Y2K Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Nechtěl jsem se nikoho dotknout, jen se pokouším poukázat na to, že výsledek týhle diskuze je předem známej a je předem daný, co kdo napíše Teda zatím postrádám tradiční zastánce nafťáků Nechci se chlubit, ale obávám se že jsem z obvyklých diskutérů jedinej, kterej aspoň nějaký srovnání motorů 2.0 100kW a 3.0 140kW má Ja mam tiez....sice nie v coupe...ale v sedane.... Osobne som mal 1,8 16V, kamos mal 2,0 (aj ked neviem ci ten 100kW) a ujo mal 2,2, potom este 1,9 nafta a 2,0 HDI. Vsetky som soferoval, takze mozem ako tak zrovnat. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 A já bych si jiný než 2.2 HDi nekoupil a což? Prostě to je na každym co od toho chce, kolik za to chce dát a co radši tankuje. A to si musí uvědomit prostě sám a ne aby mu někdo radil. 406 ať už v jakýkoliv verzi a motorizaci (možná krom TD) nikdy není krok vedle. Vždycky je to od kusu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 a ještě začněte že červene je lepší nez zlute Citovat
Y2K Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr a ještě začněte že červene je lepší nez zlute Tak to brrr :D:D Citovat
Vertex Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Možná jsem ten poslední, kdo by do toho měl kecat. Ale přijde mi, že 406 v kupátku, s tonáží větší než normální sedan, si nějakej ušmoulanej dvoulitr rozhodně nezaslouží. Ale na druhou stranu naprosto chápu, že přejít z pilotáže \"Fiat Uno 1.1 40Kw 5dv rv84 automat-punťa na lítání po městě\" na 406 ve dvoulitru ... to už má člověk pocit, že to trhá sfalt a další kW nebo HP jsou k ničemu Citovat
MatrixChose Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr a ještě začněte že červene je lepší nez zlute Nene, světle modrá je nejhezčejší Citovat
zzipCZ Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 ale třeba ani nejde o to aby to trhalo asfalt třeba se ta 406C slečně jen líbí a pak je jedno jakej to má motor Citovat
MirasCC Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Y2KVsetky som soferoval, takze mozem ako tak zrovnat. Sorry, ale tohle neberu. S jedním jsem najel 30 000, s druhým dosud něco k deseti. Auta jsem provozoval, servisoval, platil za ně pojistky. Takže si troufám tvrdit, že o těch motorech z hlediska provozního něco málo vím. Že sem se v tom \"někdy svezl\", to bych se opravdu jako argument v diskuzi o tom, kterej motor je lepší neodvážil vytáhnout. S tou barvou se pleteš Petře. To už tady přeci všichni víme, že nejlepší je žlutá! Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: zzipCZ ale třeba ani nejde o to aby to trhalo asfalt třeba se ta 406C slečně jen líbí a pak je jedno jakej to má motor Slečna preferuje motor 2.0--píše to jasně a česky... Citovat
zzipCZ Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Slečna preferuje motor 2.0--píše to jasně a česky... no ale pak je tadle diskuze zbytečná a každej kdo sem napíše jen přilévá olej do ohně:D:P [upravil dne 29/1/09 zzipCZ] Citovat
Y2K Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Sorry, ale tohle neberu. S jedním jsem najel 30 000, s druhým dosud něco k deseti. Auta jsem provozoval, servisoval, platil za ně pojistky. Takže si troufám tvrdit, že o těch motorech z hlediska provozního něco málo vím. Že sem se v tom \"někdy svezl\", to bych se opravdu jako argument v diskuzi o tom, kterej motor je lepší neodvážil vytáhnout. S tou barvou se pleteš Petře. To už tady přeci všichni víme, že nejlepší je žlutá! No ved ja som nepovedal ze to beriem z tohto pohladu...v tomto pripade mas pravdu samozrejme Citovat
Y2K Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: zzipCZ ale třeba ani nejde o to aby to trhalo asfalt třeba se ta 406C slečně jen líbí a pak je jedno jakej to má motor No tej 3liter zas ziadny thac asfaltu tiez nie je Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Chudák holka - až si tohle přečte, tak už sem nikdy pro radu nezabrousí (páč se tu ve 30ti příspěvcích dozvěděla kulový) Citovat
Vertex Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Troška oleje neuškodí. Pokud slečna preferuje 2,0 ... ať do něj jde. Dle mého názoru má mužská část populace větší nároky na vozidla než ženská (i když to v případě tohoto vlákna nevypadá), tudíž to, co jí dvoulitr nabídne, bezproblému vstřebá Citovat
Y2K Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Chudák holka - až si tohle přečte, tak už sem nikdy pro radu nezabrousí (páč se tu ve 30ti příspěvcích dozvěděla kulový) No bohuzial toto je tiez forum ako kazde ine...takze s tym asi treba ratat....ak sa mylim zmazte mi ucet Citovat
MirasCC Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Slečna preferuje motor 2.0--píše to jasně a česky... slečna jasně česky píše že by preferovala 2.0, ale zároveň se ptá na jiné alternativy a argumenty pro ně. Což já chápu tak, že když jí dosatatečně vysvětlíme že jedině 3.0 a nic jiného, půjde do něj Krom toho padnul dotaz i na rok výroby, na výbavu a na obvyklé zábavy. První dvě položky se odvíjí hlavně od plánované investice, třetí položka do značné míry odvíjí od zvolené motorizace. Takže si myslím, že tím motorem to vlastně všechno musí začít Citovat
Y2K Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC ...Takže si myslím, že tím motorem to vlastně všechno musí začít Presne taaak.... asi tazko sa bude hladat v 2,0 koza, elektrika, ESP, brzdy a podobne prkotinky... Ale samozrejme zas nie kazdy o take nieco stoji [upravil dne 29.1.2009 Y2K] Citovat
MirasCC Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Chudák holka - až si tohle přečte, tak už sem nikdy pro radu nezabrousí (páč se tu ve 30ti příspěvcích dozvěděla kulový) Od toho tu máme přeci rozsáhlý moderátorský tým, aby v diskuzích udržoval pořádek, ne? A vzhledem k tomu že zde zatím nikdo nezasáhnul, zřejmě je vše v pořádku Btw: Jedna slečna mi jednou pověděla, že, cituji: \"chlapi by měli mít všechno velký\" Citovat
Vertex Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Správně MirasCC, proto už držim hubu, nadále budu toto vlákno jen číst a další příspěvek ode mě padne jen za velkýho svrbění prstů. Řádně to slečně vysvětlete Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.