marko306 Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 Napojené to bude asi od vodičovej sedačky, niektoré 807 tam majú zásuvku. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 Ach tak to som nevedel... Dík za infošku Citovat
sampon Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 do stropu by se mi řezat taky nechtělo. Při troše snahy o úpravu držáku by se dal monitor uchytit v původním otvoru po lampě. Chci se zeptat jak je uchycený držák k samotnému stropu? Ta černá vypadá docela robustně Ještě, že do auta nedělaj mikrovlnky na strop... [Edited on 4/9/11 13:42 by sampon] Citovat
Guest Bery 2 Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Já to vyřešil takto.Každá opěrka má DVD mechaniku, slot na SD kartu a USB. Už je v autě klid:super Ako ich máš pozapájané? Teda kde? Vačšinou sú tie opierkové zapajané do popolníka a ešte otázka že kde si ich kupoval Zapojené jsou přes vypínač přímo na baterku. Když se nepoužívají tak to vypnu. Po dlouhém hledání jsem to objednal tady: http://www.motoprislusenstvi.cz/?s-dvd-mechanikami,54 Citovat
filas1 Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 Dal jsem monitor místo lampičky, řezat jsem nic nemusel: Výsledek s namontovaným monitorem jsem zapoměl vyfotit, zkusím to vyfotit a foto přidám. [upravil dne 6.9.11 16:26 od filas1] Citovat
sampon Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 to je paráda, bez zásahu. Dej sem foto s monitorem :-) Jak se tahaly kabely? Citovat
Guest PetrSvetr Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Koukám, že mě filas předběhl s fotkama. My jsme vyrobili podobný držák a přilepili patexem na střechu. Napájení mám místo lampičky, takže se nemusím bát vybití baterky. Jiné kabely jsem nemusel tahat. Pokud nebudu řídit, asi budu jezdit s dětma vzadu a budeme koukat na pohádky. [upravil dne 9/9/11 19:45 od PetrSvetr] Citovat
filas1 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Já to ani nelepil. Drží mi to jen na stropu. Ten strop je přilepenej ke střeše, takže to drží pevně. Taky mě mrzí, že si toho monitoru moc neužiju! Citovat
mikicek Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Dnes som sa trocha pohral s \"vytunil\" som miláčka Keďže som nechcel rezať do stropu, odstránil som to vnútorné malé spätné zrkadlo a nahradil so DVD. Inak celkom slušné tu je zdroj : http://www.lightinthebox.com/ouku-9-inch-roof-mount-car-dvd-player-support-game-350-degree-rotating-free-headphones_p210853.html?pos=ultimately_buy_1 :D Citovat
filas1 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Není to moc vepředu, nevadí to řidiči, když je vyklopený? Citovat
kveton Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 to mi taky přijde, že to musí překážet ve výhledu, osobně bych to dal dozadějš, klidně místo světla ve druhé řadě Citovat
Korak Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 asi ani ve zpětném zrcátku po sklopení DVD moc nevidíš ne? Citovat
kveton Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 taky bych rád na strop nějaký dvd, máte někdo tipy jaký? Aby to dobře hrálo, neskákalo, ideální velikost a montáž? Asi by bylo nejlíp místo lampičky. Koukal jsem, že Peugeot dělá přímo něco takovýho, ale asi to bude dost drahý Citovat
mikicek Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Vo výhľade to nevadí - samozrejme, že pred montážou som to odskúšal. Vyklopený monitor je z pohľadu vodiča presne na úrovni predného stlpika, tak že celé čelné sklo je voľné. Ale je pravda, že čaistočne zakrýva spätné zrkadlo - hornú tretinu, ale nie je to nič hrozné - hlava spolujazdca na strednom sedadle mi prekáža viac . Citovat
filas1 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 taky bych rád na strop nějaký dvd, máte někdo tipy jaký? Aby to dobře hrálo, neskákalo, ideální velikost a montáž? Asi by bylo nejlíp místo lampičky. Koukal jsem, že Peugeot dělá přímo něco takovýho, ale asi to bude dost drahý Doporučuji něco takového:http://www.stualarm.cz/produkt/ds-1020d-stropni-monitor-102-sedy-s-dvd/sd/usb/, já mám monitor bez DVD, tento: http://www.stualarm.cz/produkt/ic-9000bl-stropni-lcd-monitor-9-cerny/ Citovat
kveton Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 jaký je to rozlišení? neni to málo 650 x 234? a dvd máš v kaslíku? Citovat
filas1 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 To rozlišení je nějaká blbost, řekl bych, že ve skutečnosti je vyšší. DVD nepoužívám, v kastlíku mám TV tuner s USB vstupem a vše přehrávám z pevného disku. Citovat
MotoMoto Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Můžeš použít jakýkoliv který má externí zdroj na 12 V a nebo to vkuchat dovnitř. A apk stačí aby to mělo USB port a podporovalo běžné formáty. A nebo řešení pokud nepotřebuješ ten TV tuner, jsou multimediální disky a nebo rámečky pro disky které mají přímo AUDI VIDO výstup, to jsem používal já. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.