Dave_k Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Hledáme s Aluškou někoho kdo by byl ochoten v Praze zajet do Möbelixu ve Vysočanech a zamluvit pro nás jednu skříň. V Brně ji sice taky mají, ale nemáme ji jak odvézt. Z Prahy je to pro nás jednodušší. Podrobnosti bych vysvětlil až případnému dobrovolníkovi. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 To nemám tak daleko. V nejhorším bych to teda zvládnul. Jak moc to spěchá? Citovat
agresssor Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 taky nevidim problem klido ti tam sjedu Citovat
Dave_k Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Jde o to, že pokud mají zboží podržet tak je potřeba složit 1/3 ceny což je tady u tohoto kusu cca 3500,-Kč. Takže bych danému dobrovolníkovi poslal peníze na účet. V Brně nám podle záznamů sdělili, že v Praze mají pouze jeden kus takže by to bylo potřeba vyřídit co nejdříve. Takže kdo z vás dvou přihlášených by to byl ochoten podstoupit? Citovat
Medvěd Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Dave - zavolej mi zítra, možná bych Ti mohl pomoci (608 161902) Citovat
Marcel505 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Dave_k: Dost blbý je, že mají od 10:00. Já nastupuji na odpolední v 11:00. Když by to teda s nikým nevyšlo, v nejhorším bych tam skočil hned na tu desátou a doufal že se dlouho nezdržím. Citovat
Dave_k Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 2 Medvěd: Zítra kolem devátý se ozvu. 2Marcel: Pošli mi kdyžtak na sebe číslo třeba přes U2U a ráno se ozvu. Zatím díky moc pánové. Citovat
Chip Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 nedaleko od tamtud pracuju a okolo 14:30 tam můžu být kdyby to nikdo nestihal dřív. tak se mi ozvete na mobil je tu nekde uvevdenej:papa Citovat
agresssor Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 ja sem volnejj az ve stredu vecer no... Citovat
Neon Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Dave, kdyby Ti to náhodou nevyšlo u Medvěda (čemuž nevěřim), tak mi cinkni ... Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Tak to vyšlo a opravdu onen jediný kousek nábytku v ČR je zabukován pro Daveho a jeho hezčí polovinu Alušku Citovat
Dave_k Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Tímto velmi děkuji Medvědovi za spolupráci. :super:super V pátek poštou došel papír a ještě v sobotu jsme jeli pro skříň na otočku do Prahy. Když dneska vidím to počasí, tak to bylo velmi prozíravé, jelikož v sobotu byla cesta úplně volná a suchá. Takže ještě jednou VELIKÉ DÍKY Méďo. :potlesk:potlesk Všem ostatním díky za nabídky, třeba je využijeme jindy. [upravil dne 16/2/09 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.