Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

11. mini sraz Vysočina 14.3.2009  

1. 1. 11. mini sraz Vysočina 14.3.2009

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Maty205

Původně zaslal: janča205

Já jezdím sólo a mít autí nebudu!Tak,aby jste se nelekli!

Tak to budem asi dva špindírové :D:super

Ne ,ne ,tří :D

Odesláno

Všem aktivistům na letních: dnes na trase Hlinsko - Škrdlovice ráno o půl desáté napadlo za dobu než jsem tu trasu urazil asi 5 cm nového sněhu. :aut Něco mi říká, že u Havl Brodu na tom budou hodně podobně. :)

Auto nejspíš taky umývat nebudu. Nemá to totiž význam.:)

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Tak ja dnes auticko vysal, dolil vodu do ostrikovacu, namazal po zime panty dveri a zitra jeste skocim do mycky a hura na sraz.

Brnaci a okoli - jedete solo nebo ve vlacku?

to uz sem sem ptal. nikdo asi nejede,kdyztak pisni(prozvon) na mobil sejdem se na shell u velkeho mezirici. cislo je v profilu.

jirka

[upravil dne 13/3/09 jirka639]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Všem aktivistům na letních: dnes na trase Hlinsko - Škrdlovice ráno o půl desáté napadlo za dobu než jsem tu trasu urazil asi 5 cm nového sněhu. :aut Něco mi říká, že u Havl Brodu na tom budou hodně podobně. :)

Auto nejspíš taky umývat nebudu. Nemá to totiž význam.:)

Bydlím cca 18km od Havl. Brodu a je tu slunečné počasí.Myslím že Brod je na tom stejně:D
Odesláno

Právě jsme se vrátili a moc děkujeme za super srázek. Bylo to moc fajn a už se těšíme na příště;)

Aluška: Něco mi říká, že jsme vás po cestě předjížděli. Máte pardubickou značku?

Odesláno

Taky musíme s Aluškou poděkovat Béďovi za super srázek. Bylo to moc fajn po delší době vidět známé i nové tváře.

2 permonik7: JJ byly jsme to my. Jeli jsme pomaleji, jelikož ty díry byly místy dost hrozný. Jinak jsme se dohadovali co se to na nás lepí za peugeota podle světel. Jestli to je 206 nebo 307. A nakonec to byla Tvoje 308SW. ;)

Odesláno

Moc děkujem, super lidé, sranda prostě :super Ta bílá čokoláda je opravdu luxusní. Hospůdka taky výborná, dobré pivečko, co víc si přát. Snad jen, aby nám to příště taky vyšlo a dorazili jsme.

Fotky co máme dám v dohledné době na FTP

[upravil dne 14-3-2009 Escaper]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...