Jarecek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Zdravím Pežoťáci, Jeden takovej technickej dotaz: Nastartuji auto, rozsvítím světla koukna na hodiny a teplotu a ono nic, jen černý dispjej. Vubec se nic nezobrazuje ani teplota a ani hoodiny. Nevíte co s tím je a jak toto vyřešit??? Díky za pomoc Pěžoťák. Citovat
Ferry Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 ze by praskla zarovka podsviceni displeje ? bude tam celosklenena bezpaticova jako se dava do palubky Citovat
Jarecek Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 A kté žárovce se dostanu jak??? neni tam přístup ze předu ani zezadu mám r.v.1998 Citovat
Béďa Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 mrkni jestli jde cas ve dne za svetla a pokud ano tak to jsou jen zarovky, zarovky jsou ze zadni strany jak pise Ferry a jsou tam celkem dve.. Citovat
Jarecek Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 a jak se k nim dostanu??? neni nikde přístup Citovat
Ferry Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Jarecek A kté žárovce se dostanu jak??? neni tam přístup ze předu ani zezadu mám r.v.1998 no je treba rozdelat stredovou konzoli, ale netusim jak se to u 306 dela, zkus pohledat v teto sekci, nebo nekdo poradi, kdo uz to delal Tipoval bych ale, vyndat nejdrive radio, pod nim budou nejspis sroubky ktere drzi okolni plasty a pak uz to tak nejak intuitivne pujde [upravil dne 30/1/09 Ferry] Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Kooukni sem ,tady sem to nedávno řešil Citovat
Jarecek Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Tak jsem se v tom začal hrabat a pomalu oddělavat kryt a furt mi to nedalo, tak jsem to zkusil jestli to už pujde a co hele: najednou dám kliček na zapalování a ono už to funguje, nějakej špatnej kontakt, kdybych s tím šel k modrým do servisu, kdo ví kolik zaplatím Problem vyřešen, zřejmě někde špatný kontakt byl Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Keď to bol kontakt ono sa to ozve časom zas. Citovat
Qcko Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Vybrat z pristrojovky hodinky je otazka 1 minuty;)...vylupni spodny kryt a odskrutkuj 2 skrutky ktore drzia hodinky a hotovo...iba ich vytiahnes...a ak to bol konektor, tak ich vyber, riadne precisti konektory a dobre ich zapoj, aby si mal pokoj:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.