Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes objednáno

Pračka http://www.sandi.cz/Akcni-nabidky/AEG-86850-EL-B-Aut-pracka-7kg-1600ot-_g52050.html

Sušička http://www.sandi.cz/BRANDT/BRANDT-EFE-8710-K-Susicka-kondenzacni_g48094.html

Lednička http://www.abcelektra.cz/cs/chladnicky/kombinovane/liebherr-cun-39130-2251.html

Dovoz snad ve středu.

Jako e-shopového neználka mě docela dostal fakt, že 90% e-shopů s bílou technikou řeší dopravu stylem PRSK ZA PRVNÍ DVEŘE DOMU A TY SE Z TOHO, ŽE BYDLÍŠ V DRUHÉM PATŘE BEZ VÝTAHU TŘEBA OPUPÍNKUJ. Našel jsem tedy takové shopy, které mají v nabídce \"komfortní dopravu\", ale Ty zase mnou požadované zboží sice měli v nabídce, nicméně nikoli skladem a nebyli schopni říct, kdy se zboží na sklad podaří sehnat.

Nakonec jsem tedy objednal s tím, že se snad s řidičem za pomocí pomalovaných barevných papírků na pomoci dohodnu

Odesláno

Méďo, stejný problém s dopravou jsem řešila taky. Dovezli mi pračku a já na chlapa koukala jak zjara, že mi ji jako nechá za dveřma do paneláku..že ji odvezl na rudlu až do bytu, pomohl vybalit a dokonce mi ji i zapojil;) Ale na tohle se spoléhat nedá. Měli by se nad tím možná zamyslet...bere jim to klienty. Hlavně když to vozí dopoledne. To je fakt trošku problém sehnat 2 chlapy.

Odesláno

Hmm, a tu obvyklou výmluvu znáte?

\" Ale já mám hnutou páteř!\"

... \" Tak proč sedáš za volant?\"

... OK, tak mi puč rudlík, já si těch 8 schodů vyskáču sám a tu věc si vyvezu nahoru výtahem. A pozdravuj v obchodě, kde jsem tuhle poslední věc koupil. Budu je doporučovat!

... tyhle věty jsou lepší než akupunktura. Nechápu proč? :aut

(starý činžák s výtahem - to se taky jen tak nevidí, že? :)

Odesláno

no s tou dopravou,já když objednával na chajdu el.sporák,tak mi jí dovezl až na chajdu,dovezli na rudlu k verandě ( nebylo to teda po schodech nikde ,to je fakt ) ale rozbalil jí,aby se zkontrolovalo jestli je v cajku podal mi ruku a zbohem.... ,zapojení na 380 už dělal kamarád....

Odesláno

Tak já mám dobrou zkušenost tady u nás s firmou,před 5 lety to byla pračka,u tý samý sem kupoval před 3lety lednici a loni to byl sporák,vždycky mi předem zavolal,přivezl před barák,naložil na rudl a vyvezl nahoru do bytu,pračku zapojil,sporák zapojil akorát ledničku s mrazákem sem si zapojil sám,strčit zástrčku do zásuvky dokážu :),:superfirma ,když musim,tak kupuju jen u nich

Odesláno

Nechci začínat nový dotaz,tak to skusím tady snád se Méďa nebude zlobit:myslim

Manželka si vyhlídla lednici,myčku,sporák vše od firmy Ariston.Máte s touhe firmou nějaké zkušenosti?

Odesláno
Původně zaslal: fimima

Manželka si vyhlídla lednici,myčku,sporák vše od firmy Ariston.Máte s touhe firmou nějaké zkušenosti?

Já bych si to asi nekoupil, ale nemám k tomu racionální důvod. Ale znám několik lidí ve svém okolí, kteří mají od Aristonu lednici a nemají s ní žádný problém.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: fimima

Já bych si to asi nekoupil, ale nemám k tomu racionální důvod. Ale znám několik lidí ve svém okolí, kteří mají od Aristonu lednici a nemají s ní žádný problém.

Sama bych si to taky nekoupila..už jen podle zkušeností majitelů se servisem a s poruchovostí. Neměla jsem ale doma žádný spotřebič této značky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...