Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Protože jsem technický antitalent a u auta poznám maximálně kam se leje benzín, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s montáží xenonů do světel. když už je tam ta čočka. :myslim

poraďte jakou sadu koupit apod.

Díky. R.

[upravil dne 4/2/09 Ravel]

Odesláno

radšej by som volil kúpu auta s origo xenonmy,dodatočná montáž nesie rôzne problémy s polišmi / ostrekovače,autom. nastavovanie svetiel .../

Odesláno

zdarte, dnes jsem si domů dotáhl 807ku a nějak se nemůžu zkamarádit se světlama. Jako potkávačky mi svítí jen ty čočky (předpokládám, že to tak má být), ale svítí z pohledu řidiče asi tak 1m před auto... tak jsem hejbal s tím poťákem na sklon světel, ale ten je max. nahoru. Je možný, aby ty světla byly tak moc rozštelovaný? Kdybych si k tomu nerozsvítil mlhovky, tak bych jel skoro po tmě... :roll

Dá se to manuálně štelovat nějak rozumě?

Odesláno
Původně zaslal: markuson

zdarte, dnes jsem si domů dotáhl 807ku a nějak se nemůžu zkamarádit se světlama. Jako potkávačky mi svítí jen ty čočky (předpokládám, že to tak má být), ale svítí z pohledu řidiče asi tak 1m před auto... tak jsem hejbal s tím poťákem na sklon světel, ale ten je max. nahoru. Je možný, aby ty světla byly tak moc rozštelovaný? Kdybych si k tomu nerozsvítil mlhovky, tak bych jel skoro po tmě... :roll

Dá se to manuálně štelovat nějak rozumě?

Mají svítit čočky a ty \"pruhy\" pod světlama (obrysovky). Manuálně to samozřejmě jde přímo na světlech pomocí (tuším 7) imbusu. Uajeď si na STK na regloskop a tam ti to seřídí jak to má být. Doma podle oka se to fakt nedá.

Odesláno

Ravel a tercho: Ravel kvůli xenům asi jiný auto kupovat nebude. Jinak že by praskali u origo xenů nevím, jinak si Ravele vyndej žárovku a uvidíš, co je to za patici (H7 nebo H1 předpokládám). Jde to tam jako u jinejch světel bez...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak xenony jsem nechal namontovat uz po Vanocich, ale az ted se dostavam k tomu, abych Vam poreferoval.

Jedna se o klasickou neschvalenou H.I.D. sadu H7 s teplotou svetla 4.300 K (studenejsi jsem nechtel, protoze uz se mi zdaji moc modre a ze zkusenosti hodne znamych, je s nimi hur videt za mokra a deste). Sada stala 1.700 Kc :P

Delal mi to kamarad, ale co jsem u toho tak na nej koukal, tak o tom neni moc co psat.

- vymenit zarovky (samozrejme jsem uz mel svetla s cockama.)

- provrtat vicko

- protahnout kabely a utesnbit je gumovou pruchodkou

- prisroubovat balast nekam pod svetlo

- pripojit

Puvodne jsme chteli balast prisroubovat ze spoda na velky reflektor (udajne je tam na to super mistecko), ale po zjisteni, ze kvuli vyndani svetla musi dolu i naraznik a pri pohledu na hodinky, jsme ho nakonec prisroubovali na vrsek podbehu pod svetlem. Mista je tam na to luxusne hodne. (jestli se k tomu nekdy dokopu, nebo kdyby nekdo pindal na STK, tak ho mozna nekdy prehodim na ten spodek svetla).

Nize prikladam par fotek sady a instalace.

[upravil dne 23/5/09 Shemik]

post-0-14109606913357_thumb.jpg

Odesláno

Jinak s nima jezdim uz 5 mesicu a je to fajn pokoukanicko. V drivejsim aute jsem je take mel, tak mi tady dost chybeli. Maximalni spokojenost. :aut A ted po dodelani dennich svetel jeste budu i docela setrit vybojky, takze by mohly i celkem vydrzet. :mrk

[upravil dne 13/5/09 Shemik]

post-0-14109606915424_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak shemo namontoval jsem sadu xenon s regulaci svitivosti a vse jsem schoval pod svetlo takze neni videt ze jeto hid sada ale dela dojem original zadny vicko jsem nevrtal ale pekne usadil na spodek svetla jsou tam kastliky na usazeni origo xenonu tak ze kdyz otevres kapotu tak fakt neni nic videt lalalalala trocha hrani a je hotovo serizeno tok svetel na zarizeni v servisu jupiiiiii

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...