Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:mrk destiny, nerozčiluj se... v tomhle případě to fakt nemá smysl...

já navi nemám, ale už jsem kupovala jako dárek, Garmin, a celkem prý spokojenost...

Před týdnem jsem ale měla možnost jezdit po Kodani s Audinou a ta jejich navigace je fakt skvělá! Nevím, jak jsou na tom s kvalitou mapy ČR, ale za Kodaň bych jim vystavila 1 ***.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:mrk destiny, nerozčiluj se... v tomhle případě to fakt nemá smysl...

já navi nemám, ale už jsem kupovala jako dárek, Garmin, a celkem prý spokojenost...

Před týdnem jsem ale měla možnost jezdit po Kodani s Audinou a ta jejich navigace je fakt skvělá! Nevím, jak jsou na tom s kvalitou mapy ČR, ale za Kodaň bych jim vystavila 1 ***.

Jo jo, můžu potvrdit, že i v ČR navigace Audi funguje bezvadně.

Odesláno

Destiny nemusíš se hned rozčilovat:myslim,radši kdybys tady reagoval na můj dotaz a podělil se se svýmy skušenostmi ohledně navigací krom toho,že origo Audi jsou bezvadné.Mimo to každý si pomáhá jak může toť k tvé reakci.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Fakt už s těmi názory běžte do pr... Všichni byste nejradši všechno zadarmo a pochopitelně v té nejvyšší kvalitě! Pak to má nějak fungovat, když si to všichni kradou a výrobci přiteče minimum prostředků na vývoj nových verzí, aktualizaci software a pod. Sakra to jste všichni takoví socky, že je vám líto dát pár stověk, za věc, která Vám pomůže když budete potřebovat? Za chlast, cigára a žrádlo Vám to líto není. Ještě se pak rozčilujete, že ta cracknutá verze funguje špatně a seká se.

Jenže to máš třeba u filmů na DVD. Dejme tomu film za 500,- a z tohou jdou 300,- na vývoj ochran proti vypalování, kterej je stejně za 10 minut prolomenej. Kdyby to DVD bylo v krámě za 200,- (myslím tím novinka) tak si ho každej koupí, nebude mít ani vypalovačku a potíže se zákonem. Firmy naopak víc vydělaj a spokojený budou všichni. Tak to prostě je, celej systém všeho je blbě nastavenej (podpora vs. minimální mzda, atd).

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

chuck11: sorry za :xvul

Diki,že si se mně zastal:super a že si destinymu vysvětlil jak je to ve skutečnosti

[upravil dne 3.2.2009 chuck11]

Odesláno

Používám TOMTOM, mám nejnovější mapy a spokojenost. Na dálnici, ve městě, v cizině. Jedinej problém byl tehdy, když byl sjezd z dálnice hned za tunelem, to asi žádná navigace nezvládá.

Odesláno

Měl jsem Tom Tom Go 730 a teď mám Garmina nüvi 660, co se týká menu a obsluhy, zamlouvá se mi více Garmin, mapové pokrytí není 100%, ale je už docela propracované, a do budoucna bude lepší, jinak funkcí ma dost, ale myslím, že nejdůležitější věcí u každé navigace je aktuální mapa, snadná obsluha.

Batérie moc nevydrží, ale to mne nějak netrápí, mám jí napevno v autě a 12voltů to jistí.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: MatrixChose

chuck11: sorry za :xvul

Diki,že si se mně zastal:super a že si destinymu vysvětlil jak je to ve skutečnosti

[upravil dne 3.2.2009 chuck11]

Vysvětlovat mi nic nemusel, vím jak tento systém funguje. Rozhodně argument, že se zbytečně utrácí prachy za ochrany proti kopírování a zvyšuje to cenu výrobku od někoho, kdo se veřejně přiznává, že krade filmy a navigační software mi při nejmenším příjde jako debilní. Ferrari se mi zdá taky drahé, ale rozhodně men to neopravňuje abych si ho ukradl. Jestli na to někdo nemá, tak ať si to nepořizuje. Tolik na vysvětlenou k porušování autorských práv.

Co se týká navigace, u Audi to je opravdu velmi dobrá, má jen jednu nevýhodu, a tou je, že není dotyková. Mám navigaci iGO 8 v telefonu a ta mi vyhovuje mnohem více. Dokonce hlídá i rychlostní kamery a místa, kde často měří Policie. Upozorňuje mne při překročení povolené rychlosti apod. Dokonce má i informace o tom, jaká benzinka patří jaké značce. Tankuji jen u Shell a navigace mi dokáže upozornit na benzinky značky Shell (ostatní zobrazuje normálně). Kamarád používal v telefonu kdysi TOMTOM a přešel na iGO z toho důvodu, že často jezdí do ciziny pracovně a TOMTOM měl obrovské skluzy v odhadování času příjezdu na místo, pokud to bylo v zahraničí. (Asi problém s přechodem na mapy jiného státu nebo co) S iGO tento problém nemá. Nemohu posoudit, info jen z doslechu od něj.

