Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni! Mám dva dotazy a opravdu nevím, co už mám dál dělat. Mám 406ku combi z roku 2001, 2,0HDi, 66kW 90PS. Když natankuju plnou nádrž tak, že fyzicky u benzinky vidím hladinu nafty, tak mi palivoměr ukazuje jen něco málo přes půlku nádrže. Je pravda, že jsem natankoval jen cca 30,5 litru nafty, což by odpovídalo na tu půlku nádrže, ale jak je možné, že jsem předtím dojel k pumpě a SVÍTILA MI REZERVA? Má snad 406ka nádrž na 70 litrů PHM, ne? Příjde mi to divné, když svítí rezerva, abych natankoval \"jen\" 30 l nafty a viděl hladinu.. Tak jsem usoudil, že to asi bude v budíkách. Takže sháním na tohle auto za rozumné peníze funkční budíky(inzerát je v inzerci). Nebo máte někdo, prosím, jiný tip, co s tím? Nemám tolik peněz, aby to auto pořád bylo v servisu.. A další věc je ZVUK MOTORU hned po startu ráno. Když nastartuju, z motoru se ozývají zvuky, jakoby tam byl uvolněný nějaký plastový kryt čehosi, nebo byla díra v potrubí hned pod motorem. Hrozně to jakoby drnčí.. Myslel jsem buď kryt baterky, nebo motoru.. Ale nic takového to není.. Bylo to i v servisu a nikdo nic nenašel.. Ten zvuk po cca 30-40 vteřinách přejde, ale je to opravdu hodně hlasité a já nevím co s tím.. Díky moc za pomoc! :nevim

[upravil dne 7/2/09 FunScreen]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Zvuky: nejede to na tři válce? Žhavička?

Ahoj, no nevím, měl jsem to ve značkovým servisu PEUGEOT, kde mi řekli, že co se týče toho startu, tak zkontrolovali, co mohli(díru v potrubí, žhavení atd) a je vše v pohodě. Nemohou to dělat třeba rozvody? Nebo tak něco?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...