permonik7 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Burisek: Tak to bych se tam taky nedostala..možná z toho žebříku:D Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Tak dnes objednáno Pračka http://www.sandi.cz/Akcni-nabidky/AEG-86850-EL-B-Aut-pracka-7kg-1600ot-_g52050.html Sušička http://www.sandi.cz/BRANDT/BRANDT-EFE-8710-K-Susicka-kondenzacni_g48094.html Lednička http://www.abcelektra.cz/cs/chladnicky/kombinovane/liebherr-cun-39130-2251.html Dovoz snad ve středu. Jako e-shopového neználka mě docela dostal fakt, že 90% e-shopů s bílou technikou řeší dopravu stylem PRSK ZA PRVNÍ DVEŘE DOMU A TY SE Z TOHO, ŽE BYDLÍŠ V DRUHÉM PATŘE BEZ VÝTAHU TŘEBA OPUPÍNKUJ. Našel jsem tedy takové shopy, které mají v nabídce \"komfortní dopravu\", ale Ty zase mnou požadované zboží sice měli v nabídce, nicméně nikoli skladem a nebyli schopni říct, kdy se zboží na sklad podaří sehnat. Nakonec jsem tedy objednal s tím, že se snad s řidičem za pomocí pomalovaných barevných papírků na pomoci dohodnu Citovat
permonik7 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Méďo, stejný problém s dopravou jsem řešila taky. Dovezli mi pračku a já na chlapa koukala jak zjara, že mi ji jako nechá za dveřma do paneláku..že ji odvezl na rudlu až do bytu, pomohl vybalit a dokonce mi ji i zapojil;) Ale na tohle se spoléhat nedá. Měli by se nad tím možná zamyslet...bere jim to klienty. Hlavně když to vozí dopoledne. To je fakt trošku problém sehnat 2 chlapy. Citovat
vix Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Hmm, a tu obvyklou výmluvu znáte? \" Ale já mám hnutou páteř!\" ... \" Tak proč sedáš za volant?\" ... OK, tak mi puč rudlík, já si těch 8 schodů vyskáču sám a tu věc si vyvezu nahoru výtahem. A pozdravuj v obchodě, kde jsem tuhle poslední věc koupil. Budu je doporučovat! ... tyhle věty jsou lepší než akupunktura. Nechápu proč? (starý činžák s výtahem - to se taky jen tak nevidí, že? Citovat
Burisek Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 no s tou dopravou,já když objednával na chajdu el.sporák,tak mi jí dovezl až na chajdu,dovezli na rudlu k verandě ( nebylo to teda po schodech nikde ,to je fakt ) ale rozbalil jí,aby se zkontrolovalo jestli je v cajku podal mi ruku a zbohem.... ,zapojení na 380 už dělal kamarád.... Citovat
vendelinek Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Tak já mám dobrou zkušenost tady u nás s firmou,před 5 lety to byla pračka,u tý samý sem kupoval před 3lety lednici a loni to byl sporák,vždycky mi předem zavolal,přivezl před barák,naložil na rudl a vyvezl nahoru do bytu,pračku zapojil,sporák zapojil akorát ledničku s mrazákem sem si zapojil sám,strčit zástrčku do zásuvky dokážu ,:superfirma ,když musim,tak kupuju jen u nich Citovat
fimima Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Nechci začínat nový dotaz,tak to skusím tady snád se Méďa nebude zlobit:myslim Manželka si vyhlídla lednici,myčku,sporák vše od firmy Ariston.Máte s touhe firmou nějaké zkušenosti? Citovat
Péťa Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: fimima Nechci začínat nový dotaz,tak to skusím tady snád se Méďa nebude zlobit:myslim Manželka si vyhlídla lednici,myčku,sporák vše od firmy Ariston.Máte s touhe firmou nějaké zkušenosti? Já bych si to asi nekoupil, ale nemám k tomu racionální důvod. Ale znám několik lidí ve svém okolí, kteří mají od Aristonu lednici a nemají s ní žádný problém. Citovat
P.avel Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 doufam že na tohle ještě hoooodně dlouho nebudu muset řešit... Citovat
permonik7 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: fimima Nechci začínat nový dotaz,tak to skusím tady snád se Méďa nebude zlobit:myslim Manželka si vyhlídla lednici,myčku,sporák vše od firmy Ariston.Máte s touhe firmou nějaké zkušenosti? Já bych si to asi nekoupil, ale nemám k tomu racionální důvod. Ale znám několik lidí ve svém okolí, kteří mají od Aristonu lednici a nemají s ní žádný problém. Sama bych si to taky nekoupila..už jen podle zkušeností majitelů se servisem a s poruchovostí. Neměla jsem ale doma žádný spotřebič této značky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.