Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Choze406

Ano, vypada to opravdu na kvalitni tuning:P asi jim dam kupecko at s nim neco udelaj :D

A nechceš ho dát radši mně? Já bych ho nechala žít, neubližovala mu a starala se o něj jako o vlastní;)

Odesláno

tak pánové nevím co na to vůbec říct prostě siera - hruza spojler ,mazda6 / mits.evo,toyota carina / mits evo a proste nejlepší (kéžby v černém celolaku ) VW Corado to je mašina to sem vždycky chtěl :))) a zbytek děs prostě děs :bojim

Odesláno

Ta maska u tý fobie je šílená,vypadá to jak česlo na zachytání naplavenin,na tu poličku vzadu může dát truhlík s kytkama,ty tam jediný budou vypadat hezky.:super

Odesláno

Já nevim, ale to bude najaká legrace nee?? Tohle musí bejt recese, to nemůžou myslet váženě :bojim

A nebo je slovensko už součástí severního bulharska, protože tam bych se takovéhlemu zvrhlému vkusu nedivil. Jen země kde ne znamená ano a obráceně, si může libovat v těhle zvěrstvech :o

Odesláno

a uz aj viem kto to robi :D :D kamoskin (spoluziacky z gympla) sused... par krat mi o nom rozpravala, osobne ho nepoznam, no myslel som ze robi krajsie veci, ale tak teraz som z toho tak trochu viacmenej sklamany.. no co uz.. jemu sa to mozno paci :P

Guest Scratch
Odesláno

neco je traga, to teda jo, ale neco i ne, kdyz primhourim oko,

jo a kridla maj vetsi nez ja, tak jsem rad, ze nejsem nejvyssi :D

Odesláno
Původně zaslal: kmotrik

zajímalo by mě jak dokážou takhle zmrvit i tak pěkný auto jako je Mazda 6,

tak tyhle lidi asi nikdy nepochopím .. jinak to křídlo na 306 je opravdu MASIVNÍ :D

právě že ta mazda je opravdu pěkná jako..... Je to jediný auto co se mi tam líbí.... A nejenom mě každýmu co sem to ukázal..... Ale to je každýho vkus..... Znáte to proti gustu.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...