Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký výfuk? Bosal - Walker - Izawit - ...

Recommended Posts

Odesláno

Odfukovací ústrojí na mém voze má po sezóně a tak pokukuju po nějakým vejfuku.

Jelikož se jedná o P 605 3,0 V6, tak je samotnej vejfuk docela lahůdka. Potřebuju středovej a koncovej díl. Nejčastěji se dostávám k výrobkům od firem Bosal a Izawit. Byl mi nabídnut i vejfuk od Walkera. Cenově se to má tak, že Bosal je verze nejdražší, a tam se cena za tyhle dva artikly pohybuje kolem 8000,--. Od Walkera je cenovka kolem 6500,-- a od firmy Izawit 5000,-.

Nemáte někdo s firmou Izawit zkušenost? Jsou to snad nějací poláci a na to, že sou jejich výfuky nejlevnější, by podle recenzí neměly bejt vůbec špatný :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Jde o to, že na kupátku to bude asi jinak kroucený. Mohl bys pořídit nějakou fotku, jak to tam vypadá?

No jo to je mozne....ale co som videl ten stredny diel je len rovny nic viac...

Ale samozrejme foto spravim...bohuzial to chvilu potrva nakolko cez pracovne dni sa prilis k autu nedostanem.

Ale hned ako to bude mozne bude foto.

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Bosal je nejlepší kvalitativně, Walker se po roce 2000 hodně zhoršil a Isawit je levnější a míň kvalitní produkt Bosalu, jestli si to dobře pamatuju...

Dík

Ne e, Izawit vyrábí poláci už od r. 1966

Odesláno

Já má střední díl napříč a je dost specifickej, takže spíš ten zadní.

Jasne, nie je problem.

Inak mam ho tu v inzercii, je tam aj ilustracne foto.

Odesláno

Odfukovací ústrojí na mém voze má po sezóně a tak pokukuju po nějakým vejfuku. ...

Ona i kvalita a životnosť je v poradí ako tie ceny. Práve dnes som menil na jednom aute a dali sme Bosal. Vyzeral veľmi kvalitne. Pred 8 rokmi sme dali Bosal na Audi 80 a doteraz je v pohode. Zlatá stredná cesta by bol tem Walker. Pri výmene odporúčam všetky zvary a lemy na tlmičoch prestreknúť zinkovým sprejom. Sú to najexponovanejšie miesta lebo pri zváraní sa mení štruktúra materiálu a na lemoch sa ľahko drží voda.

Odesláno

Dal jsem stredni dil Bosal pred rokem a pul a ve svarech uz je rezavej jak liska, a to jsem ho preventivne prestrikal zinkovou barvou.

Predtim jsem mel 7 let Walker a byl netknutej, praskl mi pak ve svaru u tlumice, protoze se vyfuk po montazi tazneho zarizeni obcas o nej opiral a dostaval tak zabrat, protoze byl pohlinikovanej, neslo to svarit ani elektrikou ani plamenem, tak jsem ho musel vymenit, verim ze bych ho mel jeste dneska.

Jinak zadni tlumic mam taky Walker tri roky starej a ten je jak novej

Takze Bosal nebrat, Walker dobry ;)

[upravil dne 3/2/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Pri výmene odporúčam všetky zvary a lemy na tlmičoch prestreknúť zinkovým sprejom. Sú to najexponovanejšie miesta lebo pri zváraní sa mení štruktúra materiálu a na lemoch sa ľahko drží voda.

Existujú aj Zn-spreje na vysoké teploty, alebo tam vydrží aj ten klasický? :myslim

Odesláno

Já jsem měnil v létě sřední i zadní na kupéčku před dovčou a po dovolené jsem reklamoval stř. díl.Začal uvnitř nějak mlátit,asi přepáška. Dali mi nový a asi po dvou tis. km jsem stál na křižovatce najednou rána, rachot a nový tlumič prasknul v prostřed napříč. Prasklina přes půl tlumiče. Tak jsem tam jel po třetí,zase výměna a teď mám na něm najeto asi 4000km a už zase v něm v určitých otáčkách rezonuje,tak už mě asi trefí. Jedná se o BOSAL!!! Na fiatku jsem měl Walker, dvě léta + zimy a byl jak nový. Bosal se hooodně pohoršil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...