Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chci koupit 307 SW 2.0 HDi 110k - poradíte?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

ahoj mám možnost koupit víše uvedený model, r.v. 2004 a má najeto 130tis.

To auto je fakt nádherné, je dovezeno z FRA.

Zaráží mě jak jsou ty 307čky a hlavně s motorem 2.0HDi kritizovány.

Já pežota nikdy neměl, ale myslel jsem si, že to jsou dobrá auta (z francouzů nejlepší).

Teď jsem v rozpacích. Nerad bych vypláznul 180tis kč a pak toho litoval.

Já teď prodávám forda mondeo v kombíku rv1998 ale benzína. Ford mě nezklamal,

ale nějak si na značce nezakládám a v porovnání s Focusem mi ta 307čka přijde o dost hezčí.

Jezdím dost tak cca 25tis/rok takže bych chtěl zkusit diesela.

Spíš jsem slišel že HDi jsou kvalitní a bezporuchový motory narozdíl od fordích TDCI a WW-PD.

No tak jsem se tady zaregistroval a ptám se vás co máte přímo ty 307 jak jste spokojeni.

Všude na netu na tu 307 všichni nadávaj a pak z nich vypadne že jezdí fábií atd.

a kdo ví zda vůbec v té 307 seděli.

Předem díky za vaše názory.

[upravil dne 30/1/09 foto1977]

Mám 1,6 benzín 80kW, spokojnosť. Spotreba 6,5 - leto, 7 - zima. Menšie prevádzkové náklady ako diesel.

Za akú cenu Ti ho ponúka dovozca? Tu sú ceny ojetin vo Francii http://www.autozone.be/auto_j2ee/aanbod/pag/a_lijst.jsp?pMerk=PEU&pKmStandTot=150000&pFilter=&pDoel=&pBrandstof=DIEA&pKmStandVan=75000&pKwaliteitslogo=&pGemeente=&pStraal=KM_25&pJaarTot=2007&locale=fr_BE&pPrijsVan=&pModel=AMPEU323&pKoetswerk=&pParentPage=aanbod/pag/a_lijst.jsp&pCriteriaPage=aanbod/pag/a_occ_gzoek.jsp&pJaarVan=2003&pKleur=&pActief=occ&pPrijsTot=&pOrderBy=0&pOrderType=1&pStartOp=125

Autozone: Peugeot 307 occasion, Peugeot 307, occasions, ancêtres, motos et nouvelles voitures

Guest foto1977
Odesláno

sup: nabízí ho za 190tis, ale pokud mu dám 180 naruku v hotovosti tak to prodá.

Jinak mě ještě zajímá jak je to s emisní normou u té 2,0HDI 110k?

Ten poplatek u převodu budu muset asi platit já jako nový majitel co? A kolik to bude?

Odesláno

307 je prostě nejporuchovější Peugeot a to mi nikdo nevymluví. Poslední modely jsou na tom třeba líp, ale aby se do 100 000 km rozsypal setrvák, hořela elektrika atp mi přijde silně nenormální. Jinak Dakula475 má nejspíš 8V starej motor co byl ve 406 a ten už má 10 letý výročí (měl Euro 2 a 3) v tý době jiný ani nebylo. 100 kw 16V verze by měla mít už Euro 4 pokud se nepletu.

foto1977: nechci tě odrazovat, ale za mě prostě 307 ne-e :bojim

Odesláno

HEle nevím, ale já ho za nejporuchovější nevidím... Jako setrvák je průser, souhlas.. Ale jinak s ničím jiným problém nemám a ani jsem neměl... Vážně jde asi o kus.. A já mám asi štěstí...

Odesláno

mam 307 pul roku, ma natoceny asi 83tis. a akorat se muselo vymenit to cidlo difer. tlaku...taha rozhodne lip jak 66kw octavka (jezdil jsem s ni asi ctvrt roku), ikdyz je fakt ze to mam trochu chipnuty, ale i bez toho si myslim ze by to tahlo lip jak ta shade...u auta dneska hodne zalezi na jakej kousek narazis, vzhledem k tomu v jakym mnozstvi se auta vyrabej, se u kazdeho modelu najde zavada, ktera se u 10 kousku projevi a vsichni uz z toho delaj zavery, ze je to zavada vsech modelu..kazdopadne ja jsem spokojenej, protoze v tyhle cenovy hladine jsem neobjevil nic co by melo 7 mist, variabilni sedacky, takovou vybavu a jeste k tomu panorama strechu..a podle nejakych tabulek jsem se docet ze to ma Euro 4 a vys (takze predp. ze 4)...co se me spotreby tyce, je to hodne ovlivneny tim, ze jezdim asi 70% dalnice a 30% mesto..prakticky 0 okresky..ale s 306kou jsem to daval za 9,5-10l...a jestli ma moje hdi o pul litru vetsi spotrebu nez tamhle tdci od Venci od vedle, to je mi vazne ukradeny:papa

Odesláno

Ano variabilita interieru je u 307sw vynikajuca. Skus si zajazdit tie percenta v opacnom garde a v tdci od venca ti bude ukradnute ale bude ta to srat. Tato motorizacia je skratka naprd. Ja som urobil zasadnu chybu ze som nesiel do 1,6Hdi 80kw, uz si to vycitam temer 2roky....

...a som zabudol da sa poznat rozdiel v jazde na vykone uz 7Kw tak nespoznat 13kw by bolo dost blbe...

[upravil dne 31.1.2009 vlado-.m]

Odesláno

Trochu a :blicismajlik:D každopádně když jsem jel do Phy 45 km dálnice a 35km 1. třídy na dálnic +- 180 km/h ale i 200 a na okresce +- 130 km/h tak jsem se dostal na 7,8 l a víc ani ťuk. Jinak do práce to mám 8 km a město o 17 t. obyvatel - tj průjezd cca 4 km. Sem tam jedu do Hradce a jinak nic a průměrka 6,3

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...