se chytnou.. jinak mam Xenony H7..

[upravil dne 19/2/09 AKCZ]

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Me odchazeji nevim proc :( Klasicka parkovacka drzi a nepraska ale jakmile dam diodu tak nevydrzi dyl jak mesic.. jeste mam jedny v zasobe tak uvidim na jare jak se chytnou.. jinak mam Xenony H7..

Daj tam odpor ktory ti neprepusti viac ako 12v a malo by to pomoct.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Daj tam odpor ktory ti neprepusti viac ako 12v a malo by to pomoct.

Fíha to je nejaký nový druh?:D:roll

Odesláno

Už som to tu pisal mnoho krat a napíšem to znovu.Tie klasické parkovačky stoja za h... Ja mam parkovačky z 5 diodami v jednej patici a už ich mam 7mesiacov a niesom jediný kto je s nima spokojný.
Odesláno

Taky jsem je dal Alušce do světel a taky dlouho nevydržely. Dávám ty invexní pro lepší rozptyl. U 306ek je asi něco na elektrice, že tam diody nevydrží. Možná nějaký odpor pomůže, nevím. :myslim

Na 406 sedanu jsem je měl bez problémů přes 2 roky a teď mám jedny v kupátku přes 3/4 roku a taky drží. :roker

Odesláno

Ani obycajne biele s odporom nevydrzia, nakolko parkovacka je velmi klizko k ziarovke H7, ktora vydava vela tepla... dioda sa poskodi. Mozno by sa to dalo riesit tak, ze sa tam dioda nezasunie uplne, aby nebola v takej blizkosti k halogenke, ale aby zostala skovana v tom trubkovom drziaku...

306 XS HDi

Odesláno
Původně zaslal: klm16

antal mozes dat link odkial si ich kupoval ??? pretoze jediny obchod na svk za nich chcel takmer 12 eur co sa mi zdalo moooc vela

No mne to zhana kamoš a su za 350kč takže je to asi jedno.Neviem ake si našiel ty ale tieto ledky su fakt super čo sa sily svetla a vydrže týka.Zatial neviem o nikom kto by mal s ními problem.Takže odporučam:)
Odesláno

Zdarec,

u nas v Ostrave jsem je kupoval na autoburze, staly me 150Kc, mam je 4 mesice a v poho. Zapomel jsem rict, ze jde o peti diodove. Sviti silne s opravdu mirnym rozptylem, delaji se v modre, cervene, zelene a ledove bile-ty mam a ptali se me na ne i policajti kde jsem je koupil, kdyz me zastavili a ja nechal svitit parkovacky...

Odesláno

Demo: led dioda bude svítit jen na jednosměrný proud. U střídavého proudu by propouštěla jen kladnou půlvlnu. Diodu lze připojit jen na jednosměrný proud, ale s tím teplem souhlasím to opravdu ráda nemá i když jsou diody uzpůsobené pro provoz ve vysokých teplotách. ;)

Odesláno
Původně zaslal: kmotrik

Demo: led dioda bude svítit jen na jednosměrný proud. U střídavého proudu by propouštěla jen kladnou půlvlnu. Diodu lze připojit jen na jednosměrný proud, ale s tím teplem souhlasím to opravdu ráda nemá i když jsou diody uzpůsobené pro provoz ve vysokých teplotách. ;)

vau, uz volajakto zistil ze sa mi topia:D :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...