Jinak máme ve firmě ještě v dodávce TOMTOM a kolegové jsou s ním velmi spokojení. Nevím, co to je ale za označení (mohu zjistit, jestli chceš). V době koupě to byl tuším druhý nejvyšší model na trhu a nebyl zrovna levný.

Ještě tu někdo psal o problému sjezdu z dálnice hned za tunelem. Audi tento problém občas nastane (asi velmi citlivý GPS přijímač) a co se týká iGO v telefonu, tak ten využívá informace s g-senzoru (pohybového čidla) a dokáže polohu v tunelu odhadovat. Není to úplně spolehlivé, ale alespoň něco.

Odesláno

K navigaci, ano do PDA bych nedaval nic jineho ako IGO, psal sem to i vyssie. Takze som jednoznacne za ...

Destiny, s tebou zdaleka nesohlasim... Moralne to tak mozna je, ale to je vse...

Povim dva pripady. Chces navigaci. Ty prides do kramu, a vyhodis za ni nemale prachy, pocitane na tisice, ne na stovky jako uvadzas vyssie. Pak to jeste sezenes s obmedzenym mnozstvem map, a jak se psalo hore, vetsinou s aktualizaci na 2 roky. Dostal si soft, ze nekolik tisic korun, s 2 rocnou dobou aktualizacie. SI podstivy.

V inom pripade zapnes net a strycka googla. Vetsinou do nejakych par minut mas funkcni odkaz na cracklou verzi, kterou uz pouzivaju sta tisice lidi. Stahnes si ji i ty, vlozis do PDA, a hotovo. Pak staci raz za cas stahnout crackle aktualizovany mapi, a hotovo. Toto vse. Nedal sem ani korunu, muzu mit mapy komplet, a hotovo.

V prvnim pripade sem cestny, a vyplacl sem nekolik tisic ktere nikomu nijak nepomohou. V druhem pripade sem \"zlodej\" ktery by se dal prirovnat zlodejovi ktory ukrad zrnko obily s nekolko tonoveho nakladu ... ale mam vsechny penezi ve vacku, a muzu je minout na ine veci...

Osobne nezarabam 100 litrov mesacne, a ani moji rodicia su neni milionari aby ma mal kto sponzorovat, a neni som ani podnikatel ktory nemusi pohnut prstom. Nez neco koupim, zvazim si to, a vyhadzovat zrovna tisice korun za navigaci, kdyz kazdy dalsi 100 tisice lidi se na to vybodnou, a stahnou si ji mi neni dle gusta...

A taky neverim, ze vsechno co mas v PC nainstalovano, je origo verze :P

Odesláno

Plně souhlasím s Destinim - bohužel, ještě pořád je v lidech zažraná komunistická filosofie, že když budeme všichni krást, tak se budeme všichni mít jak prasata v žitě (on to, abych mohl žrát víc, než na co mám - nějakej poctivej moula přece rád zadotuje)

Odesláno

:xvul panove, debatu na tema autorskych prav nechte prosim do hospody :xvul

resp. alespon se tu verejne nechlubte s tim, ze porusujete autorska prava, dekuji.

ad navigace a tunely - vyuziti signalu z accelerometru umi i TomTom... a tipuju, ze vetsina dnesnich navigaci, nejsem si jisty ale to by mela byt zalezitost prijimace jako takoveho...

[upravil dne 8.2.09 Vvitty]

Odesláno

ak mas zvysne pda tak chod do iGo, lepsiu navi som asi nepouzival.

teraz nedavno som siel s mio, neviem aky model, nepacilo sa mi to velmi, neukazovalo aktualnu rychlost(ani sa nikde nedala zistit) a na cas dojazdu si sa musel preklikat.

tomtom mam v telefone dost osekanu verziu takze k tomu neviem.

skus dat hlasovanie a uvidis co ti z toho vynde.

Odesláno

osobně používám Mio 710+. Sice už má nějaký rok, ale fuguje výborně. Nainstaloval jsem IGO8 a problém nemám. Pokud budeš hledat tak na netu najdeš hromadu informací... jen hledat

Odesláno

Zdarec v cera sem prodal tuhle-mrkni na to.Byl sem sni velmi spokojeny

Zde

Kdyz bych nekdy casem chtel zase navigaci sel bych do tyhle,vyborna z ceskymi hlasky.

Tak do DYNAVIX 8

[upravil dne 9/2/09 Bobo.KH]

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Zdarec v cera sem prodal tuhle-mrkni na to.Byl sem sni velmi spokojeny

Zde

Kdyz bych nekdy casem chtel zase navigaci sel bych do tyhle,vyborna z ceskymi hlasky.

Tak do DYNAVIX 8

Sakryš ses ozval až po prodeji bych ji od tebe vzal:nevim

[upravil dne 9.2.2009 chuck11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...