Ravel Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Protože jsem technický antitalent a u auta poznám maximálně kam se leje benzín, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s montáží xenonů do světel. když už je tam ta čočka. poraďte jakou sadu koupit apod. Díky. R. [upravil dne 4/2/09 Ravel] Citovat
tercho Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 radšej by som volil kúpu auta s origo xenonmy,dodatočná montáž nesie rôzne problémy s polišmi / ostrekovače,autom. nastavovanie svetiel .../ Citovat
Ravel Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 co pořád máte s těma ostřikovačema? akorát praskaj lampy. Citovat
markuson Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 zdarte, dnes jsem si domů dotáhl 807ku a nějak se nemůžu zkamarádit se světlama. Jako potkávačky mi svítí jen ty čočky (předpokládám, že to tak má být), ale svítí z pohledu řidiče asi tak 1m před auto... tak jsem hejbal s tím poťákem na sklon světel, ale ten je max. nahoru. Je možný, aby ty světla byly tak moc rozštelovaný? Kdybych si k tomu nerozsvítil mlhovky, tak bych jel skoro po tmě... Dá se to manuálně štelovat nějak rozumě? Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: markuson zdarte, dnes jsem si domů dotáhl 807ku a nějak se nemůžu zkamarádit se světlama. Jako potkávačky mi svítí jen ty čočky (předpokládám, že to tak má být), ale svítí z pohledu řidiče asi tak 1m před auto... tak jsem hejbal s tím poťákem na sklon světel, ale ten je max. nahoru. Je možný, aby ty světla byly tak moc rozštelovaný? Kdybych si k tomu nerozsvítil mlhovky, tak bych jel skoro po tmě... Dá se to manuálně štelovat nějak rozumě? Mají svítit čočky a ty \"pruhy\" pod světlama (obrysovky). Manuálně to samozřejmě jde přímo na světlech pomocí (tuším 7) imbusu. Uajeď si na STK na regloskop a tam ti to seřídí jak to má být. Doma podle oka se to fakt nedá. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Ravel a tercho: Ravel kvůli xenům asi jiný auto kupovat nebude. Jinak že by praskali u origo xenů nevím, jinak si Ravele vyndej žárovku a uvidíš, co je to za patici (H7 nebo H1 předpokládám). Jde to tam jako u jinejch světel bez... Citovat
Gymor Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Ravel : mrkni na tohle http://www.xenon.cz/navody/navod-na-instalaci-xenonu.pdf Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Tak xenony jsem nechal namontovat uz po Vanocich, ale az ted se dostavam k tomu, abych Vam poreferoval. Jedna se o klasickou neschvalenou H.I.D. sadu H7 s teplotou svetla 4.300 K (studenejsi jsem nechtel, protoze uz se mi zdaji moc modre a ze zkusenosti hodne znamych, je s nimi hur videt za mokra a deste). Sada stala 1.700 Kc Delal mi to kamarad, ale co jsem u toho tak na nej koukal, tak o tom neni moc co psat. - vymenit zarovky (samozrejme jsem uz mel svetla s cockama.) - provrtat vicko - protahnout kabely a utesnbit je gumovou pruchodkou - prisroubovat balast nekam pod svetlo - pripojit Puvodne jsme chteli balast prisroubovat ze spoda na velky reflektor (udajne je tam na to super mistecko), ale po zjisteni, ze kvuli vyndani svetla musi dolu i naraznik a pri pohledu na hodinky, jsme ho nakonec prisroubovali na vrsek podbehu pod svetlem. Mista je tam na to luxusne hodne. (jestli se k tomu nekdy dokopu, nebo kdyby nekdo pindal na STK, tak ho mozna nekdy prehodim na ten spodek svetla). Nize prikladam par fotek sady a instalace. [upravil dne 23/5/09 Shemik] Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 XENON (foceno bez blesku) [upravil dne 14/5/09 Shemik] Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 XENON (barva xenonu, foceno s bleskem) [upravil dne 14/5/09 Shemik] Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 HALOGENKA (barva halogenky, foceno s bleskem) [upravil dne 14/5/09 Shemik] Citovat
plaz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 no me snad dorazej tak do tydne hec doufam ze si to ten dotycny nerozmyslel Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 ROZDIL BARVY A INTENZITY SVETLA MEZI HALOGENKOU A XENONEM (foceno bez blesku) [upravil dne 14/5/09 Shemik] Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Jinak s nima jezdim uz 5 mesicu a je to fajn pokoukanicko. V drivejsim aute jsem je take mel, tak mi tady dost chybeli. Maximalni spokojenost. A ted po dodelani dennich svetel jeste budu i docela setrit vybojky, takze by mohly i celkem vydrzet. [upravil dne 13/5/09 Shemik] Citovat
plaz Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 snad taky budu mit doufam ma je prislibene Citovat
plaz Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 tak shemo namontoval jsem sadu xenon s regulaci svitivosti a vse jsem schoval pod svetlo takze neni videt ze jeto hid sada ale dela dojem original zadny vicko jsem nevrtal ale pekne usadil na spodek svetla jsou tam kastliky na usazeni origo xenonu tak ze kdyz otevres kapotu tak fakt neni nic videt lalalalala trocha hrani a je hotovo serizeno tok svetel na zarizeni v servisu jupiiiiii Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.