Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

do stropu by se mi řezat taky nechtělo. Při troše snahy o úpravu držáku by se dal monitor uchytit v původním otvoru po lampě. Chci se zeptat jak je uchycený držák k samotnému stropu?

Ta černá vypadá docela robustně :myslim

Ještě, že do auta nedělaj mikrovlnky na strop...

[Edited on 4/9/11 13:42 by sampon]

Odesláno
Já to vyřešil takto.Každá opěrka má DVD mechaniku, slot na SD kartu a USB. Už je v autě klid:super

Ako ich máš pozapájané? Teda kde? Vačšinou sú tie opierkové zapajané do popolníka a ešte otázka že kde si ich kupoval :aut

Zapojené jsou přes vypínač přímo na baterku. Když se nepoužívají tak to vypnu. Po dlouhém hledání jsem to objednal tady: http://www.motoprislusenstvi.cz/?s-dvd-mechanikami,54

Odesláno

Dal jsem monitor místo lampičky, řezat jsem nic nemusel:

4ff41c36e5.jpg

5ee50d27f4.jpg

38836b4192.jpg

e55eb69c4f.jpg

0bb05872a1.jpg

Výsledek s namontovaným monitorem jsem zapoměl vyfotit, zkusím to vyfotit a foto přidám.

[upravil dne 6.9.11 16:26 od filas1]

Guest PetrSvetr
Odesláno

Koukám, že mě filas předběhl s fotkama. My jsme vyrobili podobný držák a přilepili patexem na střechu. Napájení mám místo lampičky, takže se nemusím bát vybití baterky. Jiné kabely jsem nemusel tahat.

Pokud nebudu řídit, asi budu jezdit s dětma vzadu a budeme koukat na pohádky.

[upravil dne 9/9/11 19:45 od PetrSvetr]

Odesláno

Já to ani nelepil. Drží mi to jen na stropu. Ten strop je přilepenej ke střeše, takže to drží pevně. Taky mě mrzí, že si toho monitoru moc neužiju! :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

taky bych rád na strop nějaký dvd, máte někdo tipy jaký? Aby to dobře hrálo, neskákalo, ideální velikost a montáž? Asi by bylo nejlíp místo lampičky.

Koukal jsem, že Peugeot dělá přímo něco takovýho, ale asi to bude dost drahý

Odesláno

Vo výhľade to nevadí - samozrejme, že pred montážou som to odskúšal. Vyklopený monitor je z pohľadu vodiča presne na úrovni predného stlpika, tak že celé čelné sklo je voľné. Ale je pravda, že čaistočne zakrýva spätné zrkadlo - hornú tretinu, ale nie je to nič hrozné - hlava spolujazdca na strednom sedadle mi prekáža viac :).

Odesláno
taky bych rád na strop nějaký dvd, máte někdo tipy jaký? Aby to dobře hrálo, neskákalo, ideální velikost a montáž? Asi by bylo nejlíp místo lampičky.

Koukal jsem, že Peugeot dělá přímo něco takovýho, ale asi to bude dost drahý

Doporučuji něco takového:http://www.stualarm.cz/produkt/ds-1020d-stropni-monitor-102-sedy-s-dvd/sd/usb/, já mám monitor bez DVD, tento: http://www.stualarm.cz/produkt/ic-9000bl-stropni-lcd-monitor-9-cerny/

Odesláno

To rozlišení je nějaká blbost, řekl bych, že ve skutečnosti je vyšší. DVD nepoužívám, v kastlíku mám TV tuner s USB vstupem a vše přehrávám z pevného disku.

Odesláno

Můžeš použít jakýkoliv který má externí zdroj na 12 V a nebo to vkuchat dovnitř. A apk stačí aby to mělo USB port a podporovalo běžné formáty.

A nebo řešení pokud nepotřebuješ ten TV tuner, jsou multimediální disky a nebo rámečky pro disky které mají přímo AUDI VIDO výstup, to jsem používal já.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...