MirasCC Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 No, myslím že fotka Mondea by byla zajímavější. Jednak je to i po těch letech auto stále výkonnější a líp vybavený a jednak to je mnohem větší rarita. Nedávno sem jedno zahlíd (vcelku, za jízdy, kdyby se někdo ptal), ale foťák sem neměl Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC No, myslím že fotka Mondea by byla zajímavější. Jednak je to i po těch letech auto stále výkonnější a líp vybavený a jednak to je mnohem větší rarita. Nedávno sem jedno zahlíd (vcelku, za jízdy, kdyby se někdo ptal), ale foťák sem neměl Moment, mondeo má 300PS?? Oni mají v tomhle totiž 3.6 4motion 220kW/300PS DSG a myslím že to se bude sakra hejbat.... Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Jo a z nuly na 100km/h to za 5.8 neudělám...a myslím že většina z nás..... Citovat
Dakula475 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 No já díky za zprávu, teď vím, že na dálnici LBC - PHA se pohybuje \"Pašík\" v modrý barvě. Teď to budu mít v paměti a snad se mi to vyplatí. Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: permonik7 Musím se Jardy zastat. Neprosedím u netu denně x hodin, abych prolezla kde co je a co není. Chodím jen na tohle fórum a na jedno linuxové. Je to pokec, jak už psal Jarda, tudíž o všem možném. Jsou tu zajímavé věci, které si ráda prečtu a myslím, že nejen já Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Fusion a) pochybuju, že je někdo potká b) D1 není stavěná ani na těch 130 a řidiči se ještě nenaučili slušně jezdit, blázníte s tou 160? Sakra to mám kliku, nulová šance a já je už viděl 3x.... Už třikrát ses s něma honil ve 250 na dálnici jo? Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Fusion a) pochybuju, že je někdo potká b) D1 není stavěná ani na těch 130 a řidiči se ještě nenaučili slušně jezdit, blázníte s tou 160? Sakra to mám kliku, nulová šance a já je už viděl 3x.... Už třikrát ses s něma honil ve 250 na dálnici jo? Ne, jen popírám tu nulovou šanci:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tak si myslim,až se budou prohánět po D1,jestli uhlídaji nějakej ten karambol na vysočině,tam je nejhorší úsek,kde by je bylo třeba Citovat
OK406 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Scratch souhlas s medvedem, rychlost neomezene a snizovat ji na rozumnych mistech, jenomze z toho by zase vyvstala debata kde snizit a kde ne :-( Toto už tvrdým nějakou dobu a i jsem to psal na fórum ohledně rychlostí na dálnicích a rychlost. komunikacích!!! Citovat
zabit Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 at si hlidaj ale stejne vetsinu prasat neuhlidaj a nejhorsi na nasem systemu je to ze tebe budou po soudech tahat za 10km na vrch a znamyho pustej i kdyz na dalnici pojede 250 nechci tim rict ze nehody zpusobuje rychlost, ale podle me ten vykuk co umi slapnout na plyn a pak marne hleda brzdy Citovat
Marlin Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Rebik Už se nedivím, že je v čele ženská... Je to tu, jak u bab.... Ja to taky nepochopil:papa nechapu co je na tom k nepochopeni.... Citovat
Marlin Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Dakula475 No já díky za zprávu, teď vím, že na dálnici LBC - PHA se pohybuje \"Pašík\" v modrý barvě. Teď to budu mít v paměti a snad se mi to vyplatí. helemese, kolega ze sousedniho mesta Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Kdyby byla povolená rychlost 160 tak \"legál\" bude 200 a pasátáři a jiní chytráci tak budou jezdit furt. Až bude trojproudá dálnice tak budíž. Citovat
permonik7 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Vyšší rychlost bych nepovolovala, stejně jako toleranci alkoholu:papa Citovat
Marlin Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: permonik7 Vyšší rychlost bych nepovolovala, stejně jako toleranci alkoholu:papa a proc? co ti vadi na 160ce na dalnicic. Kdyby se zvysila tak bych byl aspon v klidu, protoze ja stejne jezdim cca 150 a to mi bohate staci. A nehlede na to, ze pro moderni auto to nic neni. Jinak ten co ted jezdi 200 tak 200 bdue jezdil dal bez ohledu na to, jaka je povolena rychlost... A jinak jeste bych zvedl rychlost na ostatnich silnicich mimo mesto. Tak na 100kmh. Bylo by to lepsi. Citovat
P.avel Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční) víš jak by to v čechách dopadlo? tady je uplně jiná mentalita lidí... Citovat
oddie Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: Medvěd Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční) víš jak by to v čechách dopadlo? tady je uplně jiná mentalita lidí... To o \"jiné mentalitě\" jsou jen ubohé kecy, a výborný způsob, jak vymýt lidem hlavičku. Když tyhle kecy tak žerete, není divu, že to tu potom vypadá tak jak to vypadá. Citovat
kobr Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tady v ČR zřejmě jde o to, že hodně řidičů a zvláště ve VW si myslí, že on jediný má jakési auto a ostatní se šunkama se musí klidit ze silnic Citovat
P.avel Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Tak toto nám, řekl bych přibližně od minulého týdne, hlídá dálnici na Liberecku..a nápis vpředu na mřížce není jen pro okrasu.. [upravil dne 31/1/09 jarajarda] jakej je důvod toho že si zakryl SPZ toho auta? proč my ostatní z libereckýho kraje nemáme vědět kterej je ten slavnej Passat pomáhající chránicí....???? (koupenej z našich daní) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.