Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Pežoťáci,

Jeden takovej technickej dotaz:

Nastartuji auto, rozsvítím světla koukna na hodiny a teplotu a ono nic, jen černý dispjej. Vubec se nic nezobrazuje ani teplota a ani hoodiny. Nevíte co s tím je a jak toto vyřešit???

Díky za pomoc

Pěžoťák. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Jarecek

A kté žárovce se dostanu jak???

neni tam přístup ze předu ani zezadu

mám r.v.1998

no je treba rozdelat stredovou konzoli, ale netusim jak se to u 306 dela, zkus pohledat v teto sekci, nebo nekdo poradi, kdo uz to delal

Tipoval bych ale, vyndat nejdrive radio, pod nim budou nejspis sroubky ktere drzi okolni plasty a pak uz to tak nejak intuitivne pujde ;)

[upravil dne 30/1/09 Ferry]

post-0-14109604405084_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem se v tom začal hrabat a pomalu oddělavat kryt a furt mi to nedalo, tak jsem to zkusil jestli to už pujde a co hele:

najednou dám kliček na zapalování a ono už to funguje,

nějakej špatnej kontakt, kdybych s tím šel k modrým do servisu, kdo ví kolik zaplatím :D

Problem vyřešen, zřejmě někde špatný kontakt byl :super

Odesláno

Vybrat z pristrojovky hodinky je otazka 1 minuty;)...vylupni spodny kryt a odskrutkuj 2 skrutky ktore drzia hodinky a hotovo...iba ich vytiahnes...a ak to bol konektor, tak ich vyber, riadne precisti konektory a dobre ich zapoj, aby si mal pokoj:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...