Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Asi se v tom někdo hrabe. Ráno se dalo akorát přihlásit a nic víc. Košík taky nefunguje. :(

2Dolly: proč si to otevíráš v polštině? :)

Já to otevřel v češtině. Nevím proč to skočilo do polštiny :o Teď jsem to zkusil znovu a některý obrázky naběhnou, některý ještě ne. Asi nějakej update :)

Odesláno

Mě stále nejdou obrázky. :(

A jak tak koukám tak nejdou obrázky u starších ročníků aut. 407 apod. jde, ale 406 ne. :nevim

[upravil dne 29/11/09 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Kurna chlapci neposle mi niekto pristupove kody. Chcem to len na prezeranie a cez stare AP99574709 a heslo poestoto sa tam uz neviem dostat. Kludne cez SZ. Dakujem

Tento placený účet už dloooooouho nefunguje.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

musím oživit: servicebox mi hlásí, že se modernizoval.

DŮLEŽITÁ INFORMACE

Technická dokumentace byla nyní modernizována za účelem splnění předpisu EURO5.......

To by mi nevadilo, ale štve mě, že mi to najednou nechce najít moje auto podle vin....nevíte nikdo nějaký podrobnosti?Zrovna ho potřebuju:bacha

Odesláno

právě, že jsem tam byl včera v pohodě.vin je správně :myslim

/

Vozidlo není známo

D-2 před vymazáním tohoto odkazu. Seznamte se ihned s Technickou dokumentací

/

Odesláno

Chlapi mám jednu otázku. ako sa dá objednať niečo zo service boxu?? Asi bude treba sa napojiť na nejakého dodavateľa či čo.

objednával už odtiaľ niekto? a ako? chcel by som raz za čas niečo kúpiť cez servicebox. (vždy sa niečo nájde keď su peniaze... :-) ). a zase sa mi nechce furt niekam volať... dá sa to vôbec??

dik za odpoveď...

Odesláno

Jinak abych doplnil, service box už jede a má úplně překopané vyhledávání.Podle mě rychlejší :super

Odesláno

podle mě pomalejši :( když v tom dělaš každej den jsi zvyklej kde co je a kde co hledat a ted to předělaji tak se to musíš učit zas znova :bojim

[upravil dne 2.6.2010 čakom]

Odesláno

me to ted taky moc nesedi, ty obrazky byly pro klikani lepsi, slovni popis konstrukcnich prvku je docela naprd :( meli to nechat tak jak predtim

Odesláno

osobně mi to přijde přehlednější, pro většinu věcí stačí 2x kliknout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...