třídvířko Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Čau.S největší pravděpodobnpstí mi odešel zátěžák u kombíka.Ale dotaz,když ho vyeliminuju a propojím trubičky,tak to bude chodit?Teď totiž mi zadek ani neťukne,ani na sněhu.A jakou má vlastně funkci?Vim že se to nějak řídí podle zatížení auta.Dík za rady a odpovědi... Citovat
DIESEL306 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Keď prepojíš trubky na priamo tak ti na zadné brzdy pojde max. tlak čo sposobí že aj pri menšom brzdení ti pojdu zadné kolesá šmykom , a bude ťa chcieť zadok predbehnúť.Je to dosť nebezpečné aj na suchu a na mokrej alabo zladovatelej ceste sa stane auto neovládatelným. Citovat
pastorek Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Presne tak. Prepojenie na priamo je najlepšia cesta ku šmyku. Úlohou toho regulátora je regulácia tlaku k zadným brzdám v závislosti na zaťažení zadnej nápravy. Pozri či nemáš vypadnuté tiahlo, prípadne skús funkčnosť pri zaťažení. Citovat
třídvířko Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 A já myslel,že je to jedno.Bral jsem to podle sedana,kterej ho nemá,nebo si myslim že ho nemá.A nelze to nějak opravit?Nebo bude nejlepší ho teda vyměnit za nový,že?Vzhledem k tomu,že to kočíruje i manželka a zatím bych se ji nerad zbavoval,to budu muset hold zainvestovat a koupit.Jinak děkuji... Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Počul som už o vyhodení regulátora, v takom prípade sa ale odporúča prepojiť okruhy do kríža tj ľavé predné na pravé zadné a druhú stranu opačne. Nakoľko to ale rieši situáciu netuším. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: třídvířko A já myslel,že je to jedno.Bral jsem to podle sedana,kterej ho nemá,nebo si myslim že ho nemá.A nelze to nějak opravit?Nebo bude nejlepší ho teda vyměnit za nový,že?Vzhledem k tomu,že to kočíruje i manželka a zatím bych se ji nerad zbavoval,to budu muset hold zainvestovat a koupit.Jinak děkuji... Sedan v základním provedení bez ABS má jiný brzdový systém s válečky s integrovaným omezovačem. Proto ho nemá. Hlavně že jsem tu celé ty brzdy vč. štítů dlouho nabízel, pro možnost takového řešení, co? To je totiž JEDINÁ možnost, jak zátěžák vynechat. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Počul som už o vyhodení regulátora, v takom prípade sa ale odporúča prepojiť okruhy do kríža tj ľavé predné na pravé zadné a druhú stranu opačne. Nakoľko to ale rieši situáciu netuším. 1. takto jsou zapojeny brzdy od výroby 2. absenci regulátoru jakékoliv přepojování nevyřeší, jak by asi tak mohlo. Citovat
třídvířko Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 oddie,v té době když ty si to tady nabízel,jsem tu 405 tku ještě neměl a ani jsem netušil,že mít budu.Ono taky za tu cenu co jsem za to dal,dáli se tomu říct cena,co bych taky od too chtěl že?! Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: AnotherOne Počul som už o vyhodení regulátora, v takom prípade sa ale odporúča prepojiť okruhy do kríža tj ľavé predné na pravé zadné a druhú stranu opačne. Nakoľko to ale rieši situáciu netuším. 1. takto jsou zapojeny brzdy od výroby So zapojeným regulátorom nemusí byť zjavné, že to tak je a keď ho odpojí a ostanú visieť trubky tak duplom nie. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Vskutku netuším, co jsi tím příspěvkem chtěl říci. Znovu opakuji, že zapojení okruhů do kříže je u aut zcela standardním řešením už z výroby, má to tak naprostá většina aut. A vyřazení omezovače nelze nahradit jakýmkoliv zapojením. Je na tom něco nesrozumitelného??? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Netvrdím, že to regulátor nahradí. Ale keď sa predsa len rozhodne ho vyhodiť a poprepájať trubky tak aby aspoň ten kŕiž aby zostal zachovaný. To som chcel povedať. Citovat
Roky Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: třídvířko Čau.S největší pravděpodobnpstí mi odešel zátěžák u kombíka.Ale dotaz,když ho vyeliminuju a propojím trubičky,tak to bude chodit?Teď totiž mi zadek ani neťukne,ani na sněhu.A jakou má vlastně funkci?Vim že se to nějak řídí podle zatížení auta.Dík za rady a odpovědi... Zdravim,myslím ,že je problém v něčem jiném .Jestli mluvíme o regulátoru brzdné síly a jeho vyřazení nebo nefunkčnosti auto podle mě by mělo brzdit stále ,ale více zadek než předek .Mám P 405 1.9 SRI sedan na regulátoru mam prasklou pružinku tzn. nefunkční auto brzdí stále a chová se stabilně při brždění i při vetších rychlostech. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Roky Původně zaslal: třídvířko Čau.S největší pravděpodobnpstí mi odešel zátěžák u kombíka.Ale dotaz,když ho vyeliminuju a propojím trubičky,tak to bude chodit?Teď totiž mi zadek ani neťukne,ani na sněhu.A jakou má vlastně funkci?Vim že se to nějak řídí podle zatížení auta.Dík za rady a odpovědi... Zdravim,myslím ,že je problém v něčem jiném .Jestli mluvíme o regulátoru brzdné síly a jeho vyřazení nebo nefunkčnosti auto podle mě by mělo brzdit stále ,ale více zadek než předek .Mám P 405 1.9 SRI sedan na regulátoru mam prasklou pružinku tzn. nefunkční auto brzdí stále a chová se stabilně při brždění i při vetších rychlostech. Ono dost záleží na tom, v jaké poloze ten regulátor zůstane viset, že... Citovat
Roky Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Relativně ano zkusit jestli to pujde s nim pohnout ?? Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 On většinou zarezne a zatuhne, takže ho akorát tak zatlačíš, a zůstane viset úplně zavřený. Jinak není velký problém jej rozebrat, ale pokud je fakt zarezlý, bude to asi k ničemu. Pokud jen teče, daj se do něj dát gumičky, jsou tam manžety ATE jak ve válečcích, jen menší rozměr. Citovat
Roky Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Ano zarezne hřídelka ,ale musi stále částečně propouštět kapalinu takže trochu brzdí to by se musel ucpat,protože ho pružina nikdy nepustí aby se uzavřel uplně. Citovat
třídvířko Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Tak to propouštět musí,protože jsem to zkoušel odvzdušnit a kapalinu to tlačí ven,ale absolutně vůbec to nebrzdí,fakt ani na ledu.Takže by to mohlo být i tím,že jsou tam zřejmě nějaké gumičky nebo manžety a mohly by propouštět,tudíž by to nedalo tlak potřebný k roztažení paken?I když to je asi blbost že?Nebo nejaká pružina,či táhlo,jak už tady bylo taky zmíněno?No,zítra pod to lehnu,vyndám ho ven (pokut mě teda zase neodvolaj do práce) a mrknu na něj..Protože je mi fakt divný,když tam ta kapalina teče,že to prostě ani trochu neťukne.Popř.se zrovna podívám na pakny,abych tady něco neřešil a nebyla to nakonec nějaká kravina... Citovat
třídvířko Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Na prasátka kouknu.Dík za rady.... Citovat
třídvířko Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Tak je to tak,je to zarezlý a navíc je prasklá pružina.Takže to zprůchodnim a předělám brzdy,aby to chodilo bez zátěžáku.Známej mi věnuje celou nápravu,takže díly budou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.