Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Chcete na klouzání orienťák nebo alternativní program??  

1. 1. Chcete na klouzání orienťák nebo alternativní program??

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že to vypadá na nedostatek bílého svinstva na silnici, tak spolu s organizačním výborem přemýšlíme o náhradní alternativě.

Prosím, aby v anketě hlasovali Ti, kterých se nějak letošní zimní klouzání týká - hlasy od lidí, kteří jen touží zaznamenat svůj klik a pak si budou užívat sněhu v alpských průsmycích jsou nám tak nějak na ....

Pokud má někdo nějaký nápad, co by bylo vhodné v blízkosti Hronova vidět - sem s tím, dobročinnosti se meze nekladou.

[upravil dne 29/1/2009 Medvěd]

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze jeste nevim zda pojedeme (i kdyz je to velmi pravdepodobne), hlasuji zde...

a to pro orientak i bez snehu. ale kdyz orientak nebude a misto nej bude prosty pokec, osobne s tim taky nemam problem.

Odesláno

ORIENŤÁK ... myslim, že s tim i lidi počítaj, ne??

A propo, když si třeba my, jako pořádající team sraz na jaře napíšeme do nástinu programu (kandidátky), že bude v sobotu orienťák, tak bylo by to bráno, jako nedodržení bodů programu, když bychom to třeba čirou náhodou chtěli formou ankety měnit?? Jenom spíš otázka do diskuze, kdyby k něčemu podobnému teoreticky došlo ... :myslim

Odesláno

Orienťák je samozřejmě připraven, jde nám spíš o to, abychom netiskli mapy a pak lidi nejeli více méně z donucení. Proto je tu ta anketa ..... - pokud orienťák zvítězí, tak bude.

Odesláno

orientak , bez nej to neni ono , jinak tu zenu nemam kdy dostat za volant !

pokud by orientak nebyl tak merkur nee , radeji prochazka do přirody.

Odesláno

co by bylo vhodné v blízkosti Hronova vidět-vojenská pevnost Dobrošov a vojenské pevnosti okolo něj.. To bylo první,co vyslovil můj otec když jsem mu řek,že jedu na víkend 10 km za Náchod.. Ale orienták je orinták...:super

Odesláno

Dobrošov je dobrej a určitě zajímavej, jen mám pocit, že většina těch, které zajímá, už jej pokořili při některém z podzimních srazů - že mám pravdu, Vvitty?

Odesláno

Koudaku, ty jsi jeste nebyl na Dobrosove? Minimalne jeden orientak mel u Dobrosova zastavku.... druhy se jel nedaleko...

Odesláno

Dobrosov je zajimavy, ale jeste zajimavejsi mi prijde srub N-S 82 Brezinka, ktery je asi kilometr chuze od Dobrosova, a narozdil od nej je jiz kompletne vybaven puvodnim (resp. originalnim dobovym) vybavenim vcetne vyzbroje. A samozrejme neni problem navstivit oboje...jenze pres zimu ma Dobrosov zavreno, takze jedine Brezinka, kde maji otevreno v sobotu 10-19h. A v okoli se da narazit na zbytky odstrelenych lehkych objektu, eventualne jeden zachovaly vzor 37 v Babi.

Konec kulturne dejinne vsuvky :papa

Odesláno

To Vvitty: můj výčet velkých srazů:Šebetov,Seč,Šebetov,Vranov... Takže moje poslední návštěva Dobrošova byla v době dovolené s mými rodiči a to v době kdy mi bylo cca 12 let.. Takže si toho moc nepamatuju pač už je to 16 let. Takže jsem to v rámci otevřené diskuze jen tak plácnul...:super:cool:

Odesláno

mno jelikož jedu na sraz poprvé,tak co by bylo lepší nechám ať rozhodnou ostatní co už mají zkušenosti se srazy.

V okolí Hronova toho bude na pokoukání určitě více, ale jak píšou kluci,tak orienťák je asi zábavnější a tak se k němu taktéž přikláním;)

Odesláno

Jsem pro orienťák.

Tu věc s nepřítomností sněhu beru jako malé + protože alespoň zase nezapadnu na 5 hodin při průjezdu zkratkou kvůli ušetření 3 kilometrů z trasy :D

Odesláno

Asi se zdržím hlasování, nějak si z nabízených možností nemůžu vybrat :)

Nejsem si jistej, že orienťák tentokrát pojedu. Ale tohle moje váhání nemá zcela jistě nic společnýho s přítomností či nepřítomností sněhu. Pokud bych se rozhodnul orienťáku zúčastnit, bude mi absence \"bílýho svinstva\" šumák.

Nejblíž je mi možnost první, ale neklikám.

Odesláno

ja chci orientak!!!! semuzrok zadnej nejela a dost mi to chybi, takze pokud to dopadne zepojedem, jako ze asi jo, tak mam jasno :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...