bisi Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 koupil jsem 807 v prosinci a ještě jsem toho moc nenajezdil a ted jsem zjistil,že se mi u řidiče i spolujezce,louce lak..no když otevřu dveře tak nahoře-v tom místě kde je ta těsnící guma dveří....nepřídemi,že by byla ostrá,..nemohla tam malinko zamrznout voda,ted jak jsou mrazy a když se otevř.dveře,že by se to jakoby slouplo-jinak nikde nic..Nevím v minulém voze jsme takto řešené dveře neměli. Dík za radu Bisi:myslim [upravil dne 1/2/09 bisi] Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Dej fotku. Bude potřeba zjistit, jestli je to: - typická vada 807 - oprava po bouračce - něco nezdravého s tou gumou Citovat
somira Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Takhle jsem měl odřenou barvu u dveří na řidičovo straně u 807 co jsem koupil v létě a pak jí pro velký počet ujetých km (víc jak 400tis.)vracel zpět. Byla taky takhle stříbrná. Na té co jsem koupil pak (80 tis.) už nic takového nepozoruji.... snad si jí nekoupil nakonec ty Citovat
bisi Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 No to snad ne:mrk,mělo by být z Linze máme i serv.knihu,tak nevím,to naše má najeto 112 tis,prý? No než jsme auto koupily tak jsme ho nechaly prohlédnout v Peg.a bylo nám řečeno,že auto nebylo bourané a že Km souhlasí a auto je moc pěkné...tak nevím u spolujezce je to zatím pouze maninko a jenou vrchní vrstva,ale dnes když jsem to šel fotit tak na gumě ve vnitř,byla tenká vrstva ledové námrazy.No já jsem z ní byl tak nadšený,že mi ani nedošlo,že nemám ve smlouvě napsáno,že není bouraná..jen,že odpovídá stáří.ale o žádné vadě tam řeč není. Citovat
somira Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 tak to je naštěstí jinej kousek, tamto už bylo přihlášený v čechách a servisní knížku nemělo... Citovat
bisi Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 no zítra zajedu do Peg.uvidím co řeknou Citovat
bisi Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 a nezjištoval si čím to je,jestli tou gumou na dveřích,vypadá to hrozně takový pěkný auto a když ho otevřu tak Citovat
bisi Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Dneska jsem tím byl Peg.a bylo mi řečeno,že se to u 807 stává. Tak nic:( Citovat
markuson Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 a je to v tom místě nějak víc namáhaný, teda kromě té gumy, třeby při dobouchnutí dvěří...? mě to skoro přijde jako mechanicky odřený. Že by se to samo časem sloupalo, to by ten lak muselbýt dost odfláknutý už z fabriky... [upravil dne 2/2/09 markuson] Citovat
bisi Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 řekli,že ted jak se udělá na gumě tenká vrstvička ledu,tak se to odloupne,tak nevím..no máme ho od prosince.jinak řekli,že se to u 807 vyskytuje a víc to neřeší. Tak jsme koupili retušovací tušku a uvydíme..jestli to nějak nechat přestříknou nebo jsme mysleli,jestli nenalepit nějakou gumu,jako je u bočních dveří....no fakt je to děs:nevim Citovat
markuson Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 nevím, to že zamrzne guma k plechu by ještě nutně nemělo znamenat odlupování laku, to bych viděl leda tak u přestříkávaného laku. Navíc situace, kdy mi to zamrzne tak, že se to jakoby \"trhá\" zažiju tak 2x za zimu, a jsem v autě denně... no je to nějaký divný zas na druhou stranu, mě se na odlupuje chrom z kliky, zjevně samovolně působením vnějších vlivů, nebylo to mechanicky poškozeno... takže tak, asi se jim tu a tam něco nepovede... Citovat
Ravel Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: markuson zas na druhou stranu, mě se na odlupuje chrom z kliky, zjevně samovolně působením vnějších vlivů, nebylo to mechanicky poškozeno... takže tak, asi se jim tu a tam něco nepovede... To je snad nemoc 807. Ale já zatím v pohodě. Citovat
jákob01 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 no já mám v místě dotyku vinglu dveří spíš lak jako by se obrušoval - matnou čáru, asi to víc nebo míň bude podle peugeotu \"normální\" ale kliky se mi loupou taky. (teda jen ta zadní) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.