Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Rozdiel je v tom \"Ovládaní před sedadla řidiče\".

No jo sice je, ale to neznamená že ty zrcátka jsou sklopný, o to jde Mirasovi.

Podle mě to z toho výpisu prostě poznat nejde. A já opravdu nevidím ani rozdíl v obrázkách když je postupně rozklikám všechny. :myslim

Odesláno

Rozdiel je v tom \"Ovládaní před sedadla řidiče\".

Jo a to právě není pravda. Dělaly se auta se sedačkama v elektrice, s pamětí, ale bez kůže a bez elektricky sklopnejch zrcátek.

Tohle je takový hodně filozofický, v podstatě už to asi víme, kdy byly zrcátka sklopný a kdy ne.

Jde jen o to, že je v tomhle v Serviceboxu bordel a to co tam píšou není pravda. Respektive z toho není poznat, který zrcátka jsou elektricky sklopný a který ne.

Odesláno

Tak som to zistil, tozdiel je v tom´, že jedné sú bez dodatočných funkcií alebo sú el. sklopné

Toto je el. sklopné:

00008149Z5 VNĚ. ZPĚT ZRCÁT 380,27 EUR 452,52 EUR 452,52 EUR

post-0-14109604338065_thumb.jpg

Odesláno

rozdiel je v tom´, že jedné sú bez dodatočných funkcií alebo sú el. sklopné

No vida, takže to tam je napsaný, akorát sem slepej :D

Je pravda, že až takhle hluboko sem to nezkoumal.

Nicméně jak na to tak koukám, tak ani ta paměť sedaček není nutností, jak jsem se o kousek výše domníval. Páč i u toho zrcátka pro auto \"krom sedačky řidiče s pamětí\" je možnost zvolit zrcátko elektricky sklopný.

Tak ještě jednou, pokus o drobné shrnutí:

Sklopný zrcátka má téměř jistě auto, který má sedačky v kůži a s pamětí.

A pak možná ještě pár dalších, kde si za tenhle \"luxus\" majitel připlatil :)

Odesláno

Tak ještě jednou, pokus o drobné shrnutí:

Sklopný zrcátka má téměř jistě auto, který má sedačky v kůži a s pamětí.

A pak možná ještě pár dalších, kde si za tenhle \"luxus\" majitel připlatil :)

:D:D presne tak...... muj skopcak byl asi skudlil, jinak mam elektricke zrcatka i sedacky, ovsem bez pameti :)

[upravil dne 28/1/09 BV406]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

OK, takže na novým modelu jsou nutnou podmínkou sedačky elektricky ovládaný, s pamětí a v kůži.

A co starej model? Tam to asi ale nejspíš bylo podobně.

I když teda pak vůbec nechápu, jak to člověk rozliší v serviceboxu. Píše se tam akorát o sedačkách s pamětí, o kůži tam zmínka není...

Nie, nie. Nemám ani jedno a el. klápané zrkadlá mám. A píšu nižšia stredná trieda. A s GPS

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Blizzard

tím kterým se nastavuje musíš otočit o 180°.

měla by tam být taková ta tečka jako jsou označené ty polohy na naklápění zrdcátek

A je nějak na pohled odlišné od obyčejného?:myslim

samotnej čudlík zvenčí ne, ale liší se to právě tou bílou tečkou vzadu. tzn že jsou kolem toho ovladače 3 tečky a ne 2 jako když to tu fci nemá

Tak to nemám :nevim Nu což, sklopím si je manuálně když potřebuju..

Odesláno
Původně zaslal: Kadlikk

šéf to má na 407 a peknej hnus jako bych si to na auto nedal při 140 se tak klepou že v tom neni skoro nic videt a to nemluvim pri 210 :) [/quote

No jenže u nás se nejvíc smí 130 takže je to v pohodě :roker

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Posledni problem, co jsem na aute resil byla zrcatka.

Mam Sedana r.v. 1996 vybava stupen 3, emblem SV.

Mam elektricky ovladany sedacky s pameti v kuzi! Zrcatka elektricky ovladana vyhrivana se snimacem polohy pro pamet. Tento snimac polohy mi v zrcatkach odesel a pri kazdem otoceni klicku se rozstelovala, protoze ridici jednotka nemela tuseni, kde se zrcatka nachazi.

Zacal jsem tedy schanet jina a tento vikend se mi to podarilo na vrakovisti.

Privezl jsem si zrcatka z auta e.v. 1997 2.0 Benzin. (Auto s kozenyma sedackama a pameti). Tyhle zrcatka maji jako bonus i elektricky sklapeni - na mym aute to nebylo! A ty zrcatka jsou trochu jiny, nepasuji lakovene kryty z meho auta.

Takze u stareho modelu neni pravda, ze kazde auto v kuzi s pameti je ma elektricky sklapene. Moje to nemelo, jine to melo - je to myslim doplnkova vybava. Haha ted mam elektricky sklapena zrcatka, ale nemam zadny ovladac:-)

Odesláno

Chtel bych se zeptat, jak se to sklpapeni ovladalo na starem modelu? Vsichni popisujou jen novy ovladac z noveho modelu, ale ja mam stary a nejak se to na starych taky muselo ovladat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...