Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nová 607 koupeno před 14 Dny

Tak před 14 dny jsem si došel k Federal cars pro úplně novou 607 2,2 Hdi 170 k. Měl jsem radost i když už je to třetí 607 v mém životě. Mé zkušenosti byli dobré, ale těď to přišlo! Ujel jsem 30 km a auto škytlo prdlo a umřelo. Jo opravdu přestalo jet uprostřed cesty. Postaral se o mne Peugeot asistance po 2 hodinách mne odtáhli do Benešova a pak mě dopravili do Prahy pro náhradní auto. Jezdím s ním dodnes, neboť ani po 14 dnech tu 607 nedokázali odborníci zprovoznit. Jelikož se mi to zdá už dlouhé tak jsem včera a dnes volal na dovozce. Moje zkušenost je otřesná, slečna na recepci se mně snad 10x krát pokusila spojit slečnou Kinclovou, která má na starosti stížnosti, nepodařilo se. Chtěl jsem spojit někoho jiného nešlo to. Nechal jsem vzkaz ať se mi ozve nezavolal nikdo. Chtěl jsem jinou odpovědnou osobu- marně! Chtěl jsem mluvit s technickým ředitelem ,generálnim atd. Mobilní telefon jsem také na nikoho nedostal. Dnes jsem volal znovu, marně! Je mi z toho smutno a mám strašný vztek.

Odesláno

Musíš se bít. Vážně přijít a chtít to řešit. Na obchodním zastoupení Na Strži by ti měli říct co a jak (tam jsi volal nebo do toho servisu?), hlavně zjisti, proč to auto ještě není opravené (od přijímacího technika).

Odesláno

kua, tak po 30 km,, od kupy cisto novej peugeot 607, a hned takato vazna porucha, tak to nech ti daju novy kus, alebo vratia peniaze :bacha , moze to byt daky nepodarok, a bude sa kazit castejsie ako je normalne

Odesláno

Hura, hura, auto je pojízdné včera mi ho v Benešově s omluvou předali a již se pohybuje vlastní silou. Dokonce se obtěžoval a zavolat, i sám pan Šalamoun (technický ředitel Peugeot Česká republika) a sdělil mi že oni s tím nemohou nic udělat a že od toho tu nejsou!!!

V rámci objektivity musím pochválit Peugeot asistance , kteří mi na celou dobu opravy zajistili náhradní auto,komunikovali a vůbec se chovali velmi slušně. Stejně tak musím poděkovat panu Haufenovi z Federal cars, který mne osobně odvezl do Benešova pro opravené auto.

Odesláno

No ved aspon ze tak. Sak to auto nestalo 300 000. A vies aspon co bolo zle? Inac gratulujem k novemu auticku a prajem ti aby ta porucha bola prvou a poslednou. Hooodne radosti s peknym autickom.

Najskor clovek nadava ze co to ma byt, ale potom ked je uz vsetko poriesene tak je vobec rad ze je potom a kasle uz na vsetko. Ja to poznam.

Odesláno

velmi zaujimava motorizacia, 2,2hdi , myslim ak sa nemylim biturbo nie? ale zas sa mi zda vykon dost slaby, na to ze to je bi turbo, ja mam 2,0 hdi klasika, a uz to ma 136 koni , hento mohlo mat aspon 200.

Inak gratulujem ze sa uz vozis, aj ked poviem ti pravdu, asi by som pytal nove auto, nie opravovane, ked kupis v obchode dajme tomu pracku , a dojdes domov a nejde, tak ju nechces predsa opravit ale novy kus. S automje to zlozitejsie, ale za tie peniaze, jednoznacne nove auto! To je moj nazor .

Inak by ma zaujimalo co s tym bolo take vazne

Odesláno

ONO Z novym autom je to trosku asi zlozitejsie , prepis a pod , dalsie dni navyse a pod . Vsetky registracie a pod .

Inak super ze to odstranili , len nam tu popis co s tym bolo fakt zahada :roker

podla mna nieco s nejakou elektrikou , nejake zvazky zle zalisovane alebo zaletovane

????? som blizko ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...