Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak je to tu naprosto skvele, od nejblizsi silnice 3 km, co tu kdo chce mit, tak hezky do baglu na zada, bezky na nohy, a hezky si to vysapat do poradnyho kopce po svych. Jak pak panecku vinko jinak chutna, kdyz si ho clovek musi prinest na hrbu. Miluju tyhle mista, kam se zadnej linej vyzranej plechovkar nedostane :P:D

Odesláno

Kde ten sníh pořád berete:o:o:D

U nás se jako vždy vyskytují pouze zbytky sněhu. Kdybych nejel minulý týden na Moravu a zpět přes vrchovinu, tak ani nevím, co je to pořádná chumelenice a metrové závěje:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Cinci

U nás takhle Jablunkov a Bystřice nad Olší

[upravil dne 14/2/09 Cinci]

tak něco takového jsem asi před hodinou a půl odhazoval na Sosně abych mohl vyjet. Po příjezdu jsem půl hodiny odhazoval abych mohl znova zaparkovat

btw kde tam bydlíš v Bystřici?

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

Původně zaslal: Cinci

U nás takhle Jablunkov a Bystřice nad Olší

[upravil dne 14/2/09 Cinci]

tak něco takového jsem asi před hodinou a půl odhazoval na Sosně abych mohl vyjet. Po příjezdu jsem půl hodiny odhazoval abych mohl znova zaparkovat

btw kde tam bydlíš v Bystřici?

Na křivé , je to směrem na milíkov.

Odesláno

Milikov tam znam par lidi , rodina ma chatu na kosariskach .

Jinak na druhe strane v Moravce pod Slavicem stoji 405 4x4 a stejne neli vetsi mnozstvi snehu a stejne jsem to neprojel (cca 3 Km s vyskou od 50-80cm) a musel na klouzani do VELKEHO DREVICE nahradni dopravou .

Odesláno

barenst: :xvul ty jsi z Morávky? Byl jsem tam na Silvestra u kámošky a tam se říká na Morávce, říkáme to tak i my Třinečáci ... ale docela to chápu. Je u nás sídliště Sosna, kde je městká nemocnice a Ostraváci mi ve škole tvrdí, že nemohu bydlet na Sosně, ale v Sosně.

Jinak přes Slavíč jezdím na kole. Jedu z Třince do Horní Lomné, potom přes Slavíč na Morávku a z Morávky jedu přes Pražmo a tam odbočím doprava a jedu směr Komorní Lhotka, přes Smilovice a Řeku až do Třince :)

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Milikov tam znam par lidi , rodina ma chatu na kosariskach .

Jinak na druhe strane v Moravce pod Slavicem stoji 405 4x4 a stejne neli vetsi mnozstvi snehu a stejne jsem to neprojel (cca 3 Km s vyskou od 50-80cm) a musel na klouzani do VELKEHO DREVICE nahradni dopravou .

No my tam mame chatu taky treba tam udelat sraz a poradne vypit :):roker

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

barenst: :xvul ty jsi z Morávky? Byl jsem tam na Silvestra u kámošky a tam se říká na Morávce, říkáme to tak i my Třinečáci ... ale docela to chápu. Je u nás sídliště Sosna, kde je městká nemocnice a Ostraváci mi ve škole tvrdí, že nemohu bydlet na Sosně, ale v Sosně.

Jinak přes Slavíč jezdím na kole. Jedu z Třince do Horní Lomné, potom přes Slavíč na Morávku a z Morávky jedu přes Pražmo a tam odbočím doprava a jedu směr Komorní Lhotka, přes Smilovice a Řeku až do Třince :)

no, ja jsem sice taky z ostravy, ale nenapadlo by me rict, ze bydlis v sosne.....

kdo vi, co tam mas za ostravaky :D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja se tesim az pojedu dom z prace, vezmu to pekne pres kopecky, anzto tady cely den huste snezi, tak bude i nejaka zabava :D

Zase bude zahrabávačka?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...