Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes som priiesl na to ze mi nedrzi volnobeh nech som robil co robil nedrzal mi . pred nedavnom som pritahoval taky elektricky ventil ten co je prinom dvojka. ked bol moc prikruteny na doraz tak mi nedrzalo otacky volnobezne som ho troska odkrutil a bolo dobre. kvapol som na neho troska farby aby sa neodkrucal sam otasmi.jaky to je ventil a naco? a este by ma zaujimalo co je ta jednicka. poloha skrtiacej klabky? na co tam j eked to nema asi riadiacu jednotku.ked to neni strek.

Odesláno

no ta na poddlak je z tatramatky:D a aj ta zaspelen ajedna je tiez z tade.je to verzia auta 20C motor to je KAY ma to RKAT, chcem sa spytat ze keby tam vymenim motor z 309 1.6 karburator obycajny to je asi tak elektrika tam bude sediet ci treba robit velke zmeny zapajani. lebo tento motor nejak zacal dymyt som mu asi pomohol lebo som ho dobre nahanal.

Odesláno

mno, 1.4 je řada TU, 1.6 je už XU. (a je mezi nima opticky docela rozdíl)

Přehodit jde ledacos, jen jestli to bude potom ono.

Obvykle lidi od toho odrazuju, ale převodovka by měla na motor sedě (nemám ověřeno), takže při troše stěstí to s karbíkem půjde.

Jinak, potom hodně štěstí na technické :aut

P.S.: Osobně bych tohle dojezdil a přitom šetřil na nové.

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Nevyšlo by nejrychleji zkontaktovat předchozího majitele ?

Myslíš, že si to bude pamatovat? :myslim:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...