Naugi Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Ano měděná podložka mě také napadla, ale Straki tuším říkal, že je tam kónus. nejde o hadičku ale o ocelovou trubičku. Zítra mám volno, tak to zkusím opatrně povolit a mrknu se. Hlavně musím zůstat být pojízdný. nejde mi sem nahrát fotku Citovat
Naugi Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Tak to vypadá, že jsem už našel v Ústí nad Labem Bosch servis, kde mi provedou mechanickou zkoušku na vozidle – test přepadového množství a následně diagnosticky korekční množství s dobou vstřikované dávky. Popřípadě dynamickou zkoušku na zkušební stolici. Citovat
vlado-.m Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 Mas sice 100kw verziu ale... By som povedal ze ta hadicka je ocelova trubka s prevlecnymi maticami...Odskrutkuj matice na vstreku aj na rampe, daj dole trubku a skontroluj dosadacie plochy (na cistotu a poskodenie) na vstreku a trubke ako aj závity na vstreku a matici trubky. Ak bude vsetko v poriadku, matica trubky musi ist na zavit vstreku natocit dvomi prstami!! Natocit maticu cez zavit...to by musel byt fakt ten kamos lavy. A ak sa to nebodaj stalo, tak sa musis pokusit maticu naskrutkovat na ten spravny povodny zavit. Samozrejme potom s dôkladnym ocistenim. Ak ste davali dole aj vstreky....tak pri opatovnej montazi je rozumne dodrzat polohu zavitu vstreku voci trubke. A to takto: nasadit vstrek ale nedotahovat, nasadit trubku a dotiahnut jemne matice na vstreku aj na rampe. Potom dotiahnut vstrek a nasledne matice. Citovat
Zemla703 Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 (upraveno) Samozdrejme je tam zelezna trubicka s prevlecnymi maticemi je tam vysoky tlak ze ... jen sem to blbe napsal btw Naugi jestli tam pujdes urcite se tu pak rozepis co zjistily co namerily kolik to stalo atd atd moc me to zajima ... Predem dik Upraveno 9. říjen 2014 uživatelem Zemla703 Citovat
Zemla703 Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Ahoj trochu z jineho soudku ... Jak moc je tezke vymontovat vstrik 2.0 HDI 66kw RHY siemens?Nekde na netu bylo vydeo ze na to mel nejakou sadu s hydraulikou a tahal to ven ale presne nvm co to bylo za motor ... a nadruhou stranu uz tu bylo spousta clenu ze si ho vybraly sami.Takze otazka je zda to zvladnu sam jetli pujde vytahnout rucne ??? popripade pomoci nake sikovne paky ??? Predem dekuji za reakce ... Citovat
oddie Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 U těch 8V RHY, RHZ se mi ještě nestalo, že by vstřik šel špatně ven. Citovat
Zemla703 Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Tak to je dobre mam v planu nekdy vyjmout vstriky a omrknout je resp. spicky.Posledni dve veci me zajimaji jaky je utah. moment az je budu vracet (nebo staci proste utahnout bez moment. klice ?) a musi se nove medene tesneni vyzihat nebo nemusi ? Citovat
ferinko2 Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Vyťahovať vstreky len preto aby si ich videl?????? :o Citovat
oddie Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Omrknout, tím myslíš standardní test za cca 500Kč/kus? Jinak totiž nemá smysl je vyndavat... Citovat
Zemla703 Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 No vite me se muj motor furt jakoby nezda za studena je jak traktor az kdyz se ohreje ma takyovy kultivovanejsi zvuk a ja uz nevim co by to mohlo byt tak postupne kontroluji cely motor ... Treba plyn mi nereaguje 1 - 2 cm tim zpusobem ze motor neprida ale kdyz jedu treba z kopce a brzdim motorem a pridam plyn tak slysim ze plyn reaguje hned od zacatku jen je to takove cvrdlikani a az po cca1 -2 cm to prida ze zacne palit ze tam proste de nafta a boucha. Zkratka plyn reaguje od zacatku ale prida naftu do vstriku az po tech 1 -2 cm bud budou spatne vstriky (ale chod motoru a spotreba realna je OK) nebo proste maly tlak paliva z VT cerpadla nebo ja nevim ... Dost me to stve ja sem takovy ze chci mit veci aby chodily tak jak maji ... Citovat
