davode Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Při přejezdu větších nerovností se mi ozývá od zadní nápravy klepání. Pneu se nesjíždí. Tipoval bych to na stabilizátor. Můžete mi poradit? Citovat
Radek V. Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Me teda to klepani delal vadny tlumic. Presneji jeho uchyceni...... Taky jsem si nejdrive myslel, ze to je stabilizator. Po vymene cepu (kosti) to delalo dal.... Mrkni na ty tlumice, at se ti to neprodrazi jako me..... Citovat
polinejk Odesláno 21. září 2007 Odesláno 21. září 2007 Ahoj. jak poznám že je uložení tlumiče špatný?? zahýbat s vozem nebo jak?? Citovat
fimima Odesláno 21. září 2007 Odesláno 21. září 2007 Původně zaslal: polinejk Ahoj. jak poznám že je uložení tlumiče špatný?? zahýbat s vozem nebo jak?? Taky jsem měl podobný problem a tipoval jsen stabilizator,nebo tyčky,nebo neco jinyho.Bylo to uchyceni koncovyho dilu vyfuku,přesněji byli utrženy gumicky co drži ten tlumič.Dal jsem tam jiny a je klid. Citovat
polinejk Odesláno 21. září 2007 Odesláno 21. září 2007 Taky jsem měl podobný problem a tipoval jsen stabilizator,nebo tyčky,nebo neco jinyho.Bylo to uchyceni koncovyho dilu vyfuku,přesněji byli utrženy gumicky co drži ten tlumič.Dal jsem tam jiny a je klid. no uchycení uchycení posledního dílu mam v pohodě tim to neni. zajímali by mne to uložení tlumiče ale nevim jak to poznam. jak je ozkoušet. Citovat
lumpma Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Taky me to tam dela ramus o vikendu se na to kouknu ale ten tlumic by to mohl byt, diky za tip. Citovat
otec Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Zjištění vůle na tyčkách zadní nápravy pomocí kterých se nastavuje sbíhavost zadní nápravy je jednoduchá : 1. Auto postavíme na rovnou plochu 2. Přistoupíme k pravému zadnímu kolu 3. Uchopíme kolo obouma rukama za pneumatiku na 3. hodině /tam, kde na ciferníku hodin je číslo 3/ 4. Zatřeseme kolem sem a tam. Pokud ucítímu vúli, dozrála výměna tyček Stejně tak zjistíme vůli i na levé straně auta. Kolo pochopitelně uchopíme na 9. hodině. Citovat
Tomášik Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 Původně zaslal: otec Zjištění vůle na tyčkách zadní nápravy pomocí kterých se nastavuje sbíhavost zadní nápravy je jednoduchá : 1. Auto postavíme na rovnou plochu 2. Přistoupíme k pravému zadnímu kolu 3. Uchopíme kolo obouma rukama za pneumatiku na 3. hodině /tam, kde na ciferníku hodin je číslo 3/ 4. Zatřeseme kolem sem a tam. Pokud ucítímu vúli, dozrála výměna tyček Stejně tak zjistíme vůli i na levé straně auta. Kolo pochopitelně uchopíme na 9. hodině. Správne, tiež odporúčam vyskúšať obidve strany. Nie ako ja, keď som skúšal iba ľavú, kde žiadna vôľa nebola a vyskúšal som všetky možnosti prísť na to, čo to tam tak brutálne rachoce - a až potom som vyskúšal pravú... Po výmene tyčiek zbiehavosti je z toho úplne iné auto. To ticho si neviem vynachváliť!!! Citovat
Alek Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Původně zaslal: polinejk Taky jsem měl podobný problem a tipoval jsen stabilizator,nebo tyčky,nebo neco jinyho.Bylo to uchyceni koncovyho dilu vyfuku,přesněji byli utrženy gumicky co drži ten tlumič.Dal jsem tam jiny a je klid. no uchycení uchycení posledního dílu mam v pohodě tim to neni. zajímali by mne to uložení tlumiče ale nevim jak to poznam. jak je ozkoušet. Nejlpeší máš, když u toho mohou být dva lidi. Vyndej si čalounění z kufru na té straně kde je tlumič abys na něj viděl...dej na něj ruku, a někdo druhý ať Ti pořádně zalomcuje všema směry autem, pokud tam ucítíš vůli....šup pro nové uložení či možná dotáhout...ale to už asi bude vymlácené...takhle to můžeš zkusit ze spodu, jen pozor na ruku ať při pohybu auta a dílů nápravy Ti to ruku někde nesevře!!! Citovat
polinejk Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Původně zaslal: Alek Původně zaslal: polinejk Taky jsem měl podobný problem a tipoval jsen stabilizator,nebo tyčky,nebo neco jinyho.Bylo to uchyceni koncovyho dilu vyfuku,přesněji byli utrženy gumicky co drži ten tlumič.Dal jsem tam jiny a je klid. no uchycení uchycení posledního dílu mam v pohodě tim to neni. zajímali by mne to uložení tlumiče ale nevim jak to poznam. jak je ozkoušet. Nejlpeší máš, když u toho mohou být dva lidi. Vyndej si čalounění z kufru na té straně kde je tlumič abys na něj viděl...dej na něj ruku, a někdo druhý ať Ti pořádně zalomcuje všema směry autem, pokud tam ucítíš vůli....šup pro nové uložení či možná dotáhout...ale to už asi bude vymlácené...takhle to můžeš zkusit ze spodu, jen pozor na ruku ať při pohybu auta a dílů nápravy Ti to ruku někde nesevře!!! Tak to hej podívám se na to. dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.