AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Rozdiel je v tom \"Ovládaní před sedadla řidiče\". Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Rozdiel je v tom \"Ovládaní před sedadla řidiče\". No jo sice je, ale to neznamená že ty zrcátka jsou sklopný, o to jde Mirasovi. Podle mě to z toho výpisu prostě poznat nejde. A já opravdu nevidím ani rozdíl v obrázkách když je postupně rozklikám všechny. Citovat
MirasCC Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Rozdiel je v tom \"Ovládaní před sedadla řidiče\". Jo a to právě není pravda. Dělaly se auta se sedačkama v elektrice, s pamětí, ale bez kůže a bez elektricky sklopnejch zrcátek. Tohle je takový hodně filozofický, v podstatě už to asi víme, kdy byly zrcátka sklopný a kdy ne. Jde jen o to, že je v tomhle v Serviceboxu bordel a to co tam píšou není pravda. Respektive z toho není poznat, který zrcátka jsou elektricky sklopný a který ne. Citovat
paul jane Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 tak ja mam Kuzi, el. sedacky s pameti ridice, el. zrcatka a uz zde zminovane zklapeni. v servisbox nemem ucet tak kdyz by neco tak muzu poslat i vin Citovat
AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tak som to zistil, tozdiel je v tom´, že jedné sú bez dodatočných funkcií alebo sú el. sklopné Toto je el. sklopné: 00008149Z5 VNĚ. ZPĚT ZRCÁT 380,27 EUR 452,52 EUR 452,52 EUR Citovat
MirasCC Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne rozdiel je v tom´, že jedné sú bez dodatočných funkcií alebo sú el. sklopné No vida, takže to tam je napsaný, akorát sem slepej Je pravda, že až takhle hluboko sem to nezkoumal. Nicméně jak na to tak koukám, tak ani ta paměť sedaček není nutností, jak jsem se o kousek výše domníval. Páč i u toho zrcátka pro auto \"krom sedačky řidiče s pamětí\" je možnost zvolit zrcátko elektricky sklopný. Tak ještě jednou, pokus o drobné shrnutí: Sklopný zrcátka má téměř jistě auto, který má sedačky v kůži a s pamětí. A pak možná ještě pár dalších, kde si za tenhle \"luxus\" majitel připlatil Citovat
BV406 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tak ještě jednou, pokus o drobné shrnutí: Sklopný zrcátka má téměř jistě auto, který má sedačky v kůži a s pamětí. A pak možná ještě pár dalších, kde si za tenhle \"luxus\" majitel připlatil :D presne tak...... muj skopcak byl asi skudlil, jinak mam elektricke zrcatka i sedacky, ovsem bez pameti [upravil dne 28/1/09 BV406] Citovat
igor.sk Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC OK, takže na novým modelu jsou nutnou podmínkou sedačky elektricky ovládaný, s pamětí a v kůži. A co starej model? Tam to asi ale nejspíš bylo podobně. I když teda pak vůbec nechápu, jak to člověk rozliší v serviceboxu. Píše se tam akorát o sedačkách s pamětí, o kůži tam zmínka není... Nie, nie. Nemám ani jedno a el. klápané zrkadlá mám. A píšu nižšia stredná trieda. A s GPS Citovat
Kadlikk Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 šéf to má na 407 a peknej hnus jako bych si to na auto nedal při 140 se tak klepou že v tom neni skoro nic videt a to nemluvim pri 210 Citovat
Kadlikk Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 šéf to má na 407 a peknej hnus jako bych si to na auto nedal při 140 se tak klepou že v tom neni skoro nic videt a to nemluvim pri 210 Citovat
jarajarda Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Blizzard tím kterým se nastavuje musíš otočit o 180°. měla by tam být taková ta tečka jako jsou označené ty polohy na naklápění zrdcátek A je nějak na pohled odlišné od obyčejného? samotnej čudlík zvenčí ne, ale liší se to právě tou bílou tečkou vzadu. tzn že jsou kolem toho ovladače 3 tečky a ne 2 jako když to tu fci nemá Tak to nemám Nu což, sklopím si je manuálně když potřebuju.. Citovat
koldam1 Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Kadlikk šéf to má na 407 a peknej hnus jako bych si to na auto nedal při 140 se tak klepou že v tom neni skoro nic videt a to nemluvim pri 210 [/quote No jenže u nás se nejvíc smí 130 takže je to v pohodě Citovat
Kroky01 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Posledni problem, co jsem na aute resil byla zrcatka. Mam Sedana r.v. 1996 vybava stupen 3, emblem SV. Mam elektricky ovladany sedacky s pameti v kuzi! Zrcatka elektricky ovladana vyhrivana se snimacem polohy pro pamet. Tento snimac polohy mi v zrcatkach odesel a pri kazdem otoceni klicku se rozstelovala, protoze ridici jednotka nemela tuseni, kde se zrcatka nachazi. Zacal jsem tedy schanet jina a tento vikend se mi to podarilo na vrakovisti. Privezl jsem si zrcatka z auta e.v. 1997 2.0 Benzin. (Auto s kozenyma sedackama a pameti). Tyhle zrcatka maji jako bonus i elektricky sklapeni - na mym aute to nebylo! A ty zrcatka jsou trochu jiny, nepasuji lakovene kryty z meho auta. Takze u stareho modelu neni pravda, ze kazde auto v kuzi s pameti je ma elektricky sklapene. Moje to nemelo, jine to melo - je to myslim doplnkova vybava. Haha ted mam elektricky sklapena zrcatka, ale nemam zadny ovladac:-) Citovat
Kroky01 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Chtel bych se zeptat, jak se to sklpapeni ovladalo na starem modelu? Vsichni popisujou jen novy ovladac z noveho modelu, ale ja mam stary a nejak se to na starych taky muselo ovladat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.