Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kedze ako slovakovi mi robi problem vyhladavat spravne ceske vyrazy zakladam novu temu, dufam ze nevadi :)

zaujima ma co pocita pocitadlo ktore sa mi ukaze spolu sklucikom po zapnuti kluca v zapalovani v strede pristrojovky na displeji medzi otackomerom a rychlomerom.

mam tam teraz nejakych 18 000 km napocitanych, nedavno som menil olej, tak ma napada ci to nema pocitat KM od vymeny oleja.. ak hej, ako si to mozem vynulovat?

a este nieco, ak by niekto vedel popisat rozmery tazneho oka na 406-tku, lebo mne tam od povodneho majitela chyba.. dlzka zavitu, celkova dlzka, typ zavitu L alebo P stupanie atd..

[upravil dne 4/2/09 farky]

Odesláno

Tam by ti malo ukazovat kilometre do servisnej prehliadky.Olej si si menil sam alebo si bol v servise?Totiž v servise by ti to mali vynulovat.

Odesláno

1. Strcis klucik do zapalovanie

2. Stlacis tlacidlo nulovania KM a drzis (nesmies pustis)

3. Otocis klucikom do polohy 2 teda aby svietili kontrolky

4. No a nabehne ti volba servisneho intervalu

To je cele.

PS: Mozno som sa zmylil, som to robil uz davno a presne si to nepamatam....ale ked pohladas je tu toho popisaneho o tom dost :papa

Odesláno

sam som si menil, prave preto sa pytam, ze keby to nevynulujem ci by to po prekroceni urcitych KM nejako nezacalo upozornovat alebo tale nieco, a ze na co to vlastne sluzi, to pocitadlo

Odesláno

No prave na to služi aby ta to upozornilo že je čas na servis.Nemaš navod na obsluhu k aute?Tam by to malo bit.Ja to mam v navode ale z hlavy si to nepametam.Je to nejak ako pisal Y2K

Odesláno
Původně zaslal: farky

sam som si menil, prave preto sa pytam, ze keby to nevynulujem ci by to po prekroceni urcitych KM nejako nezacalo upozornovat alebo tale nieco, a ze na co to vlastne sluzi, to pocitadlo

Keby si nevynuloval tak to po dosiahnutí nuly začne pripočítavať, po zapnutí kľúča počet km bude blikať a symbol kľúča tam bude svietiť stále.

Odesláno

nevim jak je to u tvého auta, ale mně to odpočítává, to znamená že si tam nastavím počet km a ten se odčítá a když se opět blíží nule, vím že je čas na servis

• O 1 rok později...
Odesláno

caute mozno uplne hlupa otazka ale ako vynulujem aktualne prejdene km?tie co my svietia na palubke,a naco sluzi gombik pod plynovim pedalom co to je obmedzovac alebo co?vdaka

Odesláno

1. Strcis klucik do zapalovania

2. Stlacis tlacidlo nulovania KM a drzis (nesmies pustis)

3. Otocis klucikom do polohy 2 teda aby svietili kontrolky

4. Zacne ti odpocitavanie od 10 do nuly a ak pustis tlacitko pred skoncenim odpocitavania mozes menit servisny interval a ak tlacitko nulovania podrzis do konca odpocitavania cize so nuly tak sa ti vynuluje pocitadlo a zacne ti od nastaveneho intervalu odpocitavat KM

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdravim .... krok 1. 2. 3. siel hladko ale pri kroku 4. ak som chcel zmenit ten interval z 20 000km na 15 000km , teda ak som pustil pri tom odpocitavani medzi 10 a 0 tlacitko , tak mi nenabehlo nic teda nenabehla mi ponuka na zmenu intervalu .... ten kto vie , mozte blizsie opisat ako zmenim ten interval ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...