HonzaGRDT Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Zdravím všechny, dnes jsem přišel k autu a.. louže chladící kapaliny.Zatím ještě nikdy ani kapka. Koukal jsem odkud to kape a hadice i spoje mi přijdou v pořádku, výpustný ventil snad taky. Chladič je trochu vlhký u spodní hrany ze strany motoru. Možná, že to ale vzlíná odjinud.. Máte nějaký tip kam se podívat a co ještě zkontolovat, nebo už mám shánět nový chladič? Na kolik to tak přijde? Koukal jsem v Autokelly, tam chtějí 5500:bojim, dá se sehnat levnější? Jak je to s tou slevou pro P-C? Díky, Honza Citovat
vix Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Přesně tohle mi dělal chladič na 205. Nakonec se ukázalo, že byl fakt děravej. Někde ve 2/3 výšky. Ono to nebylo moc vidět, nehledě na to, že jak byl chladič teplý, tak se to postupně odpařovalo. Při vyplém motoru a vlažném motoru se to taky špatně poznává. Ideální je hodit auto někam do servisu, oni to naplní sajrajtem a natlakují a ukáže se, kde to čůrá. (při ceně za chladič 5500,- se to možná už i vyplatí udělat) Máš možnost ještě do chladiče nalít různé woo-doo vodičky. většinou jsou pro zlost, odnese to občas i něco jiného, v nejhorším to přicpe i něco důležitého. Nový chladič za 5500,- mi připadne dost, na 205 D jsem ho sehnal okolo 1600,-. Je fakt, že ten, který jsem tam dával, nahrazoval tekoucí z 97. Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 s opravou ti asi moc neporadím ale nekdo tady nabyzel chladič na 405 skus se podívat:papa Citovat
HonzaGRDT Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Už jsem ho skoro vyndal, není to zas taková práce, spíš je horší ta finanční stránka. Prosakuje asi 5cm nad spodní hranou. Před chvílí jsem volal do obchodu, kde jsem většinou bral díly a chce za něj 4500, tak nevím. Asi to do toho budu muset dat. Citovat
dýzl Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Na ibize jsem dával motor a nějak jsem zavadil o chladič a ten pak tekl.Koupil jsem utěsnovač chladičů a dle použití na obalu jsem to použil.Fungovalo to na 1.Posléze praskl ? blok vzadu,při nastartované motoru ttryskala kapalina ven.Použil jse utěsnovač chladicí soustavy,zase dle návodu .Vše OK.Bylo to od HOLTS. Citovat
Vertex Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Z 205 GTI by Ti tam asi nepás, co? [upravil dne 3/2/09 Vertex] Citovat
HonzaGRDT Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Nevím, ale řekl bych, že asi ne. V katalogu byla specifikace, že je pro 1,6 1,8 2,0, D a TD. Citovat
vix Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 výkonově by s tou 205 GTi měly být stejné, ale nevím, jak zástavbově edit: Asi 205/405 nepůjde, leda by si zahrál s vrtačkou na Pata a Mata (obrázky chladičů na MJauto) Kdyžtak to omrkni, cenu za 1.8/1.9 TD tam mají okolo 3 tKč [upravil dne 3/2/09 vix] Citovat
Dýdý Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Když najdeš dírku a bude to v lamelách tak stačí trubičkový cín a silná pájka. Taková oprava mi drží už 3 roky. Citovat
Dundee Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Tekoucí chladič jsem řešil v tomto vlákně. Oprava chladiče zavařením na dvou místech mě vyšla na 800,- Kč Navíc to do tý firmy máš kousek:) [upravil dne 3/2/2009 Dundee] Citovat
HonzaGRDT Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 2 Dundee: Díky, fakt dobrý návod! Ty dva bajonety pod dolívací nádobkou jsou v dost blbým místě. Kdybych měl do toho ještě klimu..no potěš boty. Ještě že jí nemám;) Nakonec budu muset asi koupit nový. Za levým větrákem jsou trošku vypadaná žebra, asi 4 a je tam nějaký bordel dole, možná tím se to prodřelo.. Citovat
HonzaGRDT Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Poraďte někdo prosím jak povolit bajonety na těch velkých hadicích! Je na to nějaký fígl, vůbec to nejde, zvlášť ten spodní Citovat
HonzaGRDT Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Tak už to mám. Docela porod. Strana k větrákům, je už dost vyřízená, takže vaření by nepomohlo. Děkuju Vám za rady, pomohlo mi to. Pěkný den! Citovat
jamall406 Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Zdravím potřebuji pomoct jde vyndat chladič bez rozdělaní celeho předku? peugeot 405 1.9d 47kw 1994 díky za pomoc Citovat
myšut Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 (upraveno) včera jsem sundával chladič a bez kapaliny -to zabralo asi 3 minuty. http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=801 proti verzi D má akorát jinak řešený přichycení hadice ,tuším na objímky ,zbytek nestojí za řeč Upraveno 30. leden 2016 uživatelem myšut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.