Marcel00 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Snívaj si svoj sníček a keď svitne dníček, pôjdem ta do kríka, chytím ti slávika. Keď sa začne stmievať, ten ti bude spievať ponad všetky ploty svoje pekné nôty. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 čo máš básnické črevo?alebo ťa kopla nejaká múza Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 si hrajete na orloj.... Pražskej nebo Brněnskej ? Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 začli dávat největší cypovinuna světě a jmenuje se to za kačku svlíkačku :D:D:D Vytáčejte, ytáčejte, máme pro vás jenom hodinku hraní a kdo neriskuje tak nic nevyhrává, se poseru :D:D Prej má na sobě skovaný dva tisíce korun Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 tak jak to jde,už jsem tady dlouho nebyl a zase nebudu,dneska jdu zase na noční a ještě k tomu dvanástku,to se sem zas dlouho nedostanu:( Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 U Vendyho je orloj na střeše? Chudáci sousedi Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 začli dávat největší cypovinuna světě a jmenuje se to za kačku svlíkačku :D:D:D Vytáčejte, ytáčejte, máme pro vás jenom hodinku hraní a kdo neriskuje tak nic nevyhrává, se poseru :D:D Prej má na sobě skovaný dva tisíce korun v telce? nemám zapnutou,už jsem spal a vzbudil mě slepejš,tak sem byl venčit a šel jsem jen tak kolem a kouknul sem do PC,co se tady děje novýho:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.