Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny! Mám velký dotaz, prosím, nevíte někdo, kde bych mohl sehnat originální autoradio na CD clarion? Mám 406ku z roku 2001, 2,0 HDi, 66kW.. Za nové se mi 9000,-Kč dát nechce:myslim, takže pokud někdo víte, nebo třeba sami prodáváte, budu moc rád! Děkuji všem!:roll

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Leda čekat až se nějaké objeví v někde v inzerci. :(

Nebo hodit poptávku zde na fóru. ;)

Co přesně je s tím tvým?

No, já jsem si to auto ve čtvrtek přivezl z bazaru, a je tam dané jen nějaké radio, které sice hraje ale vypadá jako z roku \"nebreč\", a hlavně si potrpím na design. Když mám palubní počítač, auto klimu, tak bych tam rád i originální radio na CD, aby tam to radio nebilo do očí.. Jinak moc děkuji za typ.. Kdybys na něco narazil, prosím, dej vědět. Díky!

[upravil dne 1/2/09 FunScreen]

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Tak teď jsi mi nasadil brouka do hlavy, mám jenom na kazety a CD by se mi líbilo... Kdyby to šlo na starej model a připojit ovládání pod volantem, tak bych do toho šel...:aut

Ahoj, Co já vím, tak to funguje podle roku výroby a softwaru v palubním počítači.. Ale můžeš být hodnej, a nechat to mě, když nemám ani ten kazeťák, ne? :D Jinak to ovládání pod volantem je nad mé síly.. :D

[upravil dne 1/2/09 FunScreen]

Odesláno

FunScreen: No, tak jestli nemáš vůbec, tak je Tvoje. :D

Jak jsem psal, tak tam je nějaký GRUNDIG, který sice hraje, ale je to tedy fakt mazec.. Navíc příšerně vypadá.. To auto mám od čtvrtka, takže se uvidí jak to nakonec dopadne, ptž to zítra jde do servisu na rozvody, olej atd.. Takže finančně netuším.. :D

Odesláno

Tak teď jsi mi nasadil brouka do hlavy, mám jenom na kazety a CD by se mi líbilo... Kdyby to šlo na starej model a připojit ovládání pod volantem, tak bych do toho šel...:aut

Z nového do starého modelu nepůjde. Nové je potřeba spárovat s BSI a ovládání pod volantem je taky jinak připojeno. Jinak ze starýho do novýho by možná šlo, ale použít i páčku ze starýho. :myslim

Odesláno

No tak mám hold pech a budu se poohlížet dále...

Pokud chceš CD tak máš 2 možnosti. Sehnat origo 4050 s changerem nebo dát redukční rámeček a koupit něco na CD i s Mp3, ale oželíš páčku pod volantem.

Odesláno
Původně zaslal: FunScreen

Kluci, mám ještě dotaz.. Myslíte si, že to radio, které tady někdo nabízí na AUKRU (http://www.aukro.cz/item543089130_peugeot_406_autoradio.html ) když je z auta z roku 1999, by šla do mého z roku 2001? Jedná se mi o zapojení a hlavně o komunikaci s palubním počítačem, aby na displeji ukazovalo jméno radia, RDS atd... Díky!

JJ v tom nebude problém. Akorát ho budeš muset nechat \"spárovat\" přes diagnostiku. ;)

Odesláno

Ja bych se original radiem (a jeste k tomu na CD) nezatezoval a koupil neco s MP3. Origos radio (ani nevim zda na kazety ci CD) mam nekde v krabici a v aute je JVC. Ozelel jsem sice ovladani pod volantem, ale ten luxus mit na DVDcku milion MPtrojek ci pri ceste na dovolenou sledovat DVD Video za to stoji :mrk

[upravil dne 1.2.2009 ChodeC]

Odesláno

Kdyz uz se tu strhla takova debata, tak jsem si dohledal, ze me origos radio je taky na CD (Clarion). Sice jsem jej prodavat nechtel, ale kdyz uz jsem si zvykl na ficurky noveho, tak tam vracet stare nebudu. Cca 2,5 roku lezi v krabici. Jakou muze mit hodnotu? Jak znam puvodniho majitele, tak verim, ze je plne funkcni :super

(je z auta viz podpis)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...