Stifler Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Fricekk: Podle mě by tam měla bejt i nějaká písmena, já kód barvy našel, jak je tu již uvedeno, na kastli po otevření dveří řidiče na štítku u plaku pneu a dalších údajů. Citovat
xbirnyx Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Mohl bych taky poprosit, jestli někdo nevíte kód barvy tmavě zelená metalíza sherwood. Nějak jsem to nikde nenašel a štítek na sloupku u dveří nemám, protože auto tam bylo stříkané a domku levého tlumiče to mám skoro smazané, takže se to nedá přečíst. Citovat
xbirnyx Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 jo když tak VINko je VF38BRFV280013519:aut Citovat
Andreww Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Podle VIN to nezjistíš, ale tohle jsem našel ve výpisu v \"Servis-nej témata\": Zelená sherwood Lesklý metalický - Krf Citovat
xbirnyx Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 já vím, podle VIN zjistím jen, že to je tmavě zelená lesklá metalíza sherwood, ale číslo barvy ne....to jsem sem dal jen kvůli tomu, že kluci výše to taky dávali...Říkáš, že kód barvy Krf...a nechybí tam ještě mezi tím nějaká písmenka?! Co jsem koukal, tak to bývá většinou složené z písmen a čísel:) Citovat
olda Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Pánové,je možný,če kod barvy je FPS6 ?Na autě nikde není,našel jsem toto dopsané v servisní knížce,ale nic u toho.Jedná se o šedivou metlu. Citovat
Vachyx Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit s kódem barvy, nápis na tlumiči je už trošku smazaný, tedy spodní část písmen, ale myslím, že je to kód MORF, jestli se tedy nepletu. Měla by to být zelená metalíza. Můžete mi ten kód někdo potvrdit, třeba podle VIN VF38BLFYE80211958? Popřípadě ještě zjistit co znamená to žluté šestimístné číslo? Děkuji za odpověď Citovat
ChouLu Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit s kódem barvy, nápis na tlumiči je už trošku smazaný, tedy spodní část písmen, ale myslím, že je to kód MORF, jestli se tedy nepletu. Měla by to být zelená metalíza. Můžete mi ten kód někdo potvrdit, třeba podle VIN VF38BLFYE80211958? Popřípadě ještě zjistit co znamená to žluté šestimístné číslo? Děkuji za odpověď TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE LAK ZELENÝ SHERWOOD OZNAČENÍ: KRF Citovat
ChouLu Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 já vím, podle VIN zjistím jen, že to je tmavě zelená lesklá metalíza sherwood, ale číslo barvy ne....to jsem sem dal jen kvůli tomu, že kluci výše to taky dávali...Říkáš, že kód barvy Krf...a nechybí tam ještě mezi tím nějaká písmenka?! Co jsem koukal, tak to bývá většinou složené z písmen a čísel:) Peugeot používá pro označení barvy 3 písmena Citovat
Vachyx Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Díky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu :myslimDíky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu :myslimDíky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu :myslimDíky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu Citovat
ChouLu Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 MORF - ORF tam urco neni... takova barva u pugu neexistuje Vem si víčko od nádrže a kod barvy a dojdi si do barev.. rekni kod, oni ti ji ukazou ve vzorniku a srovnaj ti ji s vickem z nadrze, pokud bude sedet ok, pokud ne, najde se ten pravej odstin (tady jde o to, ze barva je za roky vybledla ) Citovat
Vachyx Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 OK nějak to tedy vyřeším, zajdu za kamarádem do barev, děkuji Citovat
majo_LP Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 chalani a pri 206ke sa to podla coho zistuje? Citovat
majo_LP Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 no na B stlpiku som akosi ziaden stitok nenasiel.. je to zasite vo .. [Edited on 17/4/13 11:45 by majo_LP] Citovat
Boldo307 Odesláno 2. květen 2016 Odesláno 2. květen 2016 caute, viete mi tu niekto zistit objednavkove cislo farby? kod farby je ezwd2923. neviem kde to najst, diky Citovat
MJSytic Odesláno 2. květen 2016 Odesláno 2. květen 2016 http://eshop-peugeot.cz/cs/opravne-tuzky-na-lak/1358-opravna-tuzka-na-lak-peugeot-seda-fer-ezw.html?search_query=barva+ezw&results=1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.