Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a vybiras ze starsich rocniku s motory typu XU - benziny / XUD( D A TD) a nebo novejsich od 4/99 s motory EW - benzin / DW(Hdi)

Odesláno

To je právě to, každýmu vyhovuje něco jinýho. Kdo chce oslňovat na přižovatkách, ten si koupí 2.0 16V benzín, kdo chce jezdit v klidu, tomu stačí HDi 66Kw. Já mám zlatou střední cestu HDi 80Kw a nikoho tím rozhodně nezdržuju :)

Odesláno

ja sem byl rozhodnutej pro HDI v kombiku a nakonec sem koupil 2.0 16V benzin v sedanu :D a vubec toho nelituju... kdyz jedu s tatovim HDi tak to je fakt chrochta a moc to nejede... ale zas ta spotreba ... este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i :myslim zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni...

Odesláno
Původně zaslal: majty

este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i :myslim zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni...

Za kolik jezdíš? Nějak výrazný rozdíl by to být ale neměl. :)

Odesláno

ja sem byl rozhodnutej pro HDI v kombiku a nakonec sem koupil 2.0 16V benzin v sedanu :D a vubec toho nelituju... kdyz jedu s tatovim HDi tak to je fakt chrochta a moc to nejede... ale zas ta spotreba ... este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i :myslim zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni...

Osobne si myslim ze spotreba je vec jedna a poruchovost, chod motora, a naklady na pripadne opravy vec druha :papa

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

este by me zajimal rozdil ve spotrebe u 1.8i a 2.0i :myslim zda se mi ze to zas tak velky rozdil neni...

Za kolik jezdíš? Nějak výrazný rozdíl by to být ale neměl. :)

nemam to auto este ani mesic :D takze jen tak sonduju... ale prumernou spotrebu mam asi 8,5 ... ale je fakt ze 70% dalnice...

Odesláno

nemam to auto este ani mesic :D takze jen tak sonduju... ale prumernou spotrebu mam asi 8,5 ... ale je fakt ze 70% dalnice...

Já cca 9,5l. :ticho:D

Ale dálnici jsem ještě neviděl. :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Osobne si myslim ze spotreba je vec jedna a poruchovost, chod motora, a naklady na pripadne opravy vec druha :papa

souhlas ;) osobne sem byl zarytej ropak... ale ted uz bych nemenil :-D

Odesláno

Spíš bych řekl že o 3.0 V6 se dá mluvit jako o žroutech. Ale záleží prostě na stylu. Jako s...e bych ho zrovna neoznačil.

Podle toho co si zatím uvedl, bych tě tipoval na budoucího majitele 406 2.0 16V benzín. ;)

Odesláno

V6 bude zase asi drobet těžší motor, tak se některé části podvozku můžou měnit dříve, ale třeba se pletu :myslim. Mně osobně stačila 1.8 16V. Když jsem jel sám, tak to jelo docela dobře a když se to zatížilo, tak jsem přijel holt o 5 minut déle. V létě jsem jezdil do 7 litru a ted v zimě jsem to radši nepočítal, to jsem to rozlítával :D. 2.0 bych si klidně nechal líbit, ale jelikož jsem najezdil tak 150 km týdně, tak mi stačila 1.8 :). Jinak o poruchovosti - jen elektrika. Mechanický věci šlapaly jako hodinky. Ale co model, to jinej kus :D

Odesláno
Původně zaslal: milan vavra

Tak ted si mně dostal to byla trefa do černeho.Ale určitě 3.0 v6 určitě ne taky myslim že spotřeba bude velika a jak znamo v6 je vic nakaldny než obyč motor:roker

No já to myslel tak, že když máš služebák, tak budeš mít 406ku víceméně pro zábavu a co si budeme povídat, s 3,0 V6 jí asi užiješ nejvíc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...