Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jak nám test dopadl? HTP žere na dálnici bezmála 9,5litrů a udržet stotřicítku do byť mírného kopce je problém. Stará známá věc.

Tak to ještě dopadli dobře s tou spotřebou :)

Odesláno

Přesně z těchto důvodů jsem loni v létě ukončil po bezmála 12ti letech předplatné světa motorů. Můj děda ho měl předpalcený od padesátých let až do roku 91, kdy ho to přestalo bavit. Já navázal po pauze ročníkem 97. Ale to, co se tam děje posledních cca 4-5 je prostě děs. A tyhle články z předposlední stránky mě vadily nejmíň, páč jsem je vůbec nečetl.

[upravil dne 18/2/09 kupák]

Odesláno

To jsem se po ránu docela obavil. Mimochodem, toho zmiňovaného zpěváka vůbec neznám. Ale to neva, chřipku taky nemusím. Svět motorů už také nekupuji. A ty důvody jsou stejné jako u kupáka. Můj děd měl SV také předplacenej. Nedávno jsem našel ročníky z roku 1950 až 1960.

Odesláno

já jsem spíš přemejšlel kdo je větší idi_t... jestli ten zpěvák nebo autor článku, ke konci článku jsem se ale přecejenom přiklonil k názoru že ten zpěvák i když autor článku mu většinu doby šlapal na paty...:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

A jak nám test dopadl? HTP žere na dálnici bezmála 9,5litrů a udržet stotřicítku do byť mírného kopce je problém. Stará známá věc.

Tak to ještě dopadli dobře s tou spotřebou :)

tu tvoji epizodu docela rozumě uzavřel Medvěd....;)

Odesláno

jj, d-fense jsem citaval od jeho pocatku pravidelne....

skoda, ze postupem casu se muj zivotni nazor zacal dosti lisit jeho, ale to je prirozene.... nicmene vidim, ze nektere frky jsou porad dobre :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...