virnik Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 nedavno u nas som videl divnu 306 break so zdvihnutov strechom mam dojem že bola zarovno priečnikov .neviete čo by to mohol byt za tip.škoda že som ju nestihol vifotit:myslim:myslim Citovat
virnik Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 našiel som jej fotky na iternetu nevie nik čo je to za model 306 Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Já takovou (i takhle křiklavě zelenou) vídával v Náchodě. Citovat
virnik Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 u nas chodi taka tiež kriklavo zelena neviete niekto o tomto modele niečo tiž ked som to vydel prvikrat tak som čumel ako:o:mrk:o Citovat
olda Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 To je užitková 306,dost jich jezdí v Holandsku,je to pouze dvoumístný. Citovat
Jindras Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Přesně tak,tady se tady snad ani jako nové neprodávalo-koukněte na německé stránky prodeje aut-tam se daj někdy najít-přesně tyhle zelené!!! Citovat
vendelinek Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 A zeptám se,na co tam má ty haguzy:myslim,v tomdle případě sou bezúčelný Citovat
virnik Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 asi maju na ne aj vyšie priečniky.alebo tam uvezuju rohovu plachtu so senom:aut:aut Citovat
agresssor Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: virnik nikto nevie nič o tomto modelu Já o nem nic nevim ale bral bych ho z fleku.) Citovat
marko306 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: virnik nikto nevie nič o tomto modelu na youtube je video stou 306 co vypada ako kupe kombi, zaciatok je s normalnou 306 a potom ju ukazuju. Ale teraz si neviem spomenut na nazov videa. Volako gold 306 break alebo tak nejak. Skuste to volajakto najst. Ja som tu cez mobil. :-) Citovat
marko306 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 este raz :-). Nazov toho videa na youtube PEUGEOT 306 BREAK DE CHASSE. inac ma krasny interier Citovat
domikra Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: olda To je užitková 306,dost jich jezdí v Holandsku,je to pouze dvoumístný. omyl,je pětimistní,já jsem už viděl dva (modrou a červenou),podle mího je to neco jako 306 combi Citovat
marko306 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: domikra Původně zaslal: olda To je užitková 306,dost jich jezdí v Holandsku,je to pouze dvoumístný. omyl,je pětimistní,já jsem už viděl dva (modrou a červenou),podle mího je to neco jako 306 combi aj ja som zatial videl na mobile.de len dvoj mieste. A su to len cisto uzitkove verzie. Ale nebudem sa hadat, lebo kto videl ten vie lepsie. Aj skoda felicia vanplus bola len dvoj miestna a neskor boli aj pät miestne. Takze moze byt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.