milan vavra Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Zdravim všechny mam peugeota 605 a uvažuji o 406 combi:myslimJaky motor je nejlepší co se tyče poruch a kvality?diky moc všem za odpovědi:papa Citovat
Ferry Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 a vybiras ze starsich rocniku s motory typu XU - benziny / XUD( D A TD) a nebo novejsich od 4/99 s motory EW - benzin / DW(Hdi) Citovat
milan vavra Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 no nevím myslim nejaky 1997 ROK nebo ja nevim prostě nejakou hezkou 406 combi takže nevim jestli 1:8 benzin nebo diesel a ktery??????????????????????????? Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Kolik s ní hodláš najezdit km za rok? Jakým stylem? Rád se svižně svezeš nebo chceš vozítko na dopravu z bodu A do B? Citovat
barmann Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 To je právě to, každýmu vyhovuje něco jinýho. Kdo chce oslňovat na přižovatkách, ten si koupí 2.0 16V benzín, kdo chce jezdit v klidu, tomu stačí HDi 66Kw. Já mám zlatou střední cestu HDi 80Kw a nikoho tím rozhodně nezdržuju Citovat
majty Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 ja sem byl rozhodnutej pro HDI v kombiku a nakonec sem koupil 2.0 16V benzin v sedanu a vubec toho nelituju... kdyz jedu s tatovim HDi tak to je fakt chrochta a moc to nejede... ale zas ta spotreba ... este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni... Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: majty este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni... Za kolik jezdíš? Nějak výrazný rozdíl by to být ale neměl. Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: majty ja sem byl rozhodnutej pro HDI v kombiku a nakonec sem koupil 2.0 16V benzin v sedanu a vubec toho nelituju... kdyz jedu s tatovim HDi tak to je fakt chrochta a moc to nejede... ale zas ta spotreba ... este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni... Osobne si myslim ze spotreba je vec jedna a poruchovost, chod motora, a naklady na pripadne opravy vec druha Citovat
majty Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: majty este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni... Za kolik jezdíš? Nějak výrazný rozdíl by to být ale neměl. nemam to auto este ani mesic takze jen tak sonduju... ale prumernou spotrebu mam asi 8,5 ... ale je fakt ze 70% dalnice... Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: majty nemam to auto este ani mesic takze jen tak sonduju... ale prumernou spotrebu mam asi 8,5 ... ale je fakt ze 70% dalnice... Já cca 9,5l. Ale dálnici jsem ještě neviděl. Citovat
majty Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: majty ja sem byl rozhodnutej pro HDI v kombiku a nakonec sem koupil 2.0 16V benzin v sedanu a vubec toho nelituju... kdyz jedu s tatovim HDi tak to je fakt chrochta a moc to nejede... ale zas ta spotreba ... este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni... Osobne si myslim ze spotreba je vec jedna a poruchovost, chod motora, a naklady na pripadne opravy vec druha souhlas osobne sem byl zarytej ropak... ale ted uz bych nemenil :-D Citovat
enikybeniky Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Mojí aktuální spotřebu (teprve za 2 tankování) mám v podpisu. Jezdim z drtivý většiny město, občas to někde protáhnu na okresce nebo rychlostce, ale to je jenom občas. Citovat
milan vavra Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 No tak mam rodinu takže snima pomalu a sám občas rychleji takže zas ne nějakeho lenocha\\,?No moc toho nenajezdim jen vikendy nebo dovolená jinak mam služebaka pořad u sebe Citovat
milan vavra Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 no nějak nejsem nadčen tech 3:O v6 ŘIKA SE ONICH ŽE TO JSOU SRACI ale nevim je to muj nazor Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Spíš bych řekl že o 3.0 V6 se dá mluvit jako o žroutech. Ale záleží prostě na stylu. Jako s...e bych ho zrovna neoznačil. Podle toho co si zatím uvedl, bych tě tipoval na budoucího majitele 406 2.0 16V benzín. Citovat
milan vavra Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Tak ted si mně dostal to byla trefa do černeho.Ale určitě 3.0 v6 určitě ne taky myslim že spotřeba bude velika a jak znamo v6 je vic nakaldny než obyč motor:roker Citovat
Kekros Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 V6 bude zase asi drobet těžší motor, tak se některé části podvozku můžou měnit dříve, ale třeba se pletu . Mně osobně stačila 1.8 16V. Když jsem jel sám, tak to jelo docela dobře a když se to zatížilo, tak jsem přijel holt o 5 minut déle. V létě jsem jezdil do 7 litru a ted v zimě jsem to radši nepočítal, to jsem to rozlítával . 2.0 bych si klidně nechal líbit, ale jelikož jsem najezdil tak 150 km týdně, tak mi stačila 1.8 . Jinak o poruchovosti - jen elektrika. Mechanický věci šlapaly jako hodinky. Ale co model, to jinej kus Citovat
barmann Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: milan vavra Tak ted si mně dostal to byla trefa do černeho.Ale určitě 3.0 v6 určitě ne taky myslim že spotřeba bude velika a jak znamo v6 je vic nakaldny než obyč motor:roker No já to myslel tak, že když máš služebák, tak budeš mít 406ku víceméně pro zábavu a co si budeme povídat, s 3,0 V6 jí asi užiješ nejvíc. Citovat
milan vavra Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 No tak pro zabavu to budu mit ale 3.0 v6 je velkej zrout a to nemluvim o povinem ručeni myslim že 1:8 nebo 2.0 je rozhodujici motor ,ale kazdopadne diky za nazor:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.