Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim lidi muj broucek ted v zime trochu strasi :( kdyz stoji venku a je zima tak nastartuje sice ok ale po rozjezdu zacne pipat na displeji nic nepise ale ani ne 1x problikne napis stop a obe sipky smerovych svetel u budiku. 2x-3x si pipne a jede normalne. nevite cim to je? jinak rv 2003 2,0HDi :(

diky

Odesláno

Cest taky mam ten samy problem ale dela mi to obcas a pri vyssich otackach kdyz rychleji opoustim krizovatku tak si taky 3x pipne. Prerovak: kolik mas KW 79? jako ja bo rok a obsach mame stejny.Sem zvedav jestli na to bude mit nekdo odpoved..

Odesláno

no tu se chystam vymenit tak to asi urychlim at stinu jeste zimu:D nevite nekdo kolik ji tam je a jaka?? Myslim brzdovou kapalinu

[upravil dne 30/1/09 Radim Miki]

Odesláno

stalo se mi to take. A opravdu bych to asi videl na tu chladici kapalinu....neco v tom smyslu co pise petr s. Myslim si to i proto, ze se mi obcas objevila hlaska na chladici kapalinu, ale ta je OK, mimo toho, ze mi to zapipalo asi tak 3x bez jakekoliv PP hlasky. Vse za studena cca do 5min, po teto dobe a zahrati se mi to nikdy nestalo......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...