Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj jedine co som tu zatial nasiel je toto, aj tak neviem ako to dat cele dokopy a nasimulovat cd menic aby mi slo pripojit mp3 prehravac... ak by si vedel ako dalej daj prosim vediet :)

[upravil dne 19.2.2009 mark001]

post-0-14109604815812_thumb.jpg

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Potřeboval bych pomoct.

Vytahoval jsem vzadu konektor modrý, přes který je připojené ovládání páčky pod volantem. Jedním volným káblikem na kterém byla zem jsem něco na radiu (v tom místě kda přijde modrý konektor) skratl. Teď mi nefunguje přepínáví na CD changer, ani z páčky ani z rádia. Mohl by mi někdo poradit kde by mohl být problém?

rádio je PU-1633 A

[upravil dne 16.10.2009 mmmb]

Odesláno

ahojte,mam problem z mojim radiom a nechcem pisat novu temu tak dufam ze nevadi ze tu napisem,lebo vidim tu chemu zapojenia a take veci.problem je ze napojim radio origo,farby aj cisla mi sedia podla schemy,ale radio vobec nereaguje,vobec sa nezapne nic,akurat reaguje na osvetlenie ked zapnem svetla tak sa rozvieti,kable som premeral su ok.moze byt ze je pokazene radio??

Odesláno

Časem budu mít to rádio na díly - mechanika, co nepodává CDčka, a elektronika, u které vypadával tuner. K dispozici bude, až opravím z dobrých dílů to svoje...

Odesláno

minuly tyden jsem koupil radio na CD od Dave_K... a jeste mi ho tu nabizel nekdo... vim ze se jmenoval Jarda... chtel za nej ale dost hrozny penize... Ale byl jsem u nas na vrakovisti a tam mi koren rekl, ze mi ho necha za 2 000, ale to mas dost z ruky,ja jsem z Kladna no uz je to i jinej stat koukam :D:D:D...

Odesláno

tak je tazko vies keby si ho vlastnil ty tak mi ho posles dobierkou,ale tak ze ty zaplatis a tak posles je hlupost,a dalsia otazka preco by si to robil? :D musim cakat,keby nahodou niekto to cital tak nech mi napise :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...