hudy Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 ja mam doma Kettlera a 3-4 tydne na tom jezdim.Pustim si k tomu serial ci film a tak 45-60min makam.A jeste tak tydne nabeham 20km.A ja rikam,ze cvicim abych se mohl dobre najist:aut Citovat
Miss Scratch Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 jeden tenhle vesacek na pradlo mame v obejvacku.-))) ale musim se ho zastat. Kdyz na tom clovek vydrzi tak pul hodku az hodku je to fajn pocit. A docela to i finguje, Jen tam musi bejt vetsi zatez. Doporucuju k tomu nedrzet se tech madlicek a koupit lehke kilove cinky.-))) Citovat
Kekros Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 a nechtěl byste někdo jít se mnou na Ocelového muže ? Bylo by to ovšem až v srpnu v Žebráku ( na moravu kvůli tomu nepojedu ). Jinak se vždycky do léta snažim něco málo shodit a v létě už je to stejně jedno, takže vypadam pořád stejně Citovat
oddie Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Jo, o tom jsme se už bavili. Nic bližšího není, než až ten srpen? Citovat
Ajdamek Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Kdyby sis párkrát tejdně zašel do posilky a třeba na squash, tak uděláš pro svoje tělo líp Citovat
Miss Scratch Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Squash ma hlasi ode me.-)) a je u toho i nekdy docela legrace a modrinky, narezeninky a zlomeninky.-)) Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 doporucuju baseballovy trenink se stanickem, to je vopruz nejvetsi, jsem rad, kdyz se vzdycky doplouzim do auta a presunu se domu (nekdy do pivnice) Citovat
Kekros Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: oddie Jo, o tom jsme se už bavili. Nic bližšího není, než až ten srpen? je http://www.ocelovymuz.cz/zavody_2009/zavody_2009.html ale to je pro mně drobátko dále- Žebrák mam 80 km . Jedině, že bychom někde přenocovaly, třeba ve vinném sklípku Citovat
oddie Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Tišnov, to není zas tak daleko, a Jičín, ten je za rohem. Hm, uvidíme. Citovat
lamancha Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: Miss Scratch Squash ma hlasi ode me.-)) a je u toho i nekdy docela legrace a modrinky, narezeninky a zlomeninky.-)) jo squash je fajn, ale doktor - ortoped mi řekl, že z jeho pohledu je škodlivější než kouření a ať si vyberu - bolavá kolena nebo squash. Zatím vyhrává squash:P Citovat
Burisek Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 já říkám že sportem k trvalé invaliditě,a proto nesportuji....... Citovat
Pllaša Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 jezis_!!jen co sem to videl na obrazku hned mi probehl mraz po zadech!:xvul jinac je nejlepsi bydlet na horach a vyhazovat snih pred barakem!to je muj trenink! Citovat
BV406 Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 takze slozeno a vyzkouseno.... zkusebni desetiminutovka se zatezi cislo 1 (rozumej nejlehci) me temer odrovnala no nic, chce to cas Citovat
agresssor Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 no ja mam 2x tejdne posilku a 2tejdne spinnig :D:D Citovat
oddie Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: agresssor no ja mam 2x tejdne posilku a 2tejdne spinnig :D:D Na spinning jsem i chvilku přemejšlel, že bych si udělal instruktora. Resp. nejdřív jsem přemejšlel o licenci na aerobic, ale dneska je spíš v módě ten spinning, ae už je spíš na ústupu... Citovat
Petasiki Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Já mám 1x týdně hoďku břišních tanců a 1x týdně plavání. To plavčo máme teda v rámci školy, takže se nikdo nějak nepředře za těch 45 minut... akorát já tam trapčím s 30 50kovejma bazénama Ale prostě mě to baví Citovat
Meldik Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 budvar: skveli videjko... 1x tejdne hokej.....ja jsem ten, co na nej strilej ten cernej placatej nesmysl a obcas to i boli... Citovat
aka Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 mne staci hodinka a pul volejbalu, totez florbalu, pak dvakrat tejdne zatancim a na skvos ci plavco uz nejak neni cas..den ma nejak malo hodin.....a pritom by do me nikdo nerek ani minutu pohybu tejdne Citovat
maturantka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Já mám 1x týdně hoďku břišních tanců a 1x týdně plavání. To plavčo máme teda v rámci školy, takže se nikdo nějak nepředře za těch 45 minut... akorát já tam trapčím s 30 50kovejma bazénama Ale prostě mě to baví Vy chodíte se školou na Kometu? To se někdo má Citovat
AnotherOne Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Zaujímavé, že tu nikto nespomenul ten najprirozenejší \"šport\", ktorý je vraj účinnejší ako beh a plávanie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.