vlado-.m Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 ....Treba plyn mi nereaguje 1 - 2 cm tim zpusobem ze motor neprida..... Tak toto robi aj mne a podla mna to je nieco s vahou vzduchu. Citovat
huno74 Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 to aj mne robi cca 1-2 cm a mam aj novu vahu aj trysky po repase Citovat
Naugi Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 Takže jsem tu mou 307 dnes ráno dal sem http://www.auto-bohemia.cz/autoservis-usti-nad-labem-s14CZ a pokud někdo má s tímto servisem zkušenost budu jen rád, když se o ní podělí. Před chvilkou mi volali, že to bylo dorvaný a byl poškozen kónus ( prasklinka ), jen zatím nevím jestli na ocelové trubce, nebo na vstřiku. Do 18:00h by to mělo být opravené, tak uvidím jak se dohodneme dál na té kontrole vstřiků. Předběžná cena opravy 1600 kč. Tady mají takový ceník co mi poslali emailem : mechanická zkouška na vozidle – test přepadového množství a následně diagnosticky korekční množství s dobou vstřikované dávky. Toto je 1.200,- bez DPH Pak je dynamická zkouška na zkušební stolici. Toto je 500,- bez DPH jeden vstřikovač. Citovat
oddie Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 To první udělá kdokoliv, kdo má diag a pár skleniček... Citovat
Zemla703 Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 Vlado-.m a Huno74 tak pak uz jedine ze je spatne VT cerpadlo tech 1-2 cm plyn funguje protoze slysim jak cvrdlikaj vstriky ale neprida to protoze je maly tlak nafty.To je moje teorie pak uz me nic nenapada ... Citovat
Naugi Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 No mám smíšené pocity z Bosch servisu v Ústí nad Labem, borec co tam se mnou mluvil se tvářil a choval, jak když má týden permanentní sračku ( sry ). Byla prý prasklinka na té ocelové trubičce hned pod převlečnou matkou. Docela by mě zajímalo kolik ta trubička stojí nová, poněvač mě ta oprava stála 1600 kč bez DPH, takže bez dokladu. Nevím nevyznám se tak se k tomu tady třeba taky někdo vyjádří Jak jsem již napsal výše, přístup v Bosch servisu příšernej, auto mi vrátili celé od nafty ( i přední sklo ) měli ho tam 10 hodin a prý nestíhali. Z palubovky ač nechci chápat proč vše vysypaný na sedačky, naštěstí tam nic nenechávám. Jinač má tu někdo nějaký kontakt na někoho s tou zkouškou vstřiků přes diagnostiku, nejlépe v severočeském kraji ??? Docela bych využil služeb ověřených od někoho tady na fóru, někoho s kým má někdo solidní zkušenost. Citovat
oddie Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 Cena nové trubičky nevím, já bych tam dal nějakou starší z vraku, výměna trubičky tak čtvrt hodiny, manipulace s autem dejme tomu taky čtvrt hodiny. Diagnostikou se akorát změří korekce, to není extra vypovídající věc. Citovat
Naugi Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 Hmm za jeté vstřikovací trubky bych rozhodně ušetřil to máš recht. Prostě jsem se nechal nachytat, jen doufám že už bude klid a nafta nepoteče, zatím je to OK. No já to tam předtím chtěl dát hned na stolici, ale bylo mi sděleno, že nejdříve musí udělat tu zkoušku přes diagnostiku. Co jsem slyšel tak je to zkouška, která spíše už jen rozpozná, že je vstřik v *******. Jinak na jak dlouho je potřeba auto odstavit, když by šli vstřiky na stolici ??? V zimě je to trošku problém pro mě s dopravou, nemůžu si dovolit odstavit auto na delší dobu. Citovat
Návštěvník Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Dokáže mi někdo poradit, jaké mám vstřikovače? CR, PD, PPD? VF33H9HZC83648938 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.