Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kobra 11 v Liberci, realita a rozhodně nemaj sociálka s 1.6kou...

Recommended Posts

Odesláno

No, myslím že fotka Mondea by byla zajímavější. Jednak je to i po těch letech auto stále výkonnější a líp vybavený a jednak to je mnohem větší rarita. Nedávno sem jedno zahlíd (vcelku, za jízdy, kdyby se někdo ptal), ale foťák sem neměl :)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No, myslím že fotka Mondea by byla zajímavější. Jednak je to i po těch letech auto stále výkonnější a líp vybavený a jednak to je mnohem větší rarita. Nedávno sem jedno zahlíd (vcelku, za jízdy, kdyby se někdo ptal), ale foťák sem neměl :)

Moment, mondeo má 300PS?? Oni mají v tomhle totiž 3.6 4motion 220kW/300PS DSG a myslím že to se bude sakra hejbat....

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Musím se Jardy zastat. Neprosedím u netu denně x hodin, abych prolezla kde co je a co není. Chodím jen na tohle fórum a na jedno linuxové. Je to pokec, jak už psal Jarda, tudíž o všem možném. Jsou tu zajímavé věci, které si ráda prečtu a myslím, že nejen já:papa

:super
Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Fusion

a) pochybuju, že je někdo potká

b) D1 není stavěná ani na těch 130 a řidiči se ještě nenaučili slušně jezdit, blázníte s tou 160?

Sakra to mám kliku, nulová šance a já je už viděl 3x....

Už třikrát ses s něma honil ve 250 na dálnici jo?

Odesláno

a) pochybuju, že je někdo potká

b) D1 není stavěná ani na těch 130 a řidiči se ještě nenaučili slušně jezdit, blázníte s tou 160?

Sakra to mám kliku, nulová šance a já je už viděl 3x....

Už třikrát ses s něma honil ve 250 na dálnici jo?

Ne, jen popírám tu nulovou šanci:D:D:D

Odesláno

Tak si myslim,až se budou prohánět po D1,jestli uhlídaji nějakej ten karambol na vysočině,tam je nejhorší úsek,kde by je bylo třeba

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

souhlas s medvedem, rychlost neomezene a snizovat ji na rozumnych mistech, jenomze z toho by zase vyvstala debata kde snizit a kde ne :-(

Toto už tvrdým nějakou dobu a i jsem to psal na fórum ohledně rychlostí na dálnicích a rychlost. komunikacích!!!

Odesláno

at si hlidaj ale stejne vetsinu prasat neuhlidaj

a nejhorsi na nasem systemu je to ze tebe budou po soudech tahat za 10km na vrch a znamyho pustej i kdyz na dalnici pojede 250 :bacha

nechci tim rict ze nehody zpusobuje rychlost, ale podle me ten vykuk co umi slapnout na plyn a pak marne hleda brzdy :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Původně zaslal: Rebik

Už se nedivím, že je v čele ženská... Je to tu, jak u bab....

Ja to taky nepochopil:papa

nechapu co je na tom k nepochopeni....

Odesláno
Původně zaslal: Dakula475

No já díky za zprávu, teď vím, že na dálnici LBC - PHA se pohybuje \"Pašík\" v modrý barvě. Teď to budu mít v paměti a snad se mi to vyplatí. :D

helemese, kolega ze sousedniho mesta :)

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Vyšší rychlost bych nepovolovala, stejně jako toleranci alkoholu:papa

a proc? co ti vadi na 160ce na dalnicic. Kdyby se zvysila tak bych byl aspon v klidu, protoze ja stejne jezdim cca 150 a to mi bohate staci. A nehlede na to, ze pro moderni auto to nic neni. Jinak ten co ted jezdi 200 tak 200 bdue jezdil dal bez ohledu na to, jaka je povolena rychlost...

A jinak jeste bych zvedl rychlost na ostatnich silnicich mimo mesto. Tak na 100kmh. Bylo by to lepsi.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční)

víš jak by to v čechách dopadlo? tady je uplně jiná mentalita lidí...

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

Původně zaslal: Medvěd

Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční)

víš jak by to v čechách dopadlo? tady je uplně jiná mentalita lidí...

To o \"jiné mentalitě\" jsou jen ubohé kecy, a výborný způsob, jak vymýt lidem hlavičku. Když tyhle kecy tak žerete, není divu, že to tu potom vypadá tak jak to vypadá.

Odesláno

Tady v ČR zřejmě jde o to, že hodně řidičů a zvláště ve VW si myslí, že on jediný má jakési auto a ostatní se šunkama se musí klidit ze silnic

Odesláno

Tak toto nám, řekl bych přibližně od minulého týdne, hlídá dálnici na Liberecku..a nápis vpředu na mřížce není jen pro okrasu..

[upravil dne 31/1/09 jarajarda]

jakej je důvod toho že si zakryl SPZ toho auta? :myslim

proč my ostatní z libereckýho kraje nemáme vědět kterej je ten slavnej Passat pomáhající chránicí....???? (koupenej z našich daní)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...