Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŘEDNÍ A ZADNÍ ZÁSTĚRKY

Recommended Posts

Odesláno

Chci si koupit zástěry na 406.Má to cenu to tam dávat.A de se to dá sehnat.?:papa

Odesláno

Daji se koupit treba primo v Peugeotu. Ale jsou tam pekne drahy, myslim ze cena byla nejak 900kc za predni a dalsich 900kc za zadni.

Na polskym aukru se daji sehnat za nejakych myslim 350kc predni i zadni.

Odesláno

Cenu potvrdzujem.

Vyzor je vec v kusu, ja som ich kupil a mne sa pacia a tolko sa mi nespinia prahy a zadna cast auta.

Velke plus je v zime ked mas chranene dvere a podbehy od kamienkou.

To je moj nazor a zatial aj skusenost.

Odesláno

na zadku mam taky univerzaly a sedi pekne, koupil jsem takove mekke gumove, bez napisu, maji i pekny tvar, na predek asi nemaji zas takovej vyznam

Odesláno

zadní mam dokonce 2 páry.Vždycky jak jsem měl 406,tak jsem je oddělal,víc se mi bez nich líbila.Neva ,mužu slevit nebo proletí komínem.:) Stejně se tam válí už dlouho.

Odesláno
Původně zaslal: mira206

zadní mam dokonce 2 páry.Vždycky jak jsem měl 406,tak jsem je oddělal,víc se mi bez nich líbila.Neva ,mužu slevit nebo proletí komínem.:) Stejně se tam válí už dlouho.

tak proc mu je nedas zadarmo? Postovne by jiste rad uhradil. To je radsi nechas proletet kominem, nez by z nich mohel mat nekdo osoh? No teda... :bojim:bojim:nevim

Odesláno

Mám zástěrky jak na předku, tak i na zadku. A nevypadá to špatně. I plní svůj účel jak za mokra, tak i ohledně odlétajících kamínků. Z posledního komorně-pracovního minisrazu u mě (Švejkova 406 je světlejší):

[upravil dne 10/2/09 OK406]

post-0-14109604613623_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: mira206

tornado: ja nevím,jsou to originaly a ani nejsou nějak poškozený.Navrhni. 3-4 stovy?

Jsou na 406?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...