Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fricekk: Podle mě by tam měla bejt i nějaká písmena, já kód barvy našel, jak je tu již uvedeno, na kastli po otevření dveří řidiče na štítku u plaku pneu a dalších údajů. :papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Mohl bych taky poprosit, jestli někdo nevíte kód barvy tmavě zelená metalíza sherwood. Nějak jsem to nikde nenašel a štítek na sloupku u dveří nemám, protože auto tam bylo stříkané a domku levého tlumiče to mám skoro smazané, takže se to nedá přečíst.:roll

Odesláno

já vím, podle VIN zjistím jen, že to je tmavě zelená lesklá metalíza sherwood, ale číslo barvy ne....to jsem sem dal jen kvůli tomu, že kluci výše to taky dávali...Říkáš, že kód barvy Krf...a nechybí tam ještě mezi tím nějaká písmenka?! Co jsem koukal, tak to bývá většinou složené z písmen a čísel:)

Odesláno

Pánové,je možný,če kod barvy je FPS6 ?Na autě nikde není,našel jsem toto dopsané v servisní knížce,ale nic u toho.Jedná se o šedivou metlu.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit s kódem barvy, nápis na tlumiči je už trošku smazaný, tedy spodní část písmen, ale myslím, že je to kód MORF, jestli se tedy nepletu. Měla by to být zelená metalíza. Můžete mi ten kód někdo potvrdit, třeba podle VIN VF38BLFYE80211958? Popřípadě ještě zjistit co znamená to žluté šestimístné číslo? Děkuji za odpověď

post-41673-14109624443334_thumb.jpg

Odesláno
Ahoj, potřeboval bych poradit s kódem barvy, nápis na tlumiči je už trošku smazaný, tedy spodní část písmen, ale myslím, že je to kód MORF, jestli se tedy nepletu. Měla by to být zelená metalíza. Můžete mi ten kód někdo potvrdit, třeba podle VIN VF38BLFYE80211958? Popřípadě ještě zjistit co znamená to žluté šestimístné číslo? Děkuji za odpověď

TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ

BARVA KAROSERIE LAK ZELENÝ SHERWOOD

OZNAČENÍ: KRF

:papa

Odesláno
já vím, podle VIN zjistím jen, že to je tmavě zelená lesklá metalíza sherwood, ale číslo barvy ne....to jsem sem dal jen kvůli tomu, že kluci výše to taky dávali...Říkáš, že kód barvy Krf...a nechybí tam ještě mezi tím nějaká písmenka?! Co jsem koukal, tak to bývá většinou složené z písmen a čísel:)

Peugeot používá pro označení barvy 3 písmena ;)

Odesláno

Díky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu :myslimDíky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu :myslimDíky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu :myslimDíky,znamená to tedy,že když budu chtít namíchat barvu,tak v prodejně řeknu že je to typ KRF popř. ještě že je to zelená Sherwood a oni to namíchají? Proč je tedy na tom tlumiči MORF? Moc to nechápu

Odesláno

MORF - ORF tam urco neni... takova barva u pugu neexistuje ;)

Vem si víčko od nádrže a kod barvy a dojdi si do barev.. rekni kod, oni ti ji ukazou ve vzorniku a srovnaj ti ji s vickem z nadrze, pokud bude sedet ok, pokud ne, najde se ten pravej odstin (tady jde o to, ze barva je za roky vybledla ;) )

• O 8 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...