Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mam doma Kettlera a 3-4 tydne na tom jezdim.Pustim si k tomu serial ci film a tak 45-60min makam.A jeste tak tydne nabeham 20km.A ja rikam,ze cvicim abych se mohl dobre najist:aut

Odesláno

jeden tenhle vesacek na pradlo mame v obejvacku.-))) ale musim se ho zastat. Kdyz na tom clovek vydrzi tak pul hodku az hodku je to fajn pocit. A docela to i finguje, Jen tam musi bejt vetsi zatez. Doporucuju k tomu nedrzet se tech madlicek a koupit lehke kilove cinky.-)))

Odesláno

a nechtěl byste někdo jít se mnou na Ocelového muže ? Bylo by to ovšem až v srpnu v Žebráku ( na moravu kvůli tomu nepojedu ). Jinak se vždycky do léta snažim něco málo shodit a v létě už je to stejně jedno, takže vypadam pořád stejně :D

Guest Scratch
Odesláno

doporucuju baseballovy trenink se stanickem, to je vopruz nejvetsi, jsem rad, kdyz se vzdycky doplouzim do auta a presunu se domu (nekdy do pivnice)

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

Squash ma hlasi ode me.-)) a je u toho i nekdy docela legrace a modrinky, narezeninky a zlomeninky.-))

jo squash je fajn, ale doktor - ortoped mi řekl, že z jeho pohledu je škodlivější než kouření a ať si vyberu - bolavá kolena nebo squash. Zatím vyhrává squash:P

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

no ja mam 2x tejdne posilku a 2tejdne spinnig :D:D:D

Na spinning jsem i chvilku přemejšlel, že bych si udělal instruktora. Resp. nejdřív jsem přemejšlel o licenci na aerobic, ale dneska je spíš v módě ten spinning, ae už je spíš na ústupu...

Odesláno

Já mám 1x týdně hoďku břišních tanců a 1x týdně plavání. To plavčo máme teda v rámci školy, takže se nikdo nějak nepředře za těch 45 minut... akorát já tam trapčím s 30 50kovejma bazénama :D Ale prostě mě to baví ;)

Odesláno

mne staci hodinka a pul volejbalu, totez florbalu, pak dvakrat tejdne zatancim a na skvos ci plavco uz nejak neni cas..den ma nejak malo hodin.....a pritom by do me nikdo nerek ani minutu pohybu tejdne :)

Odesláno
Původně zaslal: Petasiki

Já mám 1x týdně hoďku břišních tanců a 1x týdně plavání. To plavčo máme teda v rámci školy, takže se nikdo nějak nepředře za těch 45 minut... akorát já tam trapčím s 30 50kovejma bazénama :D Ale prostě mě to baví ;)

Vy chodíte se školou na Kometu? To se někdo má :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...