marko306 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 neviem ci to tu uz nebolo rozoberane alebo nie(aspon na 306 mi nenaslo) ake mate skusenosti s diodovimi parkovackami. Ja som mal a mne ich roztopilo od halogenov. Vrch zostal ale ten umeli spodok klakol:( halogenky mam 55w klasika [upravil dne 19/2/09 marko306] Citovat
bombarderik Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Ja mam ties v parkovackach diody (modre) a zatial v poho. Ja som ale daval normalne diody cez odpor. Citovat
marko306 Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 aha... som zabudol este napisat ze ja mam cire H7+H7. Ale aspon viem ze v tych old svetlach to ide:D Citovat
AKCZ Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Me odchazeji nevim proc Klasicka parkovacka drzi a nepraska ale jakmile dam diodu tak nevydrzi dyl jak mesic.. jeste mam jedny v zasobe tak uvidim na jare jak se chytnou.. jinak mam Xenony H7.. [upravil dne 19/2/09 AKCZ] Citovat
marko306 Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: AKCZ Me odchazeji nevim proc Klasicka parkovacka drzi a nepraska ale jakmile dam diodu tak nevydrzi dyl jak mesic.. jeste mam jedny v zasobe tak uvidim na jare jak se chytnou.. jinak mam Xenony H7.. [upravil dne 19/2/09 AKCZ] Daj tam odpor ktory ti neprepusti viac ako 12v a malo by to pomoct. Citovat
Tommy306 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 me taky v parkovackach nevydrzely..po dvou sadach jsem to vzdal..a nechal si je jenom v osvetleni RZ:aut Citovat
AnotherOne Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: AKCZ Me odchazeji nevim proc Klasicka parkovacka drzi a nepraska ale jakmile dam diodu tak nevydrzi dyl jak mesic.. jeste mam jedny v zasobe tak uvidim na jare jak se chytnou.. jinak mam Xenony H7.. [upravil dne 19/2/09 AKCZ] Daj tam odpor ktory ti neprepusti viac ako 12v a malo by to pomoct. Fíha to je nejaký nový druh?:roll Citovat
antal Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: AKCZ Me odchazeji nevim proc Klasicka parkovacka drzi a nepraska ale jakmile dam diodu tak nevydrzi dyl jak mesic.. jeste mam jedny v zasobe tak uvidim na jare jak se chytnou.. jinak mam Xenony H7.. [upravil dne 19/2/09 AKCZ] Už som to tu pisal mnoho krat a napíšem to znovu.Tie klasické parkovačky stoja za h... Ja mam parkovačky z 5 diodami v jednej patici a už ich mam 7mesiacov a niesom jediný kto je s nima spokojný. Citovat
Dave_k Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: AKCZ Me odchazeji nevim proc Klasicka parkovacka drzi a nepraska ale jakmile dam diodu tak nevydrzi dyl jak mesic.. jeste mam jedny v zasobe tak uvidim na jare jak se chytnou.. jinak mam Xenony H7.. [upravil dne 19/2/09 AKCZ] Taky jsem je dal Alušce do světel a taky dlouho nevydržely. Dávám ty invexní pro lepší rozptyl. U 306ek je asi něco na elektrice, že tam diody nevydrží. Možná nějaký odpor pomůže, nevím. Na 406 sedanu jsem je měl bez problémů přes 2 roky a teď mám jedny v kupátku přes 3/4 roku a taky drží. Citovat
marko306 Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 chlapi na fotke to neni dobre vidiet, ale mne sa po cca 2 tyzdnoch roztopili tie umele modre spodky. Su nejake diody s keramickym podvozkom alebo nie? Citovat
Lubos77 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ani obycajne biele s odporom nevydrzia, nakolko parkovacka je velmi klizko k ziarovke H7, ktora vydava vela tepla... dioda sa poskodi. Mozno by sa to dalo riesit tak, ze sa tam dioda nezasunie uplne, aby nebola v takej blizkosti k halogenke, ale aby zostala skovana v tom trubkovom drziaku... 306 XS HDi Citovat
Demo Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 nevyhoda kazde LED je to, ze nama rada stejnosmerny proud a teplo Citovat
klm16 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 antal mozes dat link odkial si ich kupoval ??? pretoze jediny obchod na svk za nich chcel takmer 12 eur co sa mi zdalo moooc vela Citovat
antal Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: klm16 antal mozes dat link odkial si ich kupoval ??? pretoze jediny obchod na svk za nich chcel takmer 12 eur co sa mi zdalo moooc vela No mne to zhana kamoš a su za 350kč takže je to asi jedno.Neviem ake si našiel ty ale tieto ledky su fakt super čo sa sily svetla a vydrže týka.Zatial neviem o nikom kto by mal s ními problem.Takže odporučam:) Citovat
jan.tesarcik Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Zdarec, u nas v Ostrave jsem je kupoval na autoburze, staly me 150Kc, mam je 4 mesice a v poho. Zapomel jsem rict, ze jde o peti diodove. Sviti silne s opravdu mirnym rozptylem, delaji se v modre, cervene, zelene a ledove bile-ty mam a ptali se me na ne i policajti kde jsem je koupil, kdyz me zastavili a ja nechal svitit parkovacky... Citovat
kmotrik Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Demo: led dioda bude svítit jen na jednosměrný proud. U střídavého proudu by propouštěla jen kladnou půlvlnu. Diodu lze připojit jen na jednosměrný proud, ale s tím teplem souhlasím to opravdu ráda nemá i když jsou diody uzpůsobené pro provoz ve vysokých teplotách. Citovat
marko306 Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: kmotrik Demo: led dioda bude svítit jen na jednosměrný proud. U střídavého proudu by propouštěla jen kladnou půlvlnu. Diodu lze připojit jen na jednosměrný proud, ale s tím teplem souhlasím to opravdu ráda nemá i když jsou diody uzpůsobené pro provoz ve vysokých teplotách. vau, uz volajakto zistil ze sa mi topia:D Citovat
AKCZ Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 A tak jak je mozny ze vicediodove sviti a nenici se?! To mi nejde moc do hlavy.. Citovat
marko306 Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 opytam sa teda takto: ma niekto z vas viacdiodove parkovacky v Peugeot 306 s cirimi svetlometmi H7+H7 a nenicia sa?(neroztapaju) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.