oddie Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Jinak je to tu naprosto skvele, od nejblizsi silnice 3 km, co tu kdo chce mit, tak hezky do baglu na zada, bezky na nohy, a hezky si to vysapat do poradnyho kopce po svych. Jak pak panecku vinko jinak chutna, kdyz si ho clovek musi prinest na hrbu. Miluju tyhle mista, kam se zadnej linej vyzranej plechovkar nedostane Citovat
sedliak Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 no jasne prazak. Keby si cely zivot býval v horách a kazdu zimu mal 1.5m snehu tak by ti to tiez liezlo hore krkom. Citovat
oddie Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Si to pojd vymenit, kdyz se ti to tak nelibi Citovat
Vopičí Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Kde ten sníh pořád berete:o:o:D U nás se jako vždy vyskytují pouze zbytky sněhu. Kdybych nejel minulý týden na Moravu a zpět přes vrchovinu, tak ani nevím, co je to pořádná chumelenice a metrové závěje:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 ja jsem ted prijel z klouzani a od Vrchlabi huste snezilo a od zelezneho Brodu do Jablonce 10 cisel snehu na silnici, takze celkem zabava Citovat
sucram® Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: Cinci U nás takhle Jablunkov a Bystřice nad Olší [upravil dne 14/2/09 Cinci] tak něco takového jsem asi před hodinou a půl odhazoval na Sosně abych mohl vyjet. Po příjezdu jsem půl hodiny odhazoval abych mohl znova zaparkovat btw kde tam bydlíš v Bystřici? Citovat
Cinci Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: sucram® Původně zaslal: Cinci U nás takhle Jablunkov a Bystřice nad Olší [upravil dne 14/2/09 Cinci] tak něco takového jsem asi před hodinou a půl odhazoval na Sosně abych mohl vyjet. Po příjezdu jsem půl hodiny odhazoval abych mohl znova zaparkovat btw kde tam bydlíš v Bystřici? Na křivé , je to směrem na milíkov. Citovat
barenst Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Milikov tam znam par lidi , rodina ma chatu na kosariskach . Jinak na druhe strane v Moravce pod Slavicem stoji 405 4x4 a stejne neli vetsi mnozstvi snehu a stejne jsem to neprojel (cca 3 Km s vyskou od 50-80cm) a musel na klouzani do VELKEHO DREVICE nahradni dopravou . Citovat
sucram® Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 barenst: ty jsi z Morávky? Byl jsem tam na Silvestra u kámošky a tam se říká na Morávce, říkáme to tak i my Třinečáci ... ale docela to chápu. Je u nás sídliště Sosna, kde je městká nemocnice a Ostraváci mi ve škole tvrdí, že nemohu bydlet na Sosně, ale v Sosně. Jinak přes Slavíč jezdím na kole. Jedu z Třince do Horní Lomné, potom přes Slavíč na Morávku a z Morávky jedu přes Pražmo a tam odbočím doprava a jedu směr Komorní Lhotka, přes Smilovice a Řeku až do Třince Citovat
P.avel Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 dneska jsme s tátou shazovali z mojí garáže sníh - asi 80cm a to napadlo za několik málo dní... Citovat
volvik Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: barenst Milikov tam znam par lidi , rodina ma chatu na kosariskach . Jinak na druhe strane v Moravce pod Slavicem stoji 405 4x4 a stejne neli vetsi mnozstvi snehu a stejne jsem to neprojel (cca 3 Km s vyskou od 50-80cm) a musel na klouzani do VELKEHO DREVICE nahradni dopravou . No my tam mame chatu taky treba tam udelat sraz a poradne vypit Citovat
BV406 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: sucram® barenst: ty jsi z Morávky? Byl jsem tam na Silvestra u kámošky a tam se říká na Morávce, říkáme to tak i my Třinečáci ... ale docela to chápu. Je u nás sídliště Sosna, kde je městká nemocnice a Ostraváci mi ve škole tvrdí, že nemohu bydlet na Sosně, ale v Sosně. Jinak přes Slavíč jezdím na kole. Jedu z Třince do Horní Lomné, potom přes Slavíč na Morávku a z Morávky jedu přes Pražmo a tam odbočím doprava a jedu směr Komorní Lhotka, přes Smilovice a Řeku až do Třince no, ja jsem sice taky z ostravy, ale nenapadlo by me rict, ze bydlis v sosne..... kdo vi, co tam mas za ostravaky Citovat
permonik7 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Tady se jezdí skvěle, pořád sněží a sněží Citovat
Marlin Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 ja se tesim az pojedu dom z prace, vezmu to pekne pres kopecky, anzto tady cely den huste snezi, tak bude i nejaka zabava Citovat
Demo Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Brno nic moc... Asi dneska skoncim driv v praci a zajedu si nekam zablbnout... Citovat
vendelinek Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Marlin ja se tesim az pojedu dom z prace, vezmu to pekne pres kopecky, anzto tady cely den huste snezi, tak bude i nejaka zabava Zase bude zahrabávačka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.