Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přijel jsem dom z Prahy, kouknu sem a půjdu spát. Cesta docela šla, až na paní co přede mnou před Kolínem srazila se Scenikem prase a u Poděbrad otočenou 407ku v příkopě na střeše. :( Snad to nebyl nikdo od nás. ;)

Odesláno

Tak snad né, ale dvě nehody prakticky za chvíli fujky.. To zase někdo jel z nějaké party ne ? :bojim

Ale ještě že tys dojel dobře ;)

Tak dobrou.

Ps: vysprchuju se a přijdu :D

Odesláno
Tak snad né, ale dvě nehody prakticky za chvíli fujky.. To zase někdo jel z nějaké party ne ? :bojim

Ale ještě že tys dojel dobře ;)

Tak dobrou.

Ps: vysprchuju se a přijdu :D

Hold někdy se daří. Já dojel v pohodě, to je hlavní. Nejdřív jsem jel jen do Hradce. :D Praha byla tak trochu navíc a neplanovaná. Jel jsem po starý, páč známku mám na druhým. Paní zrušila pěkně Renaulta. Nárazník, levý světlo, blatník a kapota. Vytekla z toho voda takže i chladičová stěna. U 407my jsem přibrzdil a už tam nebyl šofér. Jen hasiči a policajt lezl z příkopu. :D Řidič s ní vyvrátil tu velkou značku, jak na ní je poutač na hrad, či zámek.

Odesláno

makat se musí i o víkendu,ale dnes jede jedna výroba cca 7hodín když se ni nepo.ere tak dned to je docela pohoda

za chvíli končí výroba,prohodíme to a do 6:00 pohoda-tabáček(doufám:myslim )

[upravil dne 7/10/12 00:10 od Gabriel 307]

Odesláno

No jo no..

No tak ten Renault po svejch neodjel.. :D To bude slušná škoda, jinak 407 byla totalka ne? Snad řidič v ní ne no.. Toje tak když někdo jede pod vlivem drog nebo alkoholu, ale nemuselo to bejt třeba usnul nebo to nezvladl nebo se vyhybal právě zviřeti.. to nikdo neví no, pokud je on v pohodě tak auto je jen plech :)

Odesláno

minulej tejden jsem jel z noční ráno domu a když sem vyjížděl z města na hlavní do našeho města bylo to T křižovatka tak v každym směru stáli policajti s majákama a v prostředku křižovatky byla mela dva osobáky v sobě jeden měl předek ve vnitř a druhej byl na boku :(

Odesláno

Renault rozhodně neodjel po svých. Paní mě poděkovala, že jsem zastavil, rozdělal ji trojúhelník, řekl jí ať si vezme vestu, páč běhala okolo po silnici bez ní a syna jsem poslal za příkop, počkal do příjezdu policie a odjel. Byl jsem tam asi 10 minut a za tu dobu přibrzdil jen jeden pán. Ostatní svištěli kolem. Prase jsem neviděl, asi odešlo zhynout do houští.

Jestli byla 407ma na totalku nevím, koukal jenom zadek z příkopu. Bylo to na rovným úseku. Asi usnul nebo se něčemu vyhýbal a stáhnul ho příkop :(

Jinak to není zrovna příjemný přijet k nehodě. Kamarád co je u profi hasičů říká, že se bojí dne, kdy přijedou k nehodě někoho koho bude znát.

[Edited on 6/10/12 23:35 by radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...