Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne se libi e a nelibi f (to dle stavu interieru vypada tak na pul mega km a ne \"150k\", nezda se mi licovani dveri a tukanec na patych dverich)

Odesláno

Už jsem jí nabízel Mašinkovu a rok 97 jí nepotěšil - teda ještě mnohem víc jí nepotěšila 3,0 pod kapotou a světlý kožený interier, ale vzhledem k tomu, že jezdí ve Feldě z roku 1996, která se jí začala rozpadat pod zadkem, tak chce zase něco maximálně do 10 let stáří, na co se bude moci nějaký čas spolehnout.

Odesláno
Původně zaslal: Neon

A starej model by nechtěla? Výbavu by měl, servisovanej taky ... akorát je starší ... ;)

a vyhoda ze nema ficury typu jednotka BSI apod ;)

BTW co zalovit ve vodach citroenu C5 kombi ? tam jsou zajimave vybavy a ceny

[upravil dne 3/2/09 Ferry]

Odesláno

Já jako neznalec bych vzal D (sice je to asi od AAA:ticho.....ale vzhled parádní), nechal bych dát potah na zadní sedačky a děti vozil výhradně :ticho:D:mad::D:ticho.

A sám bych si užíval vepředu v kůži a s automatem (pro ženskou automat jak dělanej).

To sem se zase vybarvil co:D:D

Odesláno

jestli mohu jako laik:

ta s automatem v kuzi se mi moc nezda, za a/ nizka cena b/prilis malo km... je to proste takhle napoprve podezrele...

ja bych se blize podival na tu prvni stribrnou s vybavou prestige (kterou mam taky :))

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Už jsem jí nabízel Mašinkovu a rok 97 jí nepotěšil - teda ještě mnohem víc jí nepotěšila 3,0 pod kapotou a světlý kožený interier, ale vzhledem k tomu, že jezdí ve Feldě z roku 1996, která se jí začala rozpadat pod zadkem, tak chce zase něco maximálně do 10 let stáří, na co se bude moci nějaký čas spolehnout.

Tak ono mnohdy se lze více spolehnout na servisovanou 1995tku, než na neopečovávnou 2004ku ... V roku to není. Je to především v servisu. Ale jestli se jí starej model nelíbí, nebudu se vnucovat ... :aut

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Medvěd

Tak ono mnohdy se lze více spolehnout na servisovanou 1995tku, než na neopečovávnou 2004ku ... V roku to není. Je to především v servisu. Ale jestli se jí starej model nelíbí, nebudu se vnucovat ... :aut

Zítra na Džbáně dáme řeč - ale moc šancí Ti nedávám (co to je vlastně za rok?)

Odesláno

Jestli ještě můžu,vnitřek vypadá podle obrázků docela pěkně,ve slušnym stavu,takovym neopotřebovanym,čistym,motor je taky slušně udržovanej,z venku z dálky vypadá taky slušně,ALE z blízka ,má docela dost bolístek ,i když zase za ty peníze by to nemuselo tolik bolet,dát ho do cajku:myslim

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jestli ještě můžu,vnitřek vypadá podle obrázků docela pěkně,ve slušnym stavu,takovym neopotřebovanym,čistym,motor je taky slušně udržovanej,z venku z dálky vypadá taky slušně,ALE z blízka ,má docela dost bolístek ,i když zase za ty peníze by to nemuselo tolik bolet,dát ho do cajku:myslim

Auto bude používáno v Praze a parkováno na ulici - kosmetických bolístek typu odřený nárazník chytne dozajista dost a dost. Určitě bych řešil ten ulomený stěrač (což je záležitost pár stokorun - sám jsem díky parkování na sídlišti též musel nedávno řešit), nějaké hraní si se škrábanci u přední mlhovky či na zadním nárazníku asi nechají majitelku chladnou